Arkadaşlar herkese merhaba. Benim 16 Eylül doğumlu bir bebeğim var. İkinci cocuğum bu arada ama artık düşünmekten bi iyi bi kötü hissetmekten delirecek gibi oluyorum. Bebeğim beşiğinde yatarken uyandığında gayet güzel göz teması kuruyor ve gülümsüyor yada altını açtığımda aguluyor ve yine gülüyor. Nesne takibi var oyuncaklara ilgi gösteriyor fakat kucağıma aldığımda gözlerini kaçırıyor ve sürekli etrafa bakıyor yada babasının kucağındayken de göz teması az kuruyor karşısındakiyle. Sürekli gözleri etrafta bazen fırında bazen perde de kucağımda kendime doğru tutuyorum sanki özellikle gözlerini kaçırıp kafasını çeviriyor. Dikkat ediyorum beni takip ediyor özellikle ellerimi el hareketlerimi takip ediyor. Etrafındaki tüm hareketlere dikkat ediyor ama konuştuğumda dinleyip göz teması kurma az özellikle başka yerlere bakıyor sanki. Yani bunlar normal mi var mi benim bebeğimde böyleydi ama şimdi çok normal diyen. Bu arada süt alerjisi olabileceğinden şüpheleniyorum reflü tedavisi gördük şikayetlerimiz devam etti 2 gün sonra başka bir doktora daha gideceğiz. Ama bu kafamdaki soru işaretleri benim psikolojimi bozdu diyebilirim.