- 2 Aralık 2017
- 104
- 37
- 13
- 29
- Konu Sahibi Saripapatya060844
-
Iki aylıkken çıkaran bebek bile var. Sık görülen bir durum değil ama var. Yine de doktorunuza sorun. Bu arada bahsettiğiniz aylarda salya akıtma ve parmak emme, ağzın içinde elini dolaştırma sık görülen bir durum. Diş çıkarmayla ilgisi olduğunu sanmıyorum.Merhaba oğlum üç buçuk aylık ama bu aralar çok huysuz salyeleri çok akıyor sürekli elini ağzına götürüyor o kadar memeyi seven bebek emmek istemiyor beni. özellikle geceleri hiç durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım netten bakınca dis çıkarıyor gibime geldi onun belirtileri var ama daha da çok erken sizce neden böyle yapıyordur büyüme atağı falan mı
Merhaba oğlum üç buçuk aylık ama bu aralar çok huysuz salyeleri çok akıyor sürekli elini ağzına götürüyor o kadar memeyi seven bebek emmek istemiyor beni. özellikle geceleri hiç durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım netten bakınca dis çıkarıyor gibime geldi onun belirtileri var ama daha da çok erken sizce neden böyle yapıyordur büyüme atağı falan mı
Evet olabilir teşekkürlercikabilir kimi bebek erken cikarir.yada simdi cikmazsa da 1 ay sonra cikacagi icin belirtilerini gosteriyor olabilir
Ayy çok zor ama edeceğiz artık
Yeni anneyken yaşanan telaşlar hep
Canım öyle başlar da hemen çıkartmaz iki ay kadar böyle idare edeceksin
Merakla bekliyorum bakalım çıkacak miOlabilir valla arkadaşımın Oğlu da çok erken çıkarttı. Zaten damatta öyle çıkartmış
Sütüm bayağı var doyduğunu düşünüyorum kilo alımınida çok güzelBebeğim iki aydır salya içinde ve elini ağzına götürüyor.Simdi 5.5 aylık ve dış filan yok.Ablasi da öyleydi herkes (doktoru dahil)dış çıkarıyor dedi çocuk 9.aya kadar dış mis çıkarmadı.Gece huzursuzlugunun sebebi "doymamasi da olabiliyor".Kilo takibi yaptırın.Bir de 4.aya doğru bebekler çevreyi keşfedip,etrafı seyretmek isteyip anneyi gündüz emmeyi birakabiliyorlar.İki kızım da da böyle oldu
evet onu duymuştum cidden işe yarıyor mu acabaMerhaba, oğlum 3,5 ayda diş çıkardı, salyası da 3 ay civarı başlamıştı. Şu an 15 aylık dişleri tamamladık. Kehribar kolye takmıştım biraz rahatlatmıştı, salyayı kesiyor bir araştırın diye yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?