- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tweet atarak dünyayı kurtaracağını sanan milletiz ama kimse kıymeetlisini kaldırıp bir kan vermeye bile gitmez valla benciliz kusura bakmasın kimse..hadi iyi günler boşuna tartışmayalım çocuğu arayın çıkıp eğer yakınsa sizde ben olsam giderdim ama çok rahatsızım...
o olayları ben mügeden takip etmiştim,hem de başından kalkmadan izledim o programı aylarca,bir de neden hep böyle karşılaştırmalar yapılıyor anlamadım.üstelik o zamanlar twetter ve net kullanımı bu kadar yaygın değildi.üstelik onlara yapılmaması bu olaya yapılmamasını mı gerektiriyor.siz bunun arkasından ne çıkarıyorsunuz da böyle yazma gereği hissettiniz,aranan 3,5 yaşında bir bebek![]()
siz niye böyle kötü düşünüyorsunuz benim anlattığım baska sizin söylediğiniz alakasız yaa yapmayın hiç sevmem polemik yaratmayı.. Allah bilir en iyisini ailesi medyuma sormuşlar nerde diye ee bu insanlara ne desem az medyumlara inanan bir zümre demek :S merak etmeyin insan zengin olunca istediğini yapar ölüyü bile diriltir örnekleri çok var olan garibana olur evet aynen öle diyorum..zaten hiç olmadığı kadar devletimiz de ayağa kalkmış durumda...ayrıca ben tweet le ilk göçrdüğüm anda paylaştım kötü olsam fesat olsam yapmam... iyi günler
Çok haklısın egem abla.Duyarlı olsan suç olmadan suç![]()
Martta kaybolan çocuk bu mu? Buysa eğer şükürler olsun ki bulunmuş bu çocuk..
Eki Görüntüle 1053352