3.5 Aylık bebek anne diye ağlar mı?

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Merhaba bebeğim 90. Günden itibaren acıkınca söylene söylene ağlamaya başladı. 2 haftadır her açıklığında anne der gibi ağlıyor. Eşim de ben de tesadüf diyoruz ama şoklardayız yani. Sizler çocuğunuzda böyle bir şey gördünüz mü? Bir de agu gugu diye bizi tekrar ediyor ve kendini topuklarından ite ite beşiğinin tepesine kadar dayıyor. Çevremde hiç çocuklu aile yok ondan buraya sormak istedim

Evet aglar tesadüf bir sekilde ağzında anne sesi çıkar ama bilinçli degil tabiki
Sanırım ben onu hep annem annecim anne kuzusu vs hep anne tarzı kelimelerle seviyorum diye beni taklit ediyor. Çünkü agu gugu diyince cevaben aynı sesi çıkarıyor.

Merhaba bebeğim 90. Günden itibaren acıkınca söylene söylene ağlamaya başladı. 2 haftadır her açıklığında anne der gibi ağlıyor. Eşim de ben de tesadüf diyoruz ama şoklardayız yani. Sizler çocuğunuzda böyle bir şey gördünüz mü? Bir de agu gugu diye bizi tekrar ediyor ve kendini topuklarından ite ite beşiğinin tepesine kadar dayıyor. Çevremde hiç çocuklu aile yok ondan buraya sormak istedim

Folik asit bebesi bunlar her şey beklenir valla 🙈
Şaka bir yana elbette bilinçli değil ama aşina olduğu sesleri tekrarlar gibi taklit etmeleri normal. Sadece onun gerçekten "anne" demek olduğunu bilmiyor henüz

Bazen kedilerde o sekilde miyavlıyor 😁
Ay sorma bazen bizim çevrede kedi miyavlıyor ben bizimki ağlıyor sanıyorum. Sonra köpeğim kedilere havlıyor bizim kız cidden ağlamaya başlıyor. Ortalık karışıyor 😅😂

Folik asit bebesi bunlar her şey beklenir valla 🙈
Şaka bir yana elbette bilinçli değil ama aşina olduğu sesleri tekrarlar gibi taklit etmeleri normal. Sadece onun gerçekten "anne" demek olduğunu bilmiyor henüz
Ay valla hamilelikte vitamine doymuştum bebe tutamadı kendini 34. Haftada yeter büyümücem dedi 37de gelişimi durduğu anlaşıldı sezaryen ile aldılar hatunu. Tripoli aceleci sıpa. Valla anne de der herşeyi der. Beklerim 😌 yakında bilinçli bir şekilde tabletin şifresini de ister 😅

Back
X