3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Allah kötü niyetlilerle karşılaştırmasın kuzucuğu...
Onun dışında sağsalim bulurlar inanıyorum...
Akla yatmayan detaylar var şimdi bunlardan çok çocuğun bulunmasına odaklanmış herkes sonuçlansın nasıl oldu neden oldu bir sürü şey yazılıp çizilecek..

Son düzenleme:
bulunsun Allahın izniyle

böyle kaç çocuk kayboluyor kimbilir

Gel de delirme

Anneler, anne adayları lütfen ama lütfen yavrum açamaz, çıkamaz, olmaz diye düşünmeyin, şimdiki çocuklar çok zeki, kapıları kilitlediğinize emin olun, balkon kapıları, penceler, bahçe kapılarına kilit takın, aslında en güzeli eve alarm taktırmak, kapı pencere açılmak istendiğinde alarm devreye girer hiç olmazsa, çocuklarınız bebek arabasındayken toplu taşıma araçlarına binmeye çalışmayın, çocuklarınızı kucağınıza alıp binin, evde kesici, delici, çocukların yutabileceği küçüklükte şeyleri ortada bırakmayın, elektrikli şeyleri kaldırın, ilaç, temizlik maddelerini çocukların erişemeyeceği yerlere kaldırın, ocakların gaz vanasını gece yatarken mutlaka kapatın.

Lütfen ama lütfen çocuklarınızı yabancılara karşı hep uyarın, bırakın sıcak kanlı olmayıversin, yabancılardan kaçsın, kimseden birşey yiyip içmesin.

İçim daraldı yeminle

haberi okurken nedense seneler önce kayıp bir çocuk davası vardı.adını hatırlayamıyorum şu anda.çanakkaleye geziye giderken yolda kaçırılmıştı.sonra gerçek babasinin yanında olduğu ortaya çıkmıştı.ne alakaysa o geldi aklıma:44:

Son düzenleme:

Komsu gormus bahceye geri atmis oysaki mutlaka aileye teslik etmeliydi
baba sitemkar konustu bu konuda
of bu saat oldu hala yok

Bu iki çocuğun haberine çok üzüldüm, Allah analarına babalarına bağışlasın, umarım bu çocuk sağ salim bulunur, diğer çocuk da sağlığına kavuşur inşallah...

Çok haklısın Mune ben küçükken uyur gezerdim o halde anahtarı bulup kaç kere dışarı çıkmışlığım var bahçeden çeviriyorlarmış annemler en son çareyi anahtarı boyumun yetişmeyeceği bir yere asmakta bulmuşlardı. Uyur gezerlik geçmesine rağmen baya bir süre yinede bana anahtar çıkarmamışlardı ne olur ne olmaz diye...

Birtek benim dikkatimi çekmediyse biraz tuhaflık yok mu babada ?

Bana da biraz tuhaf gelmedi degil... Bir yandan da "Kilitleri acmis, citlerden atlamis, komando gibi p.z.nk.." diye telefonda konusurken sanki cok siradan bir olaymis gibi, sanki birazdan cocuk bulunacakmis gibi de rahat sanki.. Annesinin ortada gorunmeyisi de tuhaf geldi.. Ne bileyim valla.. Insallah bulunsun da...

Ya ben eleştirmek istemiyorum ama.dayanamıyorum
. çocuğun daha öncede cikmis gitmiş bunun önlemi alinmaz mi? Sonra kapilar kilitliydi hepimiz.uyuyorduk diyor ne kadar doğru olabilir ki... Bilmiyorum ya birde sucu komşuya bulmuş ...

Neyse inşallah Yavrucak sağ salim bulunur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bu kucuk yavrunun yardimcisi olsun ( tirnagina bile zarar gelmeden biran once bulunur insallah (
Bugun denize dusen cocuk ve bu haber coook uzdu beni Allah ikisinide ailesine bagislasin insallah,Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

evet babada çok sakinlik var.sanki 10-15 yaş çocuktan bahseder gibi konuşuyor birde.tabii herkes farklı davranış gösterirebilir:44:

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtları da tek tek taranmış.Kamera kayıtlarında da henüz izine rastlanılmamış :105:

Son düzenleme:
İhmal var ne yazık ki(( bu yavrucak daha önce kaçmış, neden önlem alınmaz, komşu görmüş bahçeye bırakmış, ah be komşu neden kapıyı çalıp çocuğu anne babaya teslim etmezsin

evet babada çok sakinlik var.sanki 10-15 yaş çocuktan bahseder gibi konuşuyor birde.tabii herkes farklı davranış gösterirebilir:44:

Haber sabah saatlerinde yapılmış belkide bu kadar olayın buyuyecegını tahmın etmedı ve gecen defakı gıbı bulunacagını dusunuyordu.Kım bılır.

İnşallah çocuk bulunur, tüm herkesi sevindirir.

Bana çocuklu aileler yatılaya geldiğinde kapıların üzerindeki anahtarları alırım. Odaların dahi. Çocuk bu kendini kilitler gibi bir sürü şeyi kurarım kafamda. Aynı zamanda dış kapıyı kilitler anahtarı askıya asarım. Bana çok gülüyorlar bu kadar evham iyi değil derler. Ne bileyim şimdi bu konuşmalar geliyor aklıma.
Artı 1 kanalında babayla canlı bağlantı yaptılar. Hareketleri biraz garipti sanki. Duvarı asma çiçekleri tırmanarak kaçmış. İlginç geldi. Anladığım kadarıyla da villaların olduğu bir yer, evlerin hiç güvenlik kamerası yok mu yoksa bu detayı ben mi kaçırdım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…