Bebek diş dönemi öneri

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
53
Kızlar bebeğim 9 aylık ve artık diş çıkarıyoruz. Ve çok huysuz. Uyumuyor sürekli ağlıyor ne yaparsam yapayım ağlıyor ve hiç birşey yiyip içmiyor. Önerilerinize ihtiyacım var. Bu dönemde ne yapmalıyımm. Bu iyi gelir dene dediğiniz şeyler var mi.

Parmağa sokulan Silikon bir dış fırçası var onunla kasiyip rahatlatabilirsin eczanelerde bunun için jel yada granül var. Oda iyi gelebilir dişlerine.benimkide 10 aylık ben taze soğan veriyorum eline salatalık rahatlarsın diye. Gece fena değilde gündüz uykusu yok bizde de.

Parmağa sokulan Silikon bir dış fırçası var onunla kasiyip rahatlatabilirsin eczanelerde bunun için jel yada granül var. Oda iyi gelebilir dişlerine.benimkide 10 aylık ben taze soğan veriyorum eline salatalık rahatlarsın diye. Gece fena değilde gündüz uykusu yok bizde de.
Eczaneden jel aldım o biraz rahatlatıyor gibi. Ama bu kez de iştahsızlık başladı. Hiç bir şey yemek istemiyor. Mamasını içmiyor. Sizde de oldu böyle

Eczaneden jel aldım o biraz rahatlatıyor gibi. Ama bu kez de iştahsızlık başladı. Hiç bir şey yemek istemiyor. Mamasını içmiyor. Sizde de oldu böyle
Mamasını yiyor aslında ilk kaşık problem bizde . İlk kaşığı almakda şok zorlaniyoruz. Sonra severse ağzını açıyor sevmezsse öyle şarkılar oyalamalar eline şişe verince oyaliyorum öyle 5 6 kaşık yiyor. Yemezssede zorlamiyorum fazlası için.yedigi kadar. Çok sık emmeye başladı sabah a karşı üzerimde yaşıyor resmen.

Jel doktorlar önermiyor artık. Tetagil var içeriği temiz ben hep onu kullandım hala da kullanıyorum tavsiye ederim

Back
X