3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

kaldırdım. kusura bakmayın gerçekten. resmen sorumsuzluktu ve maalesef çocuklar hayvanlar konusunda oldukça hassas bir insanm

vallahi mahvettin bizi.
ben dün denize düşen cocugu bile izlemedim etkilenecegimi bildiğim için.

sürekli aklıma gelecek şimdi offf offf:47:

Bizde neden insan hayatı bu kadar ucuz neden bu kadar ihmalkar insanlarız...

Beğenmediğimiz Avrupa da Batı da kullanılmayan havuzlar ya boşaltılır ya üzerine branda çekilir, çocukları oto koltuksuz arabaya bindiremezsiniz, çocukları bağlamadan pusette gezdirmezler. Vapurların iskeleleri de bu kadar güvensiz değildir herhalde. Evlerde bir dizi güvenlik önlemleri alıyorlar sırf çocukları için...

İki günde iki çocuk ve hep ihmaller zinciri...

Allah gani gani sabır versin yavrum üzerinde tulumu üzerindeı. Diğer çocuğunda denizden çıkarılarken ki hali aklımdan gitmiyor...

Allah kimseye evlat acısı göstermesin, hepimizi de bilinçli insanlardan eylesin...

Son düzenleme:

ya haberlerde bile sansürleyerek verilir böyle resimler
ne anlamı vardı paylasmanın mantıgı neydi

üstelik te ilk elden yayanlar da ne amaçla yaymışlar
haber sitelerinde sansürlü mesela foto
kim ister çocuğun böyle fotoğraflarının yayılmasını
çok üzüldüm gerçekten

umarım bulunur aklıma bayram günü kaybolan 3 çocuk geldi hatırlarsanız,sonu iyi olmadı o çocukların umarım bunu bulurlar

evde yegenlerım var,halk tv yı açamıyorum etkılenırler dıye..

öyle merak edıyorumkı neler soyledıklerını..

Videolar bile sosyal medyaya verilmiş gerek yok resimleri burda vermeyin dileyen bakmak isteyen baksın :43:

Pamir yan evin havuzunda ölü olarak bulunmuşş :( son dakika haberi arkadaşlar allah annesine babasına yarım etsin çok ama çok zor :50::50::50:

Allah rahmet eğlesin

yan taraftakilerin çocuğu filan yoksa önemsememişlerdir
aslında oraya ya bakım yapmaları ya da boşaltmaları gerekiyodu

çok yazık oldu çocuğa

hep ailelerinin ihmali, off dünki bebeğe üzüldüm şimdi de buna :50:

inanmıyorum bulunmuş çok şaşırdım ve üzüldüm ama aileye mal etmemek lazım 7-24 çocuğun başında duramıyor ki onlar da..

evde yegenlerım var,halk tv yı açamıyorum etkılenırler dıye..

öyle merak edıyorumkı neler soyledıklerını..

şöyle özet geçeyim

güvenlik kameraları ancak bugun incelenmiş, çocugun yan tarafa doğru gittigi görülmüş, bahçıvanla konumuşlar ben o bahçeden aldım kendi evinin bahçesine koydum demiş. havuzlarla ilgilenen bir kadın, havuzun normalden fazla kirlendigini görünce yetkilileri zor ikna etmiş ve pamir bebek bulunmuş malesef :50: birazdan da adli tıp ba götürülecekmiş :50: şimdi reklama girdi

Melek oldu uçtu gitti kuzum:14::14::14:
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin...
Sosyal medya da çok çirkin diyaloglar var ne hale gelmişiz küçücük bir beden toprak olmuş gitmiş herkes bir guruba mal ediyor bu olayı..
Sizler şöylesiniz hayır asıl sizler böylesiniz:19::19::5::5::5:

babaannesi dün arama yapıldı orda demiş
sonradan atıldığını düşünüyomuş sanırım
arama yapılmış mı yapılmamış mı
cidden hiçbirşey anlamadım

"Öyle bir ölsem Öyle bir ölsem ki çocuklar, Size hiç ölüm kalmasa." Aziz Nesin

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396702080.167641.jpg Allah ailesine sabir versiiin :( :( :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back