3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

okuma onları insanın midesi kaldırmıyor çünkü.bir çocuğun ölümüne iyi olmuş diyen mahlukatları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.ben haberleri izlemeye dayanamadım içim yandı yazarken bile ağlayasım geliyor.

yalnız şunu anlamadım hani bütün havuzlar boşaltılsın demiş ve bir tek o evin havuzu doluymuş ya hiç mi dikkat çekmemiş? bu nasıl iş böyle aklım almıyor.

bugün videoda arkadaşlar görmüş anneyi.ben bakmadım.ama baştan beri baba yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum.yani hep duvardan atladı diye söylüyordu.AKUTta yaşadığını düşündüğümüz için ormanlık alanda aramayı çoğalttık diyo.ne bilem benim kafam karıştı.küçücük bi çocuktan ne isteyebilirler ki düşünmek bile istemiyorum

Bugun izledigim bütün haberlerde dün o havuzun arandıgını söylediler canım.Söylediklerine göre evin bütün kapısı kilitliymiş ama 3 yaşındaki bebek kilitli kapıları açabilir mi ben açamaz diyorum ama yinede bilemiyecem.

Bende anlamiyorum ama insanlardan hersey beklenir olmayan seyler degil. Otopsi sonuclarini beklicez artik

Son düzenleme:
Çok üzüldüm ben yaaaa. Allah başa vermesin. Benim kızımda 1,5 yaşındayken babasıyla ikimizin arasından sabah ezanında yalınayak kışın ayazında çıkıp gitmişti. Üstünde incecik pijamalarla. Mahallenin başındaki kalaycının dükkanının önünde oynamaya başlamış. Namazdan dağılan cemaat bulmuş. Allahtan imam üst komşumuzdu o tanımış. Getirdiklerinde biz halaa uyuyoduk. (çok yaramazdı, sabaha kadar uyutmamıştı bizi, ölü gibi dalmışız uykuya) 4-5 adam bizim kapıya dayanınca, hele de kucaklarında bebeğimi görünce şok olmuştum. Uzun zaman ya araba altında kalsaydı, ya bi sapık alıp götürseydi, ya şöyle, ya böyle olsaydı diye kurup kurup kendimi yemiştim. Allah o gün bize acıdı iyi de bi ders verdi. O gün bu gündür kapıyı kilitlemeden yatmam. Allah Pamir'in ailesine sabır versin. Tahmin ediyorum ki ölene dek kendilerini suçlayıp bu acıyı atlatamayacaklar. Allah yardımcıları olsun. Kuzucuk acı çekmeden cennete göçmüştür inşallah.

Bende anlamiyorum ama insanlardan hersey beklenir olmayan seyler degil. Otopsi sonuclarini beklicez artik

umarım bi an önce açıklanır herkesin kafasında soru işareti var çünkü.ya bi de benim aklıma şey takıldı baba demiş ki akşam 19dan sabah 7ye kadar uyuyor demiş dünkü çalışmalarda.yani hiperaktif bi çocuk hiç durmadan 12 saat boyunca ayakta kalabilir mi?yani madem hiperaktif bi çocuk bi süre sonra yorulur uyur ama 12 saat nasıl uykusuz durabilir ki?

chess,
okumayın ablacım öyle yorumları, 3,5 yaşındaki bir bebekten bahsettiğini unutanları anlamak istemiyorum şahsen, ne yazdıklarını da bilmek istemiyorum, ya son aylarda olanlar yüzünden insanlar takıldı bir siyasi görüşe, mezhebe, ortadaki gerçek ne ? Küçücük bir anne kuzusu öldü. Bu bebek kimin bebeği olursa olsun, gram umrumda değil, beni sonuç ilgilendiriyor, minicik bir yavrucağı kaybettik, kaybolduğu zaman paylaşılan fotoğraflarını gördükçe içim acıyor. Biz burda donan bebeğe de ağladık, denize düşen bebeğe de.
Bugüne kadar yitip giden evlatların dini, mezhebi, kimin çocuğu olduğunu umursamadık, hepimiz için tek gerçek onların çocuk oluşuydu

kadesa,
yavrum ev boşmuş, yazdan kalma su varmış havuzda, normalde villa havuzları çok derin olmaz suyu da filtrelenip ilaçlandığından sürekli berrak olur ama ne yazık ki uzun süredir boş olduğundan su yosunlanmış dibi bulanık gözükmüyor, dün bakıldı deniyor bu havuza, aramaya katılan insanların iddiaları bu yönde, dün arandı ve bulunamadıysa, kuzucuk öldürüldükten sonra oraya atılmış olabilir ve maalesef o zaman öldürüp atanı uzakta aramamak lazım

Zanlıların psikolojisi bir tuhaf oluyormuş, aramalara bile katılırmış bu tip varlıklar

twitterda ben de okudum o iğrençlikleri.

insan diyemeyeceğim, cidden içleri kapkara olmuş mahlukat ne çokmuş bu memlekette..
bebeğin fotolarına bakmıyorum artık..yavrum benim, cennetlik oldu işte

twitterda ben de okudum o iğrençlikleri.

insan diyemeyeceğim, cidden içleri kapkara olmuş mahlukat ne çokmuş bu memlekette..
bebeğin fotolarına bakmıyorum artık..yavrum benim, cennetlik oldu işte

İnsanların gözünü nefret bürümüş.Bir iç savaş çıksa,taş üstünde taş,omuz üstünde baş bırakmazlar,öyle kinle dolular....

