- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
En son bi'blogger annenin 2 yaşındaki bebeği uykusunda ölmüştü daha onu atlamadım hergün girip videolarına bakıp dua ediyorum, şimdi o görüntü de hafızamdan silinmeyecek kaldı ki bi'çocuğun görmüş olmasını düşünemiyorum
HAVUZDAKİ SUYU BOŞALTMADILAR
Bölgedeki evlerin birçoğu bahçeli, havuzlu villa tipi evler olduğu için ve Pamir'in 3.5 yaşında olması nedeniyle fazla uzaklaşamayacağı tahmini üzerine çevredeki evler tek tek uyarılmıştı. Havuzlardaki suyun en kısa zamanda boşaltılması, arama kurtarma çalışmalarını hızlandırarak Pamir'e ulaşılmasını kolaylaştıracaktı. Ancak Pamir'in cesedi, kaldığı evin havuzunu boşaltmayan bir villanın "dolu" havuzundan çıktı.
ensonhaberden alıntı
işte herşey bir garip
evlere haber edilmiş havuzların suyunu boşaltın diye, o ev havuzun suyunu boşaltamamış
birde resim dönüyor sosyal medyada pamirin bulunduğu havuza bakılan , resim doğru ise akşam havuza da bakılmış gibi
vali de havuza bakıldığını söylüyor
işte bu yüzden bu fotolar gösterilmemeli
diğer evler de mi boşaltmamış bu uyarıyı dikkate almamış yoksa diğer evler uyarıyı dikkate alıp boşaltmış da sadece bu ev mi uyarıyı dikkate almamış?
aynı haberde şimdi şey yazıyor villa sahipleri havuzu boşaltmadı yazıyor
ben baktığımda bu yazı yoktu sanki yada gözümden kaçtı bilmiyorum
yani uyarı yapılmış ama boşaltmamışlar
resmen sorumsuzluk!!o kadar insan oraya küçük bi çocuğu aramak için gidiyo ama orda oturanlara yapılan uyarıları kimse ciddiye almıyo.
Annesinin çocuğun ayaklarına sarıldığı an yaktı yıktı beni...
Demek ki iyice aramadılar o havuzu ya da en kötüsü biri öldürüp attı oraya...
annesi değil babannesiydi o kişi((ne fark eder ki ben de yıkıldım o görüntüyü görünce (
sarışın bi kadındı dimi?o babannesi miymiş.anne nerde acaba onu hiç görmedim ben.
sarışın bi kadındı dimi?o babannesi miymiş.anne nerde acaba onu hiç görmedim ben.
bir videoda arkadan gordum simdi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu
evet sarışın kadın yaşlı zaten anlaşılıyor babannesi olduğu.anneyi ben de görmedim ne haldedir kimbilir
Çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin,ama anlıyamadıgım nokta var pamir bebek havuza düşüp bogulduysa suyun yüzüne çıkması gerekmez mi suyun dibinde kalmaz ben öyle biliyorum bogulma olaylarında hep suyun yüzüne çıkıyorlar.
Hemen çıkmayabiliyor, daha önce defalarca 4. 5. günde su yüzeyine çıkan vakaları okumuştum...Tatlı su olunca durum nasıl olur bilemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?