3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

hadı bu adamın kameralı evı yok..
gördüğüm kadarıyla zengn bı muhıt orası,dıger evlerın kamerası mutlaka vardır..
dısarıdakı görüntülerden çıkmalı..
uçmadı ya bu çocuk..

yani değil mi mune , çocuk önce de kaçmış sırf bu yüzden bile bir alarm bişey takılabilirdi,
bir de koskoca villa ya villa da alarm vs olmaz mı ? şirketin olmasa bile villalarda genelde olur,
valla sosyal medyanın yalancısıyım mune babası mahallede arama yapın demiş , ayağında ayakkabı yok ormanlık alana gitmez gibi şeyler söylemiş..

ben de onu anlamadım
sonuçta belli ki zengin bi muhit
yani onlarda olmasa bile çevrede hiç mi kamera vs olmaz
çok tuhafıma gitti :26:

BİR SÖYLENTİ DE ŞÖYLE ARKADAŞLAR :-((

Zekeriyaköy’de yaşayan bir iş adamı dün sabah saatlerinde ormanın hemen yanından geçen bir yolda Pamir’i görmüş!..
İşadamının ifadesi şöyle:
“Sabah saatlerinde o yoldan geçiyordum. Şimdi isminin Pamir olduğunu öğrendiğim çocuğu gördüm. Tek başına değildi. Biraz önünde iri yarı acaip tipli bir adam yürüyordu. Hatta kızdım, adamın oğlu zannettim, arabayla geçerken… Kızmamanın nedeni babası zannettiğim bu adamın çocuğun uzağından yürümesiydi. Hiç aklıma gelmedi ilgisi olmadığı… Bu yüzden bence ormanda falan arama yapmak yerine kameralardan bu adamı bulmak gerek… Herşey olabilir!!!”

Ne güzel birşey yapmışsınız keşke bizimde elimizden birşeyler gelse.

Allah böylelerini nasıl biliyorsa öyle yapsın!Eğer arkadaşlar kaybolursam bende bir gün ya da başıma birşey gelirse benimde ailem alevidir sırf bu sebepten altında birşey arayan olursa hoş görün olur mu ,haklılardır!...Ya da gezi eylemlerine bende katıldım bakın o da yeterli bir neden bana inanılmaması,yardım edilmeyip işin içine siyaset mezhep katılıp insanlığımızı unutmamız için!Gerçekten bunlar müslümansa ben değilim olmak istemiyorum.Gene sinirlerim zıpladı.Yeter böyle insanlıktan nasibini almamış yaratıklardan!

Mune annelik nasıl bir duygudur bilmiyorum tatmadım ama şu olaydan bile tahmin edebiliyorum;bırak hani çocuğu geçtim, kedim için bile sokakta kayboldu diye ağlayarak seslenerek dolandığımı bilirim,o zaman bile perişan olmuştum ama evde duramadım yani sokağa attım hemen çaresizlikten kendimi.

Ama tabi ki kimseyi yargılayamayız,biz insanların içlerini bilemiyoruz ki işte.Belki adam soğukkanlı olmazsa bulamayacağını düşünüyor sakin kalmak için mücadele veriyor, belki bir şokta.

Her neyse Mune inşallah o masum yavru bulunur başka bir düşüncem yok.Kim oldukları nasıl insanlar oldukları umrumda değil.Önemli olan 3-4 yaşlarındaki bir bebek ya.Daha bebek gibidir o.

Tüylerim diken diken oldu..Allahım ne olur bir şey olmasın bulunsun yavrucak..üzüldüm hemde çokk

Soru işaretleri git gide artıyor, inşallah çocuğa bir şey yapmamışlardır

sağır sultan duydu artık..
ya dünyadan bı haber bırısı evıne aldı ıyı nıyetle dıcem ama polıse haber verır oyle yapanda..

yada basına kötü bıse geldı,böyle habersız nasıl saklanabılır,mutlaka gören olmalı..
bı yerde kıtlı mı kaldı acaba..
bı yere gırdı çıkamıyor mu..

allahım yardım etsın..

ben de onu anlamadım

yani güvenlik şirketi olmasa bile her villada muhakkak kamera , alarm vs olur
bide adam pamir casper hayalet gibi geziyor, kesin bir yerden çıkacak diyormuş ... şoktamı anlamadım ?

Son düzenleme:
Siz Dilber Fırtına olayını bilmiyorsunuz sanırım, aylarca çocuğunu aradı tv'de meğer öldürenler arasındaymış kendileri

AA demi ya doğru dogru .izlemistim.hapise girdi cikti halen.ben suçlu değilim.diodu :d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşaallah doğru değildir.Bir yerde oynarken uyumuş olsun offf ne kötü bir durum Allahım en kısa sürede bulunur inşaallah.

ben de onu anlamadım

Aramaya gidenlerin edindikleri bilgiye göre Etraftaki sitelerin kameralarının %80 i kapalıymış ( süs olsun diye koymuşlar heralde), açık olanlara da takılmamış görüntüsü

Hep kameralar kapali zatn.bugün ise yaramayip ne zmn ise yariycaksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dün tvde izledim. çok üzüldüm. gece boyunca kafa yordum. 3 yaşındaki bir bebek nasıl gider, nereye gider? kimse yanlış anlamasın ama babası bana da çok tepkisiz, soğukkanlı geldi. suratında sanki tereddüt, acı yok gibi. İnşallah başına bir kaza bela gelmeden bulunur.

Siz Dilber Fırtına olayını bilmiyorsunuz sanırım, aylarca çocuğunu aradı tv'de meğer öldürenler arasındaymış kendileri

Serbest kaldı kadın abla serbest kaldıktan sonra tv çıkmıştı hala diyor çocugumun katilini arıyorum diye gözünde bir damla yaş yoktu.

geçende kırıkkalede galiba bi çocuk ölmüştü ya aklıma o geldi
adam tasma alıcam diye kandırmıştı ve öldürmüştü

bu çocuğu da gördüm arkasında bi adam gidiyodu demiş birisi
ben o açıdan korkuyorum açıkçası
adam çocuğun yalnız olduğunu farketmiştir
polise haber verirdi normalde ama hala ses yok

kanım dondu.. bu ne demek böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…