Dünden beri benimde aklıma takılıyor bu, güvenlik şirketi olan insanın evinde mutlaka alarm vs olur, biliyorum çünkü eşiminde 90'lı yıllarda güvenlik şirketi vardı, evde kamera, alarm ne ararsan vardı.
Ormanlık alana baktırmamasını bilmiyorum, öyleyse dikkat çekici
Emin misin güvenlik şirketi olduğuna ben internette arattım bulamadım böyle bir bilgiyiO semtte oturan, aramaya katılan kadınlardan biri bizim evimizde de kamera yok hırsızlık bile olmaz buralarda demişti
Eminim, özel güvenlik şirketi sahibi diye tanıtıldı baba
yani değil mi mune , çocuk önce de kaçmış sırf bu yüzden bile bir alarm bişey takılabilirdi,
bir de koskoca villa ya villa da alarm vs olmaz mı ? şirketin olmasa bile villalarda genelde olur,
valla sosyal medyanın yalancısıyım mune babası mahallede arama yapın demiş , ayağında ayakkabı yok ormanlık alana gitmez gibi şeyler söylemiş..
Ne güzel birşey yapmışsınız keşke bizimde elimizden birşeyler gelse.Hala bulunamamışben dün gittim 2 saat kadar arama çalışmalarına katıldım gerçekten kalabalık bir ekip arıyor bulunamıyor olmasa akıllara kötü şeyleri getiriyor.
Ailesi perişan umarım bir an önce bulunur.
Allah böylelerini nasıl biliyorsa öyle yapsın!Eğer arkadaşlar kaybolursam bende bir gün ya da başıma birşey gelirse benimde ailem alevidir sırf bu sebepten altında birşey arayan olursa hoş görün olur mu ,haklılardır!...Ya da gezi eylemlerine bende katıldım bakın o da yeterli bir neden bana inanılmaması,yardım edilmeyip işin içine siyaset mezhep katılıp insanlığımızı unutmamız için!Gerçekten bunlar müslümansa ben değilim olmak istemiyorum.Gene sinirlerim zıpladı.Yeter böyle insanlıktan nasibini almamış yaratıklardan!
Mune annelik nasıl bir duygudur bilmiyorum tatmadım ama şu olaydan bile tahmin edebiliyorum;bırak hani çocuğu geçtim, kedim için bile sokakta kayboldu diye ağlayarak seslenerek dolandığımı bilirim,o zaman bile perişan olmuştum ama evde duramadım yani sokağa attım hemen çaresizlikten kendimi.Benimde dikkatimi çeken aşırı soğukkanlı oluşuydu, özellikle akşam 7'den sonra ki ropörtajlarında hiç telaşlı değildi, sabah, öğlen yaptığı açıklamalarda sakinliğini anlarım ama akşam olmuş çocuk hala ortada yok ve sakin bir şekilde durumu anlatıyorsunuz, bilmiyorum benim kafamdaki baba profiline uymuyor, anne niye ortada yok hala, ilk şoku tepkisizlikti diyelim, sonra insanın kafasına dank eder, upuzun bir gece yavrunuz yok, aç açık üşüyor, yok ya ben kesin sokak sokak arıyor olurdum, adını bağıra bağıra gezerdim
Soru işaretleri git gide artıyor, inşallah çocuğa bir şey yapmamışlardır
ben de onu anlamadım
sonuçta belli ki zengin bi muhit
yani onlarda olmasa bile çevrede hiç mi kamera vs olmaz
çok tuhafıma gitti :26:
Siz Dilber Fırtına olayını bilmiyorsunuz sanırım, aylarca çocuğunu aradı tv'de meğer öldürenler arasındaymış kendileri
BİR SÖYLENTİ DE ŞÖYLE ARKADAŞLAR :-((
Zekeriyaköyde yaşayan bir iş adamı dün sabah saatlerinde ormanın hemen yanından geçen bir yolda Pamiri görmüş!..
İşadamının ifadesi şöyle:
Sabah saatlerinde o yoldan geçiyordum. Şimdi isminin Pamir olduğunu öğrendiğim çocuğu gördüm. Tek başına değildi. Biraz önünde iri yarı acaip tipli bir adam yürüyordu. Hatta kızdım, adamın oğlu zannettim, arabayla geçerken Kızmamanın nedeni babası zannettiğim bu adamın çocuğun uzağından yürümesiydi. Hiç aklıma gelmedi ilgisi olmadığı Bu yüzden bence ormanda falan arama yapmak yerine kameralardan bu adamı bulmak gerek Herşey olabilir!!!
ben de onu anlamadım
sonuçta belli ki zengin bi muhit
yani onlarda olmasa bile çevrede hiç mi kamera vs olmaz
çok tuhafıma gitti :26:
Siz Dilber Fırtına olayını bilmiyorsunuz sanırım, aylarca çocuğunu aradı tv'de meğer öldürenler arasındaymış kendileri
sağır sultan duydu artık..
ya dünyadan bı haber bırısı evıne aldı ıyı nıyetle dıcem ama polıse haber verır oyle yapanda..
yada basına kötü bıse geldı,böyle habersız nasıl saklanabılır,mutlaka gören olmalı..
bı yerde kıtlı mı kaldı acaba..
bı yere gırdı çıkamıyor mu..
allahım yardım etsın..
BİR SÖYLENTİ DE ŞÖYLE ARKADAŞLAR :-((
Zekeriyaköyde yaşayan bir iş adamı dün sabah saatlerinde ormanın hemen yanından geçen bir yolda Pamiri görmüş!..
İşadamının ifadesi şöyle:
Sabah saatlerinde o yoldan geçiyordum. Şimdi isminin Pamir olduğunu öğrendiğim çocuğu gördüm. Tek başına değildi. Biraz önünde iri yarı acaip tipli bir adam yürüyordu. Hatta kızdım, adamın oğlu zannettim, arabayla geçerken Kızmamanın nedeni babası zannettiğim bu adamın çocuğun uzağından yürümesiydi. Hiç aklıma gelmedi ilgisi olmadığı Bu yüzden bence ormanda falan arama yapmak yerine kameralardan bu adamı bulmak gerek Herşey olabilir!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?