Merhaba.Benim kızımda aynı yaşlarda.Aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz.Sizin dediğiniz gib ibzde günde 2 kere fırçalıyoruz.Çok kısa sürede birden çürüdü.Ama kızım kreşe başladığında hastalıkların artmasıyla birlikte bu dönem bol ilaç ve alerjik astım ilaçları kullandık.Malesef dr bizi uyarmadı ama o ilaçlar çürüğe neden oluyormuş.Çok Pedodontist gezdik hepsi dolgu dedi.Pedodontinin ilgili ve bilgili olmaasıa çok önemli.Küçücük çocuk nasıl dolgu yaptıracak derken iyi bir Pedodontist bulduk.Dişçi koltuğu dinazorlu ,önünde çizgi film izleyebiliyor koltukta , birde tatlı dille ,aletleri komik bir şekilde tanıttı.Eline vs tuttu.Kızım rahatladı biraz.Öncelikle 8 adet dolgusu var dedi.Önce flor uygulaması yapalım ki çürüme devam etmesin sağlam dişlerde korunsun dedi.Diş macunu gibi bir madde yi sürdü ilk seansta.Diğer seanslarda umduğumdan çok daha kolay bir şekilde 2 şer 2 şer 4 dişi dolgu yaptı bile :)Ben baygınlık geçirecektim stresten ama iyi bir Pedodonti olursa işiniz çok kolaylaşıyor.Onların dişleri bizim ki gibi değil.çok yumuşak ve toplam 30 dk 2 dişi bitirdi bile.Aletleride hiç ses çıkarmıyor.Yani gözünüz korkmasın.Çok geçmiş olsun tekrar...