3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

İyi de babasi bişiy yapsaydi polise haber vermesdiki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genelde tam tersi olur, haber verirler ihbar ederler. Genel suçlu profiline göre suçlu en yakında dolanır. İnşallah böyle bir şey değildir tabi ki. :50:

İyi de babasi bişiy yapsaydi polise haber vermesdiki?

yillar once bilmem ne can diye bi ufaklik kaybolmustu annesinin yasak iliskisinden olupda annesi oz babasina verip esiyle birlikte aylarca tv programlarinda bile aramisti:20:bilmem hatirladinizmi:42:

bu arada annesi aramıyo muymuş çocuğu
şaşırdım
babasını gördüm ama anneyi hiç görmedim

benim kardeşim de ilkokulda haber vermeden arkadaşına gitmişti akşama kadar heryerde aradık bulamadık
ödümüz koptu
annem bütün gün orda burda dolaştı hiç oturamadı bulunana kadar
o yüzden bu olayda annenin ortalıkta olmaması tuhafıma gitti

Son düzenleme:
Allah Allah kizlar yazilanlari okuyunca 'babanin haberi var mi acaba' diye düsündüm simdi ???
Böyle bir sey olabilir mi ki gercekten?

eFuLim,
şu hayatta öyle şeylere şahit olduk ki insan ister istemez her ihtimali düşünüyor, bu ülke Dilber Fırtına gibi bir kadını gördü tanıdı, dün yaşanan 2 olayı karşılaştırın, birinde denize düşen bebecik annesi kendini yerden yere attı, kadının feryadı kulaklarımızdan gitmedi, diğer olay küçük Pamir, biz burda yerimize sığamadık, bilmiyorum ya:50:

Aileye pek yüklenmekte istemiyorum, bilip bilmeden konuşup ahkam kesmek haddime değil ama bu yavrucak daha önce kaçmış, neden önlem alınmadı, nasıl ihmal edilir bunu anlayamıyorum:50:
Gündüz paniklememeye çalışır, kendinizi kontrol altında tutar, çocuğunuzun bulunması için ayakta durursunuzda hava kararınca o soğukkanlılık falan kalmaz insanda, evlat öyle birşey ki 1 dakika gözünüzün önünden kaybolsun panikliyorsunuz.

Hadi Pamir çık teyzem artık:50:

Siz Dilber Fırtına olayını bilmiyorsunuz sanırım, aylarca çocuğunu aradı tv'de meğer öldürenler arasındaymış kendileri:50:

birinde de yine kaybolan bi çocuk vardı
komşu çocuğu öldürüp sobada yakmıştı sanırım öyle bişey de hatırlıyorum
kemikleri bulunmuştu
çok korkunç şeyler var

eFuLim,
şu hayatta öyle şeylere şahit olduk ki insan ister istemez her ihtimali düşünüyor, bu ülke Dilber Fırtına gibi bir kadını gördü tanıdı, dün yaşanan 2 olayı karşılaştırın, birinde denize düşen bebecik annesi kendini yerden yere attı, kadının feryadı kulaklarımızdan gitmedi, diğer olay küçük Pamir, biz burda yerimize sığamadık, bilmiyorum ya:50:

Aileye pek yüklenmekte istemiyorum, bilip bilmeden konuşup ahkam kesmek haddime değil ama bu yavrucak daha önce kaçmış, neden önlem alınmadı, nasıl ihmal edilir bunu anlayamıyorum:50:
Gündüz paniklememeye çalışır, kendinizi kontrol altında tutar, çocuğunuzun bulunması için ayakta durursunuzda hava kararınca o soğukkanlılık falan kalmaz insanda, evlat öyle birşey ki 1 dakika gözünüzün önünden kaybolsun panikliyorsunuz.

Hadi Pamir çık teyzem artık:50:

Günah almak istemiyorum ama, bu sanki bakın böyle kendi başına çıkıp gidebiliyor daha önce de yaptı demek için söylenmiş gibi. Çocuğu bir kere kaçan önlem almaz mı? Bilemiyorum çok karışık bir durum, anne ortada yok. :44: Neyse daha fazla yorum yapıp sonra günahını almışım demek istemiyorum.

babanın güvenlik şirketi var ve evinde kamera yok,
ses kaydını da neden sildi ki ,
neden ormanlık alanda arama yapmayın diye yönlendirme yapıyor çok ilginç valla

Ailenin her ihtimali düşünmesi ve ellerini çabuk tutması gerekiyor.
Böyle konularda iyi niyetli olmamak lazım.Konya da komşusunun 4 yaşındaki
çocuğunu sobada yakan bir kadın vardı.Allah korusun... Munenin dediği gibi ben olsam
komşuları tek tek gezerdim.

