3-5 tl den başlayan fiyatlarla kalanlar 40. sayfada

canım bu ara nakit alamıyorum takas yapıyorum ancak çanta vs var düşünürsen başka şeylerde.ne tür şeyler arıyosun takas için canım

valla şu an bende nakte sıkışığım düşündüğüm bir şey yok ama topiğine bakarım yinede haberleşiriz öyle yapalım madem canım

evet rengi güzel ama belden otursaydı iyiydi. benm bu belden oturuyor. aynı rengininde belden oturmayanı var o yüzden veriyorum canım.yoksa yine vermem

benimkide belden oturuyo canım öle olması lazım...bende belden oturmayan hafif bol arıyorum aksine:)

evet rengi güzel ama belden otursaydı iyiydi. benm bu belden oturuyor. aynı rengininde belden oturmayanı var o yüzden veriyorum canım.yoksa yine vermem

sen bak canım topiğime düşünürsen bişi bulursan konuşalım collezione mixray marka elbiseler falanda var.

Ceketi bir omuzdan diğer omuza , önü kapalıyken beli ile bir koltuk altından diğer koltuk altına ölçğsünü yazar mısınız? Rengi oetrol mavisi sanırım?

bir omuz ucundan diğer omuz ucuna kadar 42 cm
bir koltuk altından diğer koltuk altına 44 cm
beli ise 40 cm
40 beden yazıyor içinde rengi ise şu şekil $kdfkfkfkfkd.jpg petrol yeşili diye geçiyor.

Eklentiler

• $petrol_yesili_roman_modeli.jpg
    $petrol_yesili_roman_modeli.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Anladım bana olur sanıyorum bir de ceketin kumaş içeriğini de yazarsanız sevinirim :KK66:) zahmet veriyorum ama

olur mu ne zahmeti tabi ki bilmek hakkın
değişik bir kumaş yapısı nasıl anlatsam bilemedim bu arada omuz kısmında süngeride var kumaş ince değil kalıp gibi kalın durur ama yumuşak bir yapısı var keten gibi de değil.bir de şöyle resmini ekliyorum $2014-02-07-611.jpg

X