3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Hala bulunamamış :( ben dün gittim 2 saat kadar arama çalışmalarına katıldım gerçekten kalabalık bir ekip arıyor bulunamıyor olmasa akıllara kötü şeyleri getiriyor.
Ailesi perişan umarım bir an önce bulunur.

tweet atarak dünyayı kurtaracağını sanan milletiz ama kimse kıymeetlisini kaldırıp bir kan vermeye bile gitmez valla benciliz kusura bakmasın kimse..hadi iyi günler boşuna tartışmayalım çocuğu arayın çıkıp eğer yakınsa sizde ben olsam giderdim ama çok rahatsızım...

Tweet atarak dünyayı kurtarmayı sanmak bir kenara tweet atarak sayısız ilik bulan kan ihtiyacına cevap verebilen bir milletiz.Nedir bu kadar agresyonunuz sabahın 9unda ben anlamadım...Keşke İstanbulda olsam gidebilseydim.Hastaymışsınız.Gçmiş olsun.Bence enerjinizi bu kadar buraya yogunlasarak harcamayın.Dinlenerek geçirin belki öğlenden sonra iyi hisseder kendinizi yardım edersiniz.
Iyı gunler.

Tweet atarak misirda ic savas cikti demek ki tweet atarak dunya kurtulabiliuot maalesef artik sanal dunya dusuncelerinizdeki kdar sanal deil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o olayları ben mügeden takip etmiştim,hem de başından kalkmadan izledim o programı aylarca,bir de neden hep böyle karşılaştırmalar yapılıyor anlamadım.üstelik o zamanlar twetter ve net kullanımı bu kadar yaygın değildi.üstelik onlara yapılmaması bu olaya yapılmamasını mı gerektiriyor.siz bunun arkasından ne çıkarıyorsunuz da böyle yazma gereği hissettiniz,aranan 3,5 yaşında bir bebek:50:

Çok haklısın egem abla.Duyarlı olsan suç olmadan suç:19:

siz niye böyle kötü düşünüyorsunuz benim anlattığım baska sizin söylediğiniz alakasız yaa yapmayın hiç sevmem polemik yaratmayı.. Allah bilir en iyisini ailesi medyuma sormuşlar nerde diye ee bu insanlara ne desem az medyumlara inanan bir zümre demek :S merak etmeyin insan zengin olunca istediğini yapar ölüyü bile diriltir örnekleri çok var olan garibana olur evet aynen öle diyorum..zaten hiç olmadığı kadar devletimiz de ayağa kalkmış durumda...ayrıca ben tweet le ilk göçrdüğüm anda paylaştım kötü olsam fesat olsam yapmam... iyi günler

hangi cümlemde kötü düşünce var:44:ben sana fesat da demedim.ne demek istediğini sordum sadece:34:

Çok haklısın egem abla.Duyarlı olsan suç olmadan suç:19:

Sosyal medyada da çok çirkin şeyler yazılıyor.Ben bu insanların insanlığından şüphe ediyorum artık.Ama şunu anlıyorum ki insanların o kadar içlerine siz biz işlenmiş ki,okadar ötekileştirilmiş o kadar yozlaştırılmış ki bir konu üzerinde insanların bir olması, insanların aynı amaç için kenetlenmesi aşırı derecede rahatsız ediyor bazılarını.Başka açıklaması yok.Mavi kuştan tedirgin olan 3,5 yaşındaki çocuktan mı huylanmaz ?

Haber yokmuş hala gece 4 te yattım kaç kere uyandım bulunmuştur umuduyla baktım ama yok off ya birisi aldı kaçırdı bu çocuğu nasıl bulunmaz kimbilir nerede ne durumda ya.

:5::5::5::5:
$jnmklö.png

Evin yakınlarında bir yerlerde yoksa büyük ihtimal kaçırılmıştır.3,5 yaşında çocuk evinden fazla uzaklaşamaz.Aynı yaşlardaki kuzenim maksimum 20-30 dakika yürüdükten sonra yorulup "kucak kucak"diye annesinin kucağına tırmanmaya başlıyor.Zaten evden yalınayak çıktıysa yürüyemez ayakları acır.
Allah korusun başına bir iş gelmeden sağ salim bulunur inşallah.

Son düzenleme:
dun okan bayulgende duydum bunu..
programı ızlerken uykum kaçtı..
sabaha kadar gözümü kırpamadım..okadar uzuldumkı
1 yasında kızım var,pamırde kızımın erkek versıyonu gıbı yuzunu cok benzettim..
oooff ınsallah sag sağlım bulunur..
cok etkıledı benı kaybolması:(

kızlar gelısme yokmu?

sosyal medyayla hıcbı bağım yok,oyuzden haber alamıyorum..

burayada yazın lütfen,bıse olursa..

emınım yazacağınıza ama,ooofff ooofff..

ne yaptı bu çocuk gece boyunca o soğukta dısarda..aç aç..

gelde kötü düşünme delırecem..!

Bende az önce googlede arattim ilgili haberleri, 1 saat öncesinin haberine göre aramalar hala devam ediyormus.
Ben kacirildigini düsünmüyorum, bu cocuk bir yere saklandi gibi geliyor.
Insallah sag saglim bulunur yavrucak.

Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan 3.5 yaşındaki Pamir için arama çalışmaları tekrar başladı. Baba Serdar Dikdik çalışmaları koordine eden yetkililere bilgi verdi. Aramaların mahalle içinde yoğunlaştırılmasını isteyen baba, “Çocuğun üzerinde tulum var. Ayakkabısı bile yok. Aramaları ormanlık alan yerine mahalle içinde yoğunlaştırın. Pamir akşam 19.00 gibi uyur. Şimdi gündüz. Ayaklandı. Kesin buralarda dolaşacak. Zekeriyaköylüler bu çocuk kesin bir bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa bir içeri seslenin. Hareketli çocuk sese gelir. Emlakçılar boş evleri bir kontrol edin. Eve girmiş kapı kapanmış olabilir. Herkes mahallesine baksın. Bu çocuk buralarda bir yerde çıkacak. Çocuk ağlamayı bilmiyor. Çocukta kırmızı tulum var. Casper hayalet gibi dolaşıyor. Kesin buralardan çıkacak" dedi. (Hasan YILDIRIM/DHA)

Küçücük bebek.. İnşallah bulunur ama bu işte cidden bi gariplik var.. çözemedim ben:18:

İnşallah bir an önce sağ salim bulunur. Yalnız babanın üslubu çok enteresan. :44:

Kaybolmasının üstünden 24 saat geçti, ben bu işi sevmemeye başladım:50:
İnşaallah sağsalim bulunur, çocuk dediğin en fazla 5 km uzaklaşsın, hadi abartıyorum 10 km olsun, 10 km.lik mesafe de kimse görmez mi? Küçücük çocuk kimsenin dikkatini çekmez mi? Bir kişi de ben gördüm diye ortaya çıkmaz mı?
Hani heryer mobese'ydi? Kimse görmese bile mobese görüntüsü olur yine olur, ben bu işi sevmedim, çocuk ya çok yakınlarda saklı ya da:43:

Ben onun annesinin yerinde olsam tüm komşuları tek tek geziyordum şimdi, böyle bir durumda kimse alınmasın gücenmesin, komşuma bile bakar evini didik didik ederim, benim yavrum yok var mı ötesi:50:

O kadar kitli kapılardan çıkabilen çocuk girdiği yerdende çıkmazmı , hem bu kadar yakında olsa köpeklerde bulurdu dün akşam kapıyı anahtarla kilitleyip kilidi portmantonun üzerine koydum bundan sonrada öyle yapmayı planlıyorum
oralarda hiç mobese yokmu çocuğun başına ne gelir diye düşünürken uyumuşum sabah kadar çenemi sıkmışım Allah yardımcısı olsuninşallah sadece kendi kendine geziyodur

Back