• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Havuzdan.cikarinca görmek icin cirpinan ayaklarini öpen kişi babanesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam.annesi dediler de yoo babaannesiyim diye kendini mahvediodu filan dedim.yinede aklm karismisti saol:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babannesi evet . Yaşlı zaten yüzüne bakınca anlarsınız.

Hayatın durduğu an bu an ....

$0005.jpg

Pamir in babası "ağlamayı bilmez" dediğinde 20 sene öncesine gittim.
Hiperaktif 4,5 yaşında dünya güzeli bir kız çocuğu vardı aile dostumuzun.
Çocuk bizim etrafta görüp hiperaktif dediğimiz çocuklardan değildi.
Oda ağlamayı ve korkmayı bilmezdi.
Aklınıza gelemeyecek heryere tırmanır, sürekli kaybolurdu.
Birkeresinde onlara gittiğimizde 10 dk ortadan kayboldu, lojmanın bahçesine çıktığımızda çocuk trafo direğine tırmanmıştı.
Kurtarmak için itfaiye çağrıldı ve o hala gelmeyin atlarım diyordu.
Canı istediğinde indi ordan.
O yavrucakta bekçi görmeden 2 metrelik duvarı tırmanıp yola çıkmış ve bir kamyonun altında kalmıştı(Allah rahmet eylesin).
O bahçeden nasıl kaçtığını hiç sorgulamadık çünkü tırmanamayacağı hiçbir yer yoktu ve durdurmanın imkanıda yoktu.
Ben Pamir inde ileri düzeyde bir Hiperaktivite hastası olduğunu düşünüyorum , atlamıştım muhakkak biryerden.
Aile onu durduramadığı için ararken mutlaka biryerlerden çıkar diye düşünmüştür.,rahatlıklarını da buna bağlıyorum.
Allah sabır versin gerçekten çok zor....

Çevremde hiç hiperaktif çocuğu olan yakınım olmadı açıkcası tam bilmeden mantık yürütmeye çalışıyorum. Allah başa vermesin diyeyim eminim zordur.
Dinlediğim bi'uzman hiperaktif çocukların asla korkusu olmaz, binanın tepesine bırakın hiç korkmadan boşluğa bırakır kendini demişti. Ama inanın hala yatmıyo kafama ya hiperaktif "aman bu çocuk hep böyle" deyip kaybolmalarda sakin kalınabilir mi? Aksine daha çok panik olmaları gerekirdi gibi geliyo. Çünkü normalde çocuklar köpekten bile korkuyolar yolda yürürken.

İleri düzeyde hiperaktif olan bi'çocuk diğer çocuklar gibi anaokuluna gidebiliyo mu, özel eğitim gerekmez mi?:26:

Çevremde hiç hiperaktif çocuğu olan yakınım olmadı açıkcası tam bilmeden mantık yürütmeye çalışıyorum. Allah başa vermesin diyeyim eminim zordur.
Dinlediğim bi'uzman hiperaktif çocukların asla korkusu olmaz, binanın tepesine bırakın hiç korkmadan boşluğa bırakır kendini demişti. Ama inanın hala yatmıyo kafama ya hiperaktif "aman bu çocuk hep böyle" deyip kaybolmalarda sakin kalınabilir mi? Aksine daha çok panik olmaları gerekirdi gibi geliyo. Çünkü normalde çocuklar köpekten bile korkuyolar yolda yürürken.

İleri düzeyde hiperaktif olan bi'çocuk diğer çocuklar gibi anaokuluna gidebiliyo mu, özel eğitim gerekmez mi?:26:

Aslında bu olayı birebir görmesem bende sizlerle aynı şeyleri sorgulardım.
O kız çocuğunu korumak için aile apartmanda yaşamıyordu.
Kapılar kilitli olduğunda balkondan kaçıyor.
Veya evde dolap tepelerinde geziyordu.
Aile sürekli bir tehlike ile yaşadıklarından birsüre sonra bu durumu normal görmeye başlıyor.
Durduramıyorlar dediğim gibi.
Ailenin ihmali yok mudur?
Muhakkak ki vardır...
Mesela düzenli bir tedaviye götürmeliydiler çocuğu.
İlaç kullanmalıydı.
Ama eminim inanılmaz pişmandırlar şuan.
Benim bahsettiğim anne 20 yıl oldu hala acısını çekiyor yavrusunun.
Geçen sene uzun süreli bir psikolojik tedavi gördü hastanede.

