3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

eminim dinlemezler de
baba garip geldi ondan dedim, ben olsam heryeri aratırım , evet ayakları kayar vs diyorda olsun ya, bu kadar emin olmamalı ya biri götürdüyse felan,
inşallah bulunsun çocuk ya..

bahsedılen bı adam varya,çocuk önden gıdıyormus o arkasından..
o adamın nereye gıdebılecegı dusunulmelı,orası hem eskı bı yerlesım yerıymıs,hemde yenı vıllalar yapılan bı yermıs..
o eskı mahallelerın evlerı aranmalı..
inşallah bugun bulunur..

ama bu ana baba yıne salar cocugu..
baba çocuğuna cok guvenıyor,zaman gectıkce ıdrak etmelı durumun vehametını ama bızım herıf buralardadır dıyomus hala..
yeterkı oralarda olsun..

Bu kadar örgütlenmede ki en büyük etken işte babanın tweet atması ve tweet atın diye çağrı yapmasıdır bu tür şeyler sosyal medyada çabuk yayılıyor. Bir de ailenin durumu baya iyi galiba 4 katlı villada oturduğuna göre..
Ayrıca komşu gördüyse eğer mutlaka onunda ifadesi alınmıştır zaten..
Twitter da millet komplo teorileri yazıp duruyor arama çalışmalarındaki insanlar ne olur böyle şeyleri paylaşmayın diyorlar. Bir çocuğun kaybolmasını bile siyaset gibi abuk sabuk şeylere bağlayacak kadar vicdanı körelmiş insanlar(!) var.

Ben olayı siyasete bağlamadım ama olayın anlatıldığı gibi olduğuna cidden inanasım gelmiyo. Oyüzden bekleyip görücez:26:
Ben bu zamana kadar bi'sürü kayıp çocuk olayı gördüm twitterda ilk defa böyle örgütlenme gördüm helal olsun, diyorum ya inşallah her kayıpta aynı duyarlılığı gösterebiliriz.

Olayı gezicilere bağlamışlar bi'de şaşırdık mı, ben şaşırmadım ne olsa geziye bağlayacaklar
:19:

Ben olayı siyasete bağlamadım ama olayın anlatıldığı gibi olduğuna cidden inanasım gelmiyo. Oyüzden bekleyip görücez:26:
Ben bu zamana kadar bi'sürü kayıp çocuk olayı gördüm twitterda ilk defa böyle örgütlenme gördüm helal olsun, diyorum ya inşallah her kayıpta aynı duyarlılığı gösterebiliriz.

Olayı gezicilere bağlamışlar bi'de şaşırdık mı, ben şaşırmadım ne olsa geziye bağlayacaklar
:19:

İnşallah. Twitter doğu kullanılıyorsa çabuk yayılıyor işte 10 gün önce falan da down sendromlu bir çocuk yine sosyal medya aracılığı ile bulunmuştu.

Son düzenleme:
Benim 2.5 yaşındaki kizim kapi asagidan kilitliyse kilidi açıp kapıyı açıyor ben üstten de kilitrliyorum. Duymamasina gelince 4 katlı villada duyulmadan dışarı cikabilir pekala.
Babanın sakinligine bi şey diyemicem belki yapısı böyledir. Şilede 3 yaşında bi cocuk kaybolmuştu iki gün ormanda yalnız kaldı ve bulundu sagsalim. Cocuk bu valla her seyi yapabiliyorlar.

Valla bizim dandik kapının kilidi baya sertti.
Ohalde şöyle diyeyim hiç bi'aile daha yeni evden aynı şekilde çıkan bebesini duymayacak şekilde uyuyamaz herkes uyusa annesi uyumaz. Her neyse amacım yargılamak değil ailenin sorumsuzluğu şu aşamada beni ilgilendirmiyo zaten. Ancak psikologlar bile garipsemiş olayı. Zaten çocuk bulunsun çıkar ortaya her şey. Yalnız böyle kafalarda soru işareti çok bırakan olaylarda hep alttan başka bi'şey çıkıyo. İnşallah kaçırılma çıkmaz
:25:

hiç samimi değil nasıl bir aile nasıl bir olay çocuk masum tek bildiğim bu

Kapı kolları şimdi bayağı aşağıda oluyor bence biraz daha yukarıda yapılmalı çoçukları düşünürsek...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oooo demek ki aileden de şüpheleniyorlar..

Olabilir. Gece birisi evin tavan arasında yada bodrum katına falan saklanmış olabilir mi diye sormuş da aramada olanlardan biri de ailenin evininde her yeri köpeklerle arandığını yazmış

Son düzenleme:
Babası polise ve jandarmaya haber vermeden önce tweet atmış kayıp olayı ile ilgili.........üstelik kaybolduğunu söylediği saatten yarım saat önce.....
Aramaya katılanların ağzından
Adamyazmış.blogspot

Çok tuhaf bir aile. Bu kadar şüphe çekmesi normal değil ya.

Kötü düşünmek istemiyorum ama bu saate kadar çocuğun bulunamaması normal değil. Ufacık çocuk , profesyonel birimler , insanlar ,köpekler herkes arıyor . Mutlaka bulunması gerekirdi . Başına bişey gelmiş olma olasılığı artıyor :50: Yavrum dün sabahtan bu saate kadar ne yapar dışarda , tek olamaz .

Çok garip bir durum çocuğu kaybolan baba bu kadar sakin olamazzz.Bu işte bir acayiplik var ama çıkar yakında.Pamir inşaallah sağ salim bulunur:((

Babası polise ve jandarmaya haber vermeden önce tweet atmış kayıp olayı ile ilgili.........üstelik kaybolduğunu söylediği saatten yarım saat önce.....
Aramaya katılanların ağzından
Adamyazmış.blogspot
Ailenin çocuğun başına bişey getirmiş olma ihtimali korkunç , düşünmek dahi istemiyorum .

Back