babası anlattı dinledim oda inanamıyor nasıl kaçtığına oturdukları ev müstakil villa anladığım kadarıyla etrafında 2 metrelik çitle çevrili bahçe kapısı kilitli çocuk o çitlerden tırmanıp kaçmış nasıl olduyda artık bilmiyorum...
Babasinin konusmalari filan bu videoda... Evin onunde aciklama yaparken..
https://www.youtube.com/watch?v=9kTvnGx-avE
Youtube acilmis diye duydum ondan koydum linki.
Dua edelim arkadaşlar
2010'da şile'de 3 yaşındaki bir çocuk ormanda kaybolmuş, 2 gün sonra hem de 5km uzakta bulunmuş..
Birtek benim dikkatimi çekmediyse biraz tuhaflık yok mu babada ?
video'yu açamıyorum dikkatini çeken ne canım
Bir Allah'ın kulu da görmemiş mi çocuğu
Bir lokma çocuk, sokakta tek başına görülünce hemen en yakın polis karakoluna götürülmeli, kimse mi görmedi ya
Bugün mesai günüydü, mutlaka sokaklarda birileri vardı o saatte
Gel de delirme
Anneler, anne adayları lütfen ama lütfen yavrum açamaz, çıkamaz, olmaz diye düşünmeyin, şimdiki çocuklar çok zeki, kapıları kilitlediğinize emin olun, balkon kapıları, penceler, bahçe kapılarına kilit takın, aslında en güzeli eve alarm taktırmak, kapı pencere açılmak istendiğinde alarm devreye girer hiç olmazsa, çocuklarınız bebek arabasındayken toplu taşıma araçların binmeye çalışmayın, çocuklarınızı kucağınıza alıp binin, evde kesici, delici, çocukların yutabileceği küçüklükte şeyleri ortada bırakmayın, elektrikli şeyleri kaldırın, ilaç, temizlik maddelerini çocukların erişemeyeceği yerlere kaldırın, ocakların gaz vanasını gece yatarken mutlaka kapatın.
Lütfen ama lütfen çocuklarınızı yabancılara karşı hep uyarın, bırakın sıcak kanlı olmayıversin, yabancılardan kaçsın, kimseden birşey yiyip içmesin.
İçim daraldı yeminle
Birtek benim dikkatimi çekmediyse biraz tuhaflık yok mu babada ?
evet babada çok sakinlik var.sanki 10-15 yaş çocuktan bahseder gibi konuşuyor birde.tabii herkes farklı davranış gösterirebilir:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?