- 20 Ocak 2010
- 46.055
- 164.989
- 1.123
- 43
İnsanlıktan yoksun 3-5 kendini bilmez.
Bunu okuyunca şok geçirdim resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu okuyunca şok geçirdim resmen
Alevilikten bahsetmeleri geziyle bağdaştırmaları hadsizlik bence de ama babanın çocuk kaybolur kaybolmaz twitter hesabı açıp tweet atması benim de dikkatimi çekti ne yalan söyleyim. Bir de ifadeleri falan bi enteresan yahu. Neyse inşallah ben yanılıyorumdur tabi.
Şok geçirmene gerek yok bibi. Böyleleri çok var piyasada. Konuşsan Allah kelimesini dilinden düşürmezler ama içleri...
Ne olursa olsun. Babanın o anki psikolojisini bilemeyiz. Belki bi yardım olur maksadıyla açtı. Alevi ya da geziye destek veren olunca insan olunmuyor mu ?
Saçma düşüncelerle ortalığı birbirine katan işte böyle insanlar.
Alevilikten bahsetmeleri geziyle bağdaştırmaları hadsizlik bence de ama babanın çocuk kaybolur kaybolmaz twitter hesabı açıp tweet atması benim de dikkatimi çekti ne yalan söyleyim. Bir de ifadeleri falan bi enteresan yahu. Neyse inşallah ben yanılıyorumdur tabi.
Ne olursa olsun. Babanın o anki psikolojisini bilemeyiz. Belki bi yardım olur maksadıyla açtı. Alevi ya da geziye destek veren olunca insan olunmuyor mu ?
Saçma düşüncelerle ortalığı birbirine katan işte böyle insanlar.
Benimde dikkatimi çeken aşırı soğukkanlı oluşuydu, özellikle akşam 7'den sonra ki ropörtajlarında hiç telaşlı değildi, sabah, öğlen yaptığı açıklamalarda sakinliğini anlarım ama akşam olmuş çocuk hala ortada yok ve sakin bir şekilde durumu anlatıyorsunuz, bilmiyorum benim kafamdaki baba profiline uymuyor, anne niye ortada yok hala, ilk şoku tepkisizlikti diyelim, sonra insanın kafasına dank eder, upuzun bir gece yavrunuz yok, aç açık üşüyor, yok ya ben kesin sokak sokak arıyor olurdum, adını bağıra bağıra gezerdim
Benimde dikkatimi çeken aşırı soğukkanlı oluşuydu, özellikle akşam 7'den sonra ki ropörtajlarında hiç telaşlı değildi, sabah, öğlen yaptığı açıklamalarda sakinliğini anlarım ama akşam olmuş çocuk hala ortada yok ve sakin bir şekilde durumu anlatıyorsunuz, bilmiyorum benim kafamdaki baba profiline uymuyor, anne niye ortada yok hala, ilk şoku tepkisizlikti diyelim, sonra insanın kafasına dank eder, upuzun bir gece yavrunuz yok, aç açık üşüyor, yok ya ben kesin sokak sokak arıyor olurdum, adını bağıra bağıra gezerdim
Tweet atarak misirda ic savas cikti demek ki tweet atarak dunya kurtulabiliuot maalesef artik sanal dunya dusuncelerinizdeki kdar sanal deil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kaybolmasının üstünden 24 saat geçti, ben bu işi sevmemeye başladım
İnşaallah sağsalim bulunur, çocuk dediğin en fazla 5 km uzaklaşsın, hadi abartıyorum 10 km olsun, 10 km.lik mesafe de kimse görmez mi? Küçücük çocuk kimsenin dikkatini çekmez mi? Bir kişi de ben gördüm diye ortaya çıkmaz mı?
Hani heryer mobese'ydi? Kimse görmese bile mobese görüntüsü olur yine olur, ben bu işi sevmedim, çocuk ya çok yakınlarda saklı ya da
Ben onun annesinin yerinde olsam tüm komşuları tek tek geziyordum şimdi, böyle bir durumda kimse alınmasın gücenmesin, komşuma bile bakar evini didik didik ederim, benim yavrum yok var mı ötesi
bulundu mu ?
Yok daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Açıkçası benimde burnuma iyi kokular gelmiyor bu işten dün gecede söyledim çocuk ölmüş değil bir anne çocuğu kayıpken tüm gün yatamaz hadi dün yattı ya bugün hala ortada yok bir açıklaması yok hep baba meydanda yani hem neden baba ormanda aransın istemiyor o civarlarda herkes aramış aramaya da devam ediyorlar baba ne yapıyor bu arada öyle direktif mi veriyor ev ev kendi arasın yaa off bilmiyorumm
bazı anne babalar sorumsuz olabiliyor veya başka bir şey bilmiyorum.
burada yaşlı bir amcanın 20 yasında cocuğu gece eve gelmemiş adam gece 12de geldi bir telaşla benim yavrum nerede diye soruyor herkese ağladı ağlyacak halde. sonra babam telefon etti sordu falan bulundu çocuk.
bilemiyorum pamir üvey evlatları mıydı acaba ya
Allah Allah kizlar yazilanlari okuyunca 'babanin haberi var mi acaba' diye düsündüm simdi ???
Böyle bir sey olabilir mi ki gercekten?