İyi de babasi bişiy yapsaydi polise haber vermesdiki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah Allah kizlar yazilanlari okuyunca 'babanin haberi var mi acaba' diye düsündüm simdi ???
Böyle bir sey olabilir mi ki gercekten?
Siz Dilber Fırtına olayını bilmiyorsunuz sanırım, aylarca çocuğunu aradı tv'de meğer öldürenler arasındaymış kendileri
eFuLim,
şu hayatta öyle şeylere şahit olduk ki insan ister istemez her ihtimali düşünüyor, bu ülke Dilber Fırtına gibi bir kadını gördü tanıdı, dün yaşanan 2 olayı karşılaştırın, birinde denize düşen bebecik annesi kendini yerden yere attı, kadının feryadı kulaklarımızdan gitmedi, diğer olay küçük Pamir, biz burda yerimize sığamadık, bilmiyorum ya
Aileye pek yüklenmekte istemiyorum, bilip bilmeden konuşup ahkam kesmek haddime değil ama bu yavrucak daha önce kaçmış, neden önlem alınmadı, nasıl ihmal edilir bunu anlayamıyorum
Gündüz paniklememeye çalışır, kendinizi kontrol altında tutar, çocuğunuzun bulunması için ayakta durursunuzda hava kararınca o soğukkanlılık falan kalmaz insanda, evlat öyle birşey ki 1 dakika gözünüzün önünden kaybolsun panikliyorsunuz.
Hadi Pamir çık teyzem artık
Bu dedigin olayı hatırlıyorum sanki aile piknige gittigi sırada mı kaybolmuştu ne,kadının kocasının haberi yoktu öyle hatırlıyorum.yillar once bilmem ne can diye bi ufaklik kaybolmustu annesinin yasak iliskisinden olupda annesi oz babasina verip esiyle birlikte aylarca tv programlarinda bile aramistibilmem hatirladinizmi
birinde de yine kaybolan bi çocuk vardı
komşu çocuğu öldürüp sobada yakmıştı sanırım öyle bişey de hatırlıyorum
kemikleri bulunmuştu
çok korkunç şeyler var
Bu dedigin olayı hatırlıyorum sanki aile piknige gittigi sırada mı kaybolmuştu ne,kadının kocasının haberi yoktu öyle hatırlıyorum.
babanın güvenlik şirketi var ve evinde kamera yok,
ses kaydını da neden sildi ki ,
neden ormanlık alanda arama yapmayın diye yönlendirme yapıyor çok ilginç valla
Valla katil anne, katil abla, katil baba, vakaları gördük, komşuların istismarlarını, cinayetlerini gördük o yüzden ben bir olay olduğunda artık her ihtimali göz önünde bulunduruyorum, Pamir 25-26 saattir kayıp bugünde ortaya çıkmazsa
Eğer bu olayda Pamir gerçekten kendi çıkıp gittiyse ilk 24 saat önemliydi, bilmiyorum, düşünmekte istemiyorum
Allah o masumu korusun inşaallah.
şimdi twittera baktım da şok oldum
yok alevi yok üçüncü köprü muhabbetleri var
ne alaka anlamadım
neden her konuya bu tarz şeyler alet ediliyo ve siyaset karıştırılıyo gerçekten anlamıyorum
Dünden beri benimde aklıma takılıyor bu, güvenlik şirketi olan insanın evinde mutlaka alarm vs olur, biliyorum çünkü eşiminde 90'lı yıllarda güvenlik şirketi vardı, evde kamera, alarm ne ararsan vardı.
Ormanlık alana baktırmamasını bilmiyorum, öyleyse dikkat çekici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?