benim yeğenim hiperaktif
ve hiperaktif çocuklar için imkansız bişey yoktur.
onca önlemi almanıza rağmen onun amacına ulaştığını gördüğünüzde şoka girersiniz.
Pamir in de aklı o duvarı aşmak istemişse bi yolunu bulması zor olmamıştır.

üşüyerek can veren o küçük ayakcıklarına bakamıyorum bile :50:

http://www.youtube.com/watch?v=qtDrevhb8e0 bu video da ki sonradan atıldı bu çocuk buraya diyen kadıın mı annesi. sonradan ambulanstada sarışın daha yaşlı bi kadın görünüyo o da babaannesi mi ? aklım karıştı annesi nerede?

annesi cenaze gunu cikti ortaya.
http://m.youtube.com/watch?v=D8GxR8SxqYU bu videodaki.

bir de akuta bilgi verdi diye bir video paylasilmisti, oradaki kadinin saclari kumral. yani o kadar bilgi kirliligi var ki her habere inanmamak lazim.
o video:
http://m.youtube.com/watch?v=lf9fY4qNMow

3,5 yaşındaki Pamir'in öyküsünü medya ısıtıp ısıtıp verdiğinde bilmiyor ki nice çocuğunu kaybeden anne-baba ekran başında travma yaşıyor

Pedagog Mehmet TEBER.

Çok dogru söylemiş.Bence artık konuyu dallandırıp tekrar gündeme getirmenin dogru oldugunu dusunmuyorum.
Allah gani gani rahmet eylesin.Rahat uyusun Pamir Bebek.

Ben anneyi de çok rahat buldum yanş kolay kolay söylenebşlecek sözler değil yazarken bile içim acıyor tereddüt ediyorum ama yani daha bir gün olmuş olay gerçekleşeli ve anne cenazede röportaj veriyor teşekkür ediyor uzun uzun hem de yani ben izlerken çok rahatsız oldum gülümsüyordu da hadi sakinleştirici verildi desem kendine olmaz. Benim annemin amcasının oğlu vefat etti şubatta daha 40 yaşında bile değildi bakın yanii ama eşi, annesi, babaannes filan mahvolmuşlar ben tüp tedavisi görmüştüm evdeydim gidemedim şehir dışında zaten ama anlattılar dayımlar ilaçlardan uyuşmuşlar, gözleri kaymış, kimseye taziyelere cevap bile verememişler dilleri dönmemiş yani. Burada 3.5 yaşında bir çocuktan söz ediyoruz yaa. Kameralara konuşmak mı gelir insanın aklına. Hep kendimizxen örnek veriyorum ama kardeşim ameliyat oldu midesinden 18 yaşındaydı basit dediler ama gel ona sor ağlamaktan helak etti kendini bir an başındna ayrılmadı hastanede beni kimseyi refakatçi bırakmadı bir anne ne kadar kötü olursa olsun havuzda boğulduğu haberi gelince inanamaz gözüyle görmek ister babaanne gitmiş görmüş tamam babanında sesi kısılmış filan ama fazlaca rahatlardı yani çok. Hiperaktif olması rahatlamalarını değil daha çok panik olmalarını gerektirir o tulumla zaten uzağa gidemeceği belli yürüyemez ayaklı uyku tulumuyla bunu bilip ormana yönlendirmemesi gerekirdi. Off bilmiyorum yaa. Ben açıkçası biri tarafından oraya atıldığını düşünüyorum ev sahipleri de yokmuş zaten. Ama bahçıvan bahçeye bıraktım demiş bahçıvanın direkt açıklamasını da duymadık gerçi de kim bahçeye bırakıp öylece gider ana babasına teslim eder yani. :50:

Son düzenleme:
http://www.mynet.com/video/haber/mazgaldan-havalandirma-bosluguna-dusup-oldu-1494511/

su videoyu 5:40 tan sonra izleyin:

bence normal bir ANNE tepkisi budur.

not: duygusal olanlar izlemesin ben olay oldugunda yarim saat agladim gunlerce etkisinde kaldim.