Benim de 3, 5 yaşinda oglum var.kaybolması gibi biseyi aklimdan bile geçirdiğimde gözyaşlarimi tutamiyorum.insanin çocugunun kaybolmasi gibi bi acı olamaz ya.pamirin haberlerini gormek bile istemiyorum.gercekten çok fena oluyorum.nolur allahim sag saglim bulunsun bu cocuk.

yillar once bilmem ne can diye bi ufaklik kaybolmustu annesinin yasak iliskisinden olupda annesi oz babasina verip esiyle birlikte aylarca tv programlarinda bile aramisti:20:bilmem hatirladinizmi:42:
Bu dedigin olayı hatırlıyorum sanki aile piknige gittigi sırada mı kaybolmuştu ne,kadının kocasının haberi yoktu öyle hatırlıyorum.

birinde de yine kaybolan bi çocuk vardı
komşu çocuğu öldürüp sobada yakmıştı sanırım öyle bişey de hatırlıyorum
kemikleri bulunmuştu
çok korkunç şeyler var

Valla katil anne, katil abla, katil baba, vakaları gördük, komşuların istismarlarını, cinayetlerini gördük o yüzden ben bir olay olduğunda artık her ihtimali göz önünde bulunduruyorum, Pamir 25-26 saattir kayıp bugünde ortaya çıkmazsa :50:
Eğer bu olayda Pamir gerçekten kendi çıkıp gittiyse ilk 24 saat önemliydi, bilmiyorum, düşünmekte istemiyorum:50:

Allah o masumu korusun inşaallah.

umarım bahsettıgınız tarzda bısey olmaz..

bu soğukkanlı haller akla o tıp seylerı getırıyor..

ama herkesın tepkısı farklıdır,şok halını ıyı bılırım..

çıldırman gereken yerde donar kalırsın..ama evlat başka bıse ınsan delırır,bir sanıye ayrı gecermı..

anne hala evde baygın mı acaba..

bıde aılenın evını arasalar ya,her cıns ınsan var malesef

Bu dedigin olayı hatırlıyorum sanki aile piknige gittigi sırada mı kaybolmuştu ne,kadının kocasının haberi yoktu öyle hatırlıyorum.

ugunu bilmiyorum ama kadinin kocasi aslinda babaannsi olmayan babaannesi falan Polis jandarma serap ezgunun programinda aylarda aramislardi sonra cocuk oz babasinda cikmisti.aaa hatta cocugun adi serefcan di bak simdi hatirladim.benim en cok garibime gidende bu olayda baba telde konusurken cocuk degil komando p...nk diyor bilmem bi tek benmi yadirgadim bu konusmayi bu Kadar.:50:

babanın güvenlik şirketi var ve evinde kamera yok,
ses kaydını da neden sildi ki ,
neden ormanlık alanda arama yapmayın diye yönlendirme yapıyor çok ilginç valla

Dünden beri benimde aklıma takılıyor bu, güvenlik şirketi olan insanın evinde mutlaka alarm vs olur, biliyorum çünkü eşiminde 90'lı yıllarda güvenlik şirketi vardı, evde kamera, alarm ne ararsan vardı.

Ormanlık alana baktırmamasını bilmiyorum, öyleyse dikkat çekici:50:

Valla katil anne, katil abla, katil baba, vakaları gördük, komşuların istismarlarını, cinayetlerini gördük o yüzden ben bir olay olduğunda artık her ihtimali göz önünde bulunduruyorum, Pamir 25-26 saattir kayıp bugünde ortaya çıkmazsa :50:
Eğer bu olayda Pamir gerçekten kendi çıkıp gittiyse ilk 24 saat önemliydi, bilmiyorum, düşünmekte istemiyorum:50:

Allah o masumu korusun inşaallah.

​Abla yıllar önce tv bir aile çıkmıştı mügenin programına ilk başladıgı yıllarda aile kaybolan oğullarını arıyordu daha sonra evin ablasının öldürdügü ortaya çıktı,öldürüp sandıga koymuş aynı evin içinde çocuklarının cesedi ile yaşamışlar.İnşallah bu bebekte bulunur bir an önce,anneme soruyorum 3.5 yaşındaki bir bebek bahçe çitinden atlıyabilir mi atlıyamaz diyor annem.

Baba twitterı yeni açmamı zaten kullanan biriymiş .
Benim de kafamda oturmayan bazı şeyler var da bir yandan da diyorum eğer anne baba işin içindeyse biraz daha düşünülmüş bir şekilde yalan söylemezler mi en azından? Örneğin kapılar kilitliydi yerine, açık kalmış galiba biz uyurken ordan çıkmış yada numaradan da olsa azcık babası ağlamaklı falan olurdu, komşu görüp de bahçeye bırkamış ya o yalansa o da hemen ortaya çıkar ifadesini almışlardır mutlaka ne bileyim taşlar bir türlü yerine otumuyor:26:

şimdi twittera baktım da şok oldum
yok alevi yok üçüncü köprü muhabbetleri var
ne alaka anlamadım

neden her konuya bu tarz şeyler alet ediliyo ve siyaset karıştırılıyo gerçekten anlamıyorum

şimdi twittera baktım da şok oldum
yok alevi yok üçüncü köprü muhabbetleri var
ne alaka anlamadım

neden her konuya bu tarz şeyler alet ediliyo ve siyaset karıştırılıyo gerçekten anlamıyorum

O tip laflar çirkin:50: öyle birşey olur mu canım, o kadar da değil:50:

Bu belki daha ailevi birşey olabilir:50: gerçekten muzur bebe firar etmiş olabilir, yerinde duramayan bir kuzucukmuş çünkü:50:

Sağsalim bulunsun da tek temennimiz bu.

Dünden beri benimde aklıma takılıyor bu, güvenlik şirketi olan insanın evinde mutlaka alarm vs olur, biliyorum çünkü eşiminde 90'lı yıllarda güvenlik şirketi vardı, evde kamera, alarm ne ararsan vardı.

Ormanlık alana baktırmamasını bilmiyorum, öyleyse dikkat çekici:50:

Emin misin güvenlik şirketi olduğuna ben internette arattım bulamadım böyle bir bilgiyi:ssz: O semtte oturan, aramaya katılan kadınlardan biri bizim evimizde de kamera yok hırsızlık bile olmaz buralarda demişti

Back