3-4 Saat sonra çıkan ikinci silik çizgi?

Plebisit82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
542
71
Bat geçeli 1 gün oldu. Dün ve ondan önceki gün test yaptım ikisinde de 3-4 saat sonra silik ikinci çizgi çıktı. Önceki testlerimde 3-4 saat geçse de ikinci çizgi çıkmıyordu. 2 Arkadaşım hamileliklerini böyle öğrenmişer...Böyle bir durum yaşayıp da hamile olan var mı?

açıkçası ben daha önce öyle bi hataya düştüm . hatta benimki sadece yarım saat sonra çıktı çok silikti ama hamile değildim. bence o kadar zaman geçtiyse güvenme derim. hamile kaldığımdaysa ilk gün testte gayet net ikinci çizgi çıkmıştı. inşallah hamilesindir ama ben o teste çok güvenme derim

tatlım olabilir bence benim reglime 5 gün kala test yapmaya başlamıştım 2,3 saat sonra silik çizgi çıkıyordu her yaptığım testte.ilk gün 3,4 saatte,ikinci gün 2,3 satte sonraki gün daha erken satte gitgide öle arttı.şuan hamileyim :) allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

tatlım olabilir bence benim reglime 5 gün kala test yapmaya başlamıştım 2,3 saat sonra silik çizgi çıkıyordu her yaptığım testte.ilk gün 3,4 saatte,ikinci gün 2,3 satte sonraki gün daha erken satte gitgide öle arttı.