Anne var anne var...
Türkiyede tesadüfen yasiyor insanlar, akutunda dedigi gibi güvenli yasam standardimiz yok.
herkes isini ciddiye alsa, güvenligi en üst sirada tutsa cocuklar canindan olmaz böyle.

Ben dün bir cenaze evine taziyeye gittim
Ölen kişi gencecik evli 2 tane cocuklu bir adamdı karısınıda tanıyorum cok guzel bır kadın nasıl agladı nasıl kı aksam olmustu artık gucu tukendıgı zamanlardı nasıl yaparsın bizi nasıl bırakırsın orada halalar yengelerde oyleydı cok genctı cok genctı dıye
orada acı vardı ben annem ve bırlıkte gıttıgımız kısıler bıle dayanamadık agladık kan bagımızda yok arada kahve ıcmye gıder gelırdık o kadar yolda gorurduk oyle ınstagramdan tkaıp ederdık o kadar aramızdakı bag

şimdi otopside ölüm raporu çıkacak bebeğin , babasını şimdilik bir kenara koydumda annenin o açıklaması çokmu lazımdı yani gayet gülen tuhaf bir ifadeyle mutlu demiyorum ama sırıtıyor tebessumlu gibi

Off bu olay benim aklıma direk Müge Anlı'ya çıkan Bihter olayını hatırlattı. Çocuğun katili annesi çıkmıştı:47: O kadar çok örnek gördük ki bu ölümlerde hep en yakınlar çıkıyor. Bu olayda da bana aileden biri çıkcak gibi geliyor. Olayın kesinlikle cinayet olduğunu düşünüyorum ben bu çocuk konuşamıyor dahi gündüz vakti o kadar "Pamir Pamir" diye bağırarak arama yapmışlar. Bu çocuk tepki hiç mi vermez. Üstelik babası bir rahatsızlığı olmadığını söyledi çocuk anaokuluna da başlayacakmış normalde bu hafta. Yani çocuk normal. Yabancı biri de öldürse herhalde aptal değil gelip yan villanın havuzuna ceset atsın. Kimsenin günahına girmek istemem ama baba bişeyler biliyor. Baba çok şov yapıyor. Tabutu tek başına taşımalar, sürekli röportaj vermeler. Hareketleri çok abartılı normal gelmiyor da işte giden minik bir melek oldu. Bundan sonra konuşsak neye yarar! Offf!!!
buarada benım oglum 4yasında bezlenmıyor konusuyor gun ıcınde yaptıklarını soyluyor 1 sene onceısnı hatırlıyor
bu cocuk tabıkı normal degıl konusmuyor altı bezlı aıleden uzaklasmamasını bılmıyor benım anlamadıgım baba normal dıyor ama uzmanlar acıklamalar yaptılar bu cocuk normal degıl dıye
madem o vılla bır doktora gıtmedımı bu cvocuk ne bılım krese baslıcakmıs cok gec deıglmı bu problemlerı olan bır cocuk ıcın kres
cocuk krese gıdınce ev bakacaklarmıs ınt, valla ben cocuk varken herseyıde yaptım galıba anormal olan benım

Pazar günü toprağa verilen minik Pamir’in ölümüyle ilgili soruşturma dosyasına “48/771” numarası verilirken İstanbul Cumhuriyet Savcısı Levent Çağıl’ın soruşturmayı yürüteceği bildirildi.

