• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yıllık eşyalarım 1 yıllık evimle işte ben:))

örtüde remy home collection yazıyor..günlük için kullanışlı ..kekten herkes bir dilim alsın:))afiyet olsun..örtü yakından böyle cok da sade değil..tıklarsan üstüne rahat görürsün canım.

sen birde benimkini görsen tavus kuşu gibi, bu bence gayet sade :1:
bu arada bende adanalıyım, evde kalabalığı sevmem ama böyle şıkır şıkır kokoş eşyalar hoşuma gider :1:

sen birde benimkini görsen tavus kuşu gibi, bu bence gayet sade :1:
bu arada bende adanalıyım, evde kalabalığı sevmem ama böyle şıkır şıkır kokoş eşyalar hoşuma gider :1:

canım adanada elvanlar varsa ben ordan altım örtüyü..kendi sitesinde netten baktım tek kişiliği 100 tl..ben çift kişiliğini 110 a aldım ..hemşehri sayılıyoruz:)ben d eseverim kokoş şeyleri aslında evdeki aksesuarlar kokoş ama neyse ki az:)

canım adanada elvanlar varsa ben ordan altım örtüyü..kendi sitesinde netten baktım tek kişiliği 100 tl..ben çift kişiliğini 110 a aldım ..hemşehri sayılıyoruz:)ben d eseverim kokoş şeyleri aslında evdeki aksesuarlar kokoş ama neyse ki az:)

evet hemşeri sayılırız ama ben adanada oturmuyorum maalesef,
anneme söylerim çarşıya çıkınca baksın,elvanlar diye biryer var mı hatırlamıyorum,fiyatıda çok uygunmuş.
bu arada salondaki yuvarlak oymalı aynanın aynısından bende var desem inanırmısın,
ama seninki parlak duruyor, benimki daha mat kahverengi.

Çok hoş eviniz,,düzenli insanı yormayan............. güle güle mutlulukla oturun her zaman.........

evet hemşeri sayılırız ama ben adanada oturmuyorum maalesef,
anneme söylerim çarşıya çıkınca baksın,elvanlar diye biryer var mı hatırlamıyorum,fiyatıda çok uygunmuş.
bu arada salondaki yuvarlak oymalı aynanın aynısından bende var desem inanırmısın,
ama seninki parlak duruyor, benimki daha mat kahverengi.

inanırım canım cok kişide gördüm ben de aynısını ama benimkinin parlama sebebi taşlar var o yüzden..çok begenerek almıştım ..

sapsade şık sıcak bir ev çok beğendim.ben salonda sadeliği seviyorum ne güzel ne konsol ne gümüşlük ne orta sehba bence gereksiz detaylar .yalnız merak ettim yemek takımı ve misafir çatal kaşık ıvır zıvırlarınız nerde duruyor ? yatak örtünüzü banyolarınızı çok beğendim.birde bişi sorcam ahşap masa kullanışlımı ?benimki cam masa bir parçası kırıldı kestirdim bu sfer de küçücük kaldı bende ahşap düşünmeye başladım örtünün üstünde muşamba var sanırım alttaki kayıyomu ?neyse şimdiden teşekkürler cevabınız için .

teşekkür ederim geztapo...yemek takımım da misafirlik çatal kaşıklarım da mutfak dolabımda onları da sığdırdım daha önceki evimde de böyleydi ..bir şekilde yer ayarlıyorum ..orta sehpam var aslında ama kaldırdım boş odama koydum ütü masam da boş odada..orta sehpa sanki ortada ne işe yarıyor ki...zaten misafirlere çay ikramında önlerine küçük sehpa koyuyoruz..

mutfakta ben de cam masa düşünmüştüm önceden kırılır diye vazgeçmiştim..ahşaptan kesinlikle memnunum..örtüm english homedan..üstündekini de sosyete pazarından kestirdim cam değil muşamba da değil, ..yani kalın cama benzeyen bir şey o..kaymıyor ince orta ve kalını var benimki orta kalınlık....ölçüne göre kestiriyorsun silmesi kolay oluyor..örtü de altında kirlenmiyor...

çok temiz bir ev insan bakarken içi açılıyor ne iyi fazlalıklar olmaması.en çok da banyoları ve holü sevdim holdeki 3 küçük ayna cok yakışmış o kısma..yatak örtüsü sade ve şık bir arkadaşın da dediği gibi..
duvar kağıtları da gayet güzel neden beğenmiyorsunuz bence yakışmış,üniteyi beğendim mümkünse nerden aldığınızı yazar mısınız?

Mresinde oturuyorum canım burda evler genelde geniş oluyor ki benim evim geniş sayılmaz o kadar da ..görmediğiniz 3 balkonum var ideal ölçülerde..bir de boş odam var..ev alıcaksın sanırım istanbul çok pahalı ..

evet ev alıcaz inş ama butceme gore ev bulamıorum ya zemın kat yada cok ufak.Allah huzurla oturmayı nasip etsin.

kira ödemekten iyidir tatlım ufak olsun içi temiz olsun al, ilerde bütçeni artırırsın daha büyük alırsın pat diye alınmıyor her şey zamanla olur sağlık olsun..

öyle yapıcaz canım ufak olsun bnım olsun dusuncesıyle ıns yakın zamanda bir evım olucak.10 sene kredısını oduycez ama olsun dedıgın gıbı kıra odemekten ıyıdır .

öyle yapıcaz canım ufak olsun bnım olsun dusuncesıyle ıns yakın zamanda bir evım olucak.10 sene kredısını oduycez ama olsun dedıgın gıbı kıra odemekten ıyıdır .

10sene kira ödesen 10sene sonra bi şeyin olmaz ama krediyle evin olur ayrıca içini istedigin gibi yaparsın çünkü senin..şimdiden hayırlı olsun canım..

Mutfağına bayıldım, yatak odandaki kağıtta çok hoş bence benimkine benziyor benimde siyah başlık arkasında o tonlarda sadece o duvarda kağıt var bence çok güzel. Banyonda çok kullanışlı lavabonun yeri duş çok hoşuma gitti. Evin genel olarak güzel hep mutlu günlerde oturun inşallah :)

Back
X