- 2 Aralık 2017
- 104
- 37
- 13
- 29
- Konu Sahibi Saripapatya060844
İnternette tam terside olabilir diyor meme reddi yapabiliyormusHa bu arada genellikle diş çıkaran bebekler daha çok emmek istiyor kaşıntıdan dolayı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternette tam terside olabilir diyor meme reddi yapabiliyormusHa bu arada genellikle diş çıkaran bebekler daha çok emmek istiyor kaşıntıdan dolayı.
Hiç huysuzlanmadi miBenim kızım 3,5 aylıkken arabada gidiyoruz, bebek kucağımda, nasıl olduysa kızım parmağımı ağzına götürdü ve elime birşeyin batmasıyla şaşırdım, evet diş. Görmeyen kimse inanmıyordu ama dişi çıkmıştı. 3,5 aylıkkenmi yoksa 3 aylıkken mi çıkardı bilmiyorum hiç aklıma gelmezdi ki böyle erken diş çıkaracağı.
3.5 ay dis cikarmak icin cok erken. Uyumamasi huysuzluğu buyume atagi geciriyorsa ondan olabilir. Atak tablosuna bir bak bakalim belki ataktadir. 3 ay civarinda oluyor cunku.Merhaba oğlum üç buçuk aylık ama bu aralar çok huysuz salyeleri çok akıyor sürekli elini ağzına götürüyor o kadar memeyi seven bebek emmek istemiyor beni. özellikle geceleri hiç durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım netten bakınca dis çıkarıyor gibime geldi onun belirtileri var ama daha da çok erken sizce neden böyle yapıyordur büyüme atağı falan mı
W
evet onu duymuştum cidden işe yarıyor mu acaba
Çıkar cnm endişe etme normaldirMerhaba oğlum üç buçuk aylık ama bu aralar çok huysuz salyeleri çok akıyor sürekli elini ağzına götürüyor o kadar memeyi seven bebek emmek istemiyor beni. özellikle geceleri hiç durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım netten bakınca dis çıkarıyor gibime geldi onun belirtileri var ama daha da çok erken sizce neden böyle yapıyordur büyüme atağı falan mı
benim kizim 4 aylik ve 2 aydir ayni sikayetler mevcut salyasinin akmasinin sebebi henuz disari cikan bir dis olmasada dislerinin alttan alttan buyumeye baslamasi ellerini agzina goturmesi emme refleksiyle alakali memeyi birakmasida artik oyun donemi olmasindan bu surec boyle emerken bir ses duyarsa birakir sesin geldigi yere bakar kendi kendine guler memeyi birakip uzerinizdeki kiyafeti incelemek icin birakir memeyi gayet normal seyler yani birde disli dogan bebekler bile var abim 4 aylikken cikarmis disiniMerhaba oğlum üç buçuk aylık ama bu aralar çok huysuz salyeleri çok akıyor sürekli elini ağzına götürüyor o kadar memeyi seven bebek emmek istemiyor beni. özellikle geceleri hiç durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım netten bakınca dis çıkarıyor gibime geldi onun belirtileri var ama daha da çok erken sizce neden böyle yapıyordur büyüme atağı falan mı
Evet çok haklısınız teşekkürlerbenim kizim 4 aylik ve 2 aydir ayni sikayetler mevcut salyasinin akmasinin sebebi henuz disari cikan bir dis olmasada dislerinin alttan alttan buyumeye baslamasi ellerini agzina goturmesi emme refleksiyle alakali memeyi birakmasida artik oyun donemi olmasindan bu surec boyle emerken bir ses duyarsa birakir sesin geldigi yere bakar kendi kendine guler memeyi birakip uzerinizdeki kiyafeti incelemek icin birakir memeyi gayet normal seyler yani birde disli dogan bebekler bile var abim 4 aylikken cikarmis disini
Rica ederimEvet çok haklısınız teşekkürler
canaım benim oğlumda bu aylarda başladı ayenn anlattığın gibiydi hala da devam ediyor salya ve henüz dişi çıkmadıMerhaba oğlum üç buçuk aylık ama bu aralar çok huysuz salyeleri çok akıyor sürekli elini ağzına götürüyor o kadar memeyi seven bebek emmek istemiyor beni. özellikle geceleri hiç durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım netten bakınca dis çıkarıyor gibime geldi onun belirtileri var ama daha da çok erken sizce neden böyle yapıyordur büyüme atağı falan mı
Bakalım cikcak mi :)canaım benim oğlumda bu aylarda başladı ayenn anlattığın gibiydi hala da devam ediyor salya ve henüz dişi çıkmadı