Darp izine rastlanmadı
Adli kaynaklardan edinilen bilgiye göre Savcı Çağıl, Pamir’in havuzdan çıkarılmasının ardından üzerindeki kıyafetlerin çıkarılması talimatını verdi. Savcı’nın Pamir’in bedeni üzerinde yaptığı ilk incelemede darp ve cebir izine rastlanmadı. Sadece Oyun çağındaki her çocuğun bacaklarında oluşan küçük morluklar tespit edildi.
Savcının incelemesinin ardından beden otopsisi için Sarıyer Devlet Hastanesi’ne gönderilen Pamir’in cenazesinden alınan parçalar ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcının, Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporun ardından ifade alma işlemine başlayacağı öğrenildi.

Babannesi evet . Yaşlı zaten yüzüne bakınca anlarsınız.

Hayatın durduğu an bu an ....

Eki Görüntüle 1056131

http://www.mynet.com/video/haber/mazgaldan-havalandirma-bosluguna-dusup-oldu-1494511/

su videoyu 5:40 tan sonra izleyin:

bence normal bir ANNE tepkisi budur.

not: duygusal olanlar izlemesin ben olay oldugunda yarim saat agladim gunlerce etkisinde kaldim.

sabah sabah ağlamaktan helak oldum.
Allahım sabır versin ailesine.kimse yaşamasın bu acıyı çok zor gerçekten.
ben pamir olayını ilk kez burda okudum.hiç seyretmedim.sadece internetten olayla ilgili
resimlere baktım.Ona rağmen anne babada gariplikler olduğunu düşünüyorum.

Çıldırıcam artık aklım almıyor benim bu olayı...Tamam çocuk aranırken baba sakin olsun bir yerden çıkacağını düşünsün falan filan, o yavrucak öldükten sonra çıkıpta nasıl röportaj verebiliyor yok başbakana şunu dedim bunu dedim! Sinir oldum sinir! Benim içim yandı o yavruyu öyle görünce dünden beri yavruma sürekli sarılıp öpüyorum yavrum bunaldı öpmemden...Abuk sabuk cümleler....Rabbim o yavruya kim ne yaptıysa tez vakitte çıkarsın ortaya kimsenin yanına kalmasın yaptığı bu dünyada da!!!

Dünde 10 yaşında bir çocuk kaybolmuştu karsta ölü bulunmuş... Rabbim sabır versin ailesine. İçim yanıyor paranoyak oldum iyice

Çıldırıcam artık aklım almıyor benim bu olayı...Tamam çocuk aranırken baba sakin olsun bir yerden çıkacağını düşünsün falan filan, o yavrucak öldükten sonra çıkıpta nasıl röportaj verebiliyor yok başbakana şunu dedim bunu dedim! Sinir oldum sinir! Benim içim yandı o yavruyu öyle görünce dünden beri yavruma sürekli sarılıp öpüyorum yavrum bunaldı öpmemden...Abuk sabuk cümleler....Rabbim o yavruya kim ne yaptıysa tez vakitte çıkarsın ortaya kimsenin yanına kalmasın yaptığı bu dünyada da!!!

Dünde 10 yaşında bir çocuk kaybolmuştu karsta ölü bulunmuş... Rabbim sabır versin ailesine. İçim yanıyor paranoyak oldum iyice

ewet o 10 yaşındaki çocuğu duyunca bende şok oldum.. annesi eline yemek wermiş babana götür demiş çocuk gitmiş.,,

sonra baba, anneyi aramış yemek gelmedi diye sonra anne gönderdim demiş..

öyle anlaşılmış.. çocuk tarlada ölü bulunmuş :(

Bunu yapamanın elleri kırılsın küçücük çocuklardan ne isterlerkii :(

ewet o 10 yaşındaki çocuğu duyunca bende şok oldum.. annesi eline yemek wermiş babana götür demiş çocuk gitmiş.,,

sonra baba, anneyi aramış yemek gelmedi diye sonra anne gönderdim demiş..

öyle anlaşılmış.. çocuk tarlada ölü bulunmuş :(

Bunu yapamanın elleri kırılsın küçücük çocuklardan ne isterlerkii :(

Karsta ölen çocugun kamera görüntüleri çıkmış canım dün gördüm,yanında ailenin tanımadıgı bir adam varmış 40-45 yaşlarında şimdi onu araştırıyorlar.

Back