İnsanların gözünü nefret bürümüş.Bir iç savaş çıksa,taş üstünde taş,omuz üstünde baş bırakmazlar,öyle kinle dolular....

Bunu ufacık çocukların ölümü üzerinden yapacak kadar da insanlıktan çıkmışlar.
Allah korkusu olmayanın hiç bir şeyden korkusu olmaz.

Bunu ufacık çocukların ölümü üzerinden yapacak kadar da insanlıktan çıkmışlar.
Allah korkusu olmayanın hiç bir şeyden korkusu olmaz.

bence öyle değil. adamlar rahat . nasıl olsa tvett ıp numarasını vermiyor. herkes istediğini yapar. başbakana çok karşı çıkıldı ama haklı olduğu anlaşılacak. tabi iş işten geçti.

Valla canım, benim bi kızım var 3 yaşında. Sağolsun doğduğu günden beri ne gece ne gündüz uykusu var. Sayesinde nöbetleşe onu bekliyoruz. Demek öyle bi çocuktu o da. Haberi başından beri izleyemediğim için şaibeleri farkedememişim. İnşallah birileri kötü bişey yapmamıştır yavrucuğa. Allah başa vermesin. İnsanın dünyası kararır. O çocuğa bişey yapıldığı düşüncesi bile insanı zıvanadan çıkarıyo.

Uykusuz kalabilir belki, cok enerjisi oluyor hiperaktif cocuklarin bide daha öncede cikmis niye kilit yaptirmamislar acaba. Benimde kardesim 4.5 yasinda üstten kilitliyoruz. Cocuklara güvenilmezki. Cocuk sonucta akli sarmayabilir. Bundan sonra ne desek bos. Anne baba gercekten bisey yapmadiysa ki umarim böyle bisey yoktur hayat boyunca bunun vicdan azabini cekicekler. Cok zor ya.

havuzun dibini dün dalgıçlar aramamış
sopalarla ve fenerle bakmışlar o yüzden bulunmamış
yani profesyonel bi arama yapılsaydı bulunabilirdi bence

genelde ben hep öğle uykusuna yatırılır çocuklar diye biliyorum çünkü normal bi çocuk bile bi süre sonra yoruluyor yani.

evin kilidi bahçekapısının kilidi varmış.evin kilidini bi şekilde açmış ama bahçeden direk direk bahçeye atladı heralde.orasını tam bilmiyoruz.yani o anda mı öldü yoksa bi süre dolaştı da tekrar o bahçeye gidip mi düştü hiç bişi bilinmiyo.

havuzun dibini dün dalgıçlar aramamış
sopalarla ve fenerle bakmışlar o yüzden bulunmamış
yani profesyonel bi arama yapılsaydı bulunabilirdi bence

orda gönüllü arama yapanlardan biri de attığı bi twitte dalgıçların arama yaptığı hatta sopalarla bile yapıldığını yazmış.çocuğun daha sonra oraya koyulduğunu iddia edenler var.otopsi raporu çıkmadan bi şey diyemeyiz biz de.

ben tvde izledim ve video gördüm
sopalarla baktılar ve fenerle
ben kendi düşüp boğulduğunu düşünüyorum
orada olduğunu tahmin etmedikleri için dikkatli bakmadılar bence

ve herkes birşey diyo
en iyisi otopsiyi beklemek

keske elimden daha fazlasi gelseydi :-( bu gun aldik kara haberini icim yandi.

Kurtarma ekiplerine havuzlara bakıldı diye bilgi verilmiş. Onlarda bunun üzerine havuzlarda çok detaylı arama yapmamışlar. Daha çok çocuğu canlı bulabilecekleri yere bakmak istemişler. Yani 1 saat havuzu didik didik aramak yerine 1 saat ormanda gezmişler. Çünkü ormanda kaybolduysa bulduklarında yaşıyor olacaktır. Ama havuza düştüğünde, düştüğü an görülmediği sürece canlı bulma imkanı yok ne yazık ki... Kurtarma ekibi böyle bir açıklama yaptı. Allah ailesine sabır versin.
Dediğin gibi otopsiyi beklemeden birşey demek çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…