ya twitter da yazanları dehşetle okuyorum şu an da, insanlar kafayı yemiş, yok babasının siyasi görüşü yok mezhebi, çocuk 3 yaşında 3, iyi olmuş diyen bile var, o değil yarın 3 yaşındaki bi çocuğa fotoshop yaparlarsa şaşırmıcam, kendilerini haklı(!) çıkarmak için
gerçi bu tip insanlar için, ölen ya da zarar görenlerin yaşına maşına bakmaksızın damgalıyor zaten, kendileri çok dindar ya güya, az insan olun
Cok haklisiniz. Hepsi garip geliyor insana. dediginiz gibi atladiysa izi olmali. Keske haksiz olsaydik ta ölmeseydi kücük pamir. Umarim gercek biran önce ortaya cikar ve kim yaptiysa yanina kalmaz. Ya annenin hic ortada olmamasi da cok düsündürücü. Anneyi gören olmamismi
Bugun izledigim bütün haberlerde dün o havuzun arandıgını söylediler canım.Söylediklerine göre evin bütün kapısı kilitliymiş ama 3 yaşındaki bebek kilitli kapıları açabilir mi ben açamaz diyorum ama yinede bilemiyecem.Ya yok ben düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum birileri o havuzun aranmasını engellemiş olmalı. Dün köpekler orada koku almış nedne boşaltılmadı zaten yaz değil ki kış kullanılmuyor yani. Taa uzaktaki kuyulara ormanlara kadar aranıp o havuz nasıl aranmaz hem de yan komşu getirmiş denirken yahu komşu çocuğu bulsa neden bahçeye bıraksın eve teslim etmez mi gördüm duvarı bende çit denilince normal çit sandım bildiğin duvar yani yapraklarla kaplı sözde oınlara tutunup çıkmış diyor bir de baba oğlunun kaçta çıktığını nasıl çıktığını görmüş gibi anlatıyor. Mesela saat 9 gibi çıkmış diyor, yapraklara tutunup çıkmış atlamış diyor iyi de nasıl emin gibi anlatıyor bunları böyle olmalı böyle olmuştur demiyor sanki gözüyle görmüş. Ayrıca hangi anne baba evde küçük çocuk varken o saate kadar yatar bir kontrol etmez uyandı mı diye ne dedi baba bulunmadan önce Pamir 19.00 da uyur erkende kalkar mahalleye gelecek dedi mahalleye dönüp bakın dedi. Bu çocuk evde 19.00 da uyuyabilir ama dışarıda uyumayabilir ayrıca nereye kadar uzaklaştığını bilmeden nasıl mahalleye dçner diyebiliyor çocıuk you bulup nasıl geri dönsün ki neden baba onca aramadan sonra mahalleye yönlendirdi tekrar onu aklım almıyor zaten mahallede her yer dün didik didik aranmadı mı. dönerken de olsa yollar kalabalık herkes arıyor zaten görürlerdi ben bu yönlendirmeyi anlamadım ama bildiğim birşey var çocuğun o havuza düşmesi hiç normal değil. Daha en baştan yan komşu mevzusu vardı şimdi kimse kalmıyormuş diyorlar boşmuş diyorlar yazın geliyorlarmış diyorlar valla anlamadım olan küçücük çocuğa oldu yazık çok yazık daha önce kaça çocuğa karşı nasıl önlem alınmaz kilitli ve anaharı ortada bırakılmayan kapı nasıl açılır arka kapıda olsa offf
bugün videoda arkadaşlar görmüş anneyi.ben bakmadım.ama baştan beri baba yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum.yani hep duvardan atladı diye söylüyordu.AKUTta yaşadığını düşündüğümüz için ormanlık alanda aramayı çoğalttık diyo.ne bilem benim kafam karıştı.küçücük bi çocuktan ne isteyebilirler ki düşünmek bile istemiyorum
Bende anlamiyorumama insanlardan hersey beklenir olmayan seyler degil. Otopsi sonuclarini beklicez artik
ya twitter da yazanları dehşetle okuyorum şu an da, insanlar kafayı yemiş, yok babasının siyasi görüşü yok mezhebi, çocuk 3 yaşında 3, iyi olmuş diyen bile var, o değil yarın 3 yaşındaki bi çocuğa fotoshop yaparlarsa şaşırmıcam, kendilerini haklı(!) çıkarmak için
gerçi bu tip insanlar için, ölen ya da zarar görenlerin yaşına maşına bakmaksızın damgalıyor zaten, kendileri çok dindar ya güya, az insan olun
kadesa,okuma onları insanın midesi kaldırmıyor çünkü.bir çocuğun ölümüne iyi olmuş diyen mahlukatları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.ben haberleri izlemeye dayanamadım içim yandı yazarken bile ağlayasım geliyor.
yalnız şunu anlamadım hani bütün havuzlar boşaltılsın demiş ve bir tek o evin havuzu doluymuş ya hiç mi dikkat çekmemiş? bu nasıl iş böyle aklım almıyor.
twitterda ben de okudum o iğrençlikleri.
insan diyemeyeceğim, cidden içleri kapkara olmuş mahlukat ne çokmuş bu memlekette..
bebeğin fotolarına bakmıyorum artık..yavrum benim, cennetlik oldu işte
İnsanların gözünü nefret bürümüş.Bir iç savaş çıksa,taş üstünde taş,omuz üstünde baş bırakmazlar,öyle kinle dolular....
Bunu ufacık çocukların ölümü üzerinden yapacak kadar da insanlıktan çıkmışlar.
Allah korkusu olmayanın hiç bir şeyden korkusu olmaz.
umarım bi an önce açıklanır herkesin kafasında soru işareti var çünkü.ya bi de benim aklıma şey takıldı baba demiş ki akşam 19dan sabah 7ye kadar uyuyor demiş dünkü çalışmalarda.yani hiperaktif bi çocuk hiç durmadan 12 saat boyunca ayakta kalabilir mi?yani madem hiperaktif bi çocuk bi süre sonra yorulur uyur ama 12 saat nasıl uykusuz durabilir ki?
umarım bi an önce açıklanır herkesin kafasında soru işareti var çünkü.ya bi de benim aklıma şey takıldı baba demiş ki akşam 19dan sabah 7ye kadar uyuyor demiş dünkü çalışmalarda.yani hiperaktif bi çocuk hiç durmadan 12 saat boyunca ayakta kalabilir mi?yani madem hiperaktif bi çocuk bi süre sonra yorulur uyur ama 12 saat nasıl uykusuz durabilir ki?
Valla canım, benim bi kızım var 3 yaşında. Sağolsun doğduğu günden beri ne gece ne gündüz uykusu var. Sayesinde nöbetleşe onu bekliyoruz. Demek öyle bi çocuktu o da. Haberi başından beri izleyemediğim için şaibeleri farkedememişim. İnşallah birileri kötü bişey yapmamıştır yavrucuğa. Allah başa vermesin. İnsanın dünyası kararır. O çocuğa bişey yapıldığı düşüncesi bile insanı zıvanadan çıkarıyo.
Uykusuz kalabilir belki, cok enerjisi oluyor hiperaktif cocuklarin bide daha öncede cikmis niye kilit yaptirmamislar acaba. Benimde kardesim 4.5 yasinda üstten kilitliyoruz. Cocuklara güvenilmezki. Cocuk sonucta akli sarmayabilir. Bundan sonra ne desek bos. Anne baba gercekten bisey yapmadiysa ki umarim böyle bisey yoktur hayat boyunca bunun vicdan azabini cekicekler. Cok zor ya.
havuzun dibini dün dalgıçlar aramamış
sopalarla ve fenerle bakmışlar o yüzden bulunmamış
yani profesyonel bi arama yapılsaydı bulunabilirdi bence
orda gönüllü arama yapanlardan biri de attığı bi twitte dalgıçların arama yaptığı hatta sopalarla bile yapıldığını yazmış.çocuğun daha sonra oraya koyulduğunu iddia edenler var.otopsi raporu çıkmadan bi şey diyemeyiz biz de.
ben tvde izledim ve video gördüm
sopalarla baktılar ve fenerle
ben kendi düşüp boğulduğunu düşünüyorum
orada olduğunu tahmin etmedikleri için dikkatli bakmadılar bence
ve herkes birşey diyo
en iyisi otopsiyi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?