• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5aylık bebeğim çok az uyuyor

Kızlar merhaba. Benim bebeğim 3.5aylık oldu çok şükür. Ama doğduğundan beri uyku problemimiz var. Gunduz de gece de çok çok az uyuyor. Evime gelenler inanamıyor böyle uyumayan bebek mi olur diyolar. Gerçekten gündüz uyursa bi 45dk falan uyuyor 1 kere, sonra gece 1 e kadar hiç uyumuyo. 1 de uyuyunca da gece 4 te 6 da 8 de tekrar tekrar uyanıyo. Uyumayan bebek nasıl büyür korkuyorum. Psikolojik olarakta mental olarakta çok yoruldum.gaz problemimiz vardı ama o da çok çok azaldı önceden gaza yorardım uyumamasını ama şimdi neden uyumuyo anlamıyorum 😓
Biliyorum geçecek diyecez ama bu dönemler evet zor oluyor ama dörtten sonra yavaş yavas düzelecektir canım gaz problemine dikkat et kakasını yapiyormu düzenli bir şekilde dikkat et dis problemimi dikkat et seçenekleri seç beğen al bu dönemlerde gerçekten 😊 gün içerisinde yüz üstü yatır hareketler yap gün içinde yor onu bide d vitaminini öğleden önce ver uykuyu oda etkiliyor

Allah kolaylık versin. Bebeginiz uyumazsam siz de dinlenemezsiniz ki. Allah kolaylık versin. Uykunun tadını bir alsa aslında o da sen de rahatlayacaksin.

Back