• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3-4- yaş kız için kaban ve rüzgarlık ikisini 20 tl ye vericem!!! 5 yaşada olur

atine

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.282
51
363
44
$DSCN4563.jpg $DSCN4564.jpg $DSCN4565.jpg

tamam canım herhangi bir sorunu yoksa almak isterim mont kaşemi oluyor birde ptt hesabınız varmı satışta başka ürünleriniz varsa görmek isterim

evet canım kaşe. ptt hesabım var kapıda ödemeli gönderirim başka ürünlerimde var elimde kalanları istersen toparlayıp göndereyim sana olurmu? aslında kalanlar için yeni bir topik açmak istiyorum ama vaktim olmadı senin için hazırlıyorum ayakkabıda var istersen bir kere kullanılmış babet pudra rengi harika:)) montlar da içine sinecek görürsün geldiğinde ben çok sevmiştim:)

ilgin için teşekürler canım montları kapıda ödemeli olarak gönderirsen sevinirim diğer topikten beğendiklerim oldu fiyatları uygunolursa onlarıda almak isterim

geldi canım geldi falak adreste bölü demişsinya onu bölü işareti olarakmı yazıcam yoksa bölü diye mi yazıcam bilemedim:)

ben öyle işaretleri yapamıyorum işaret olarak geçiyor arasına bir çizgi çekiyorsun kargoyu veremedinmi şimdi

tamam canım eşim göndericek dışarı çıkıyo şimdi 4 te teslim etmiş olur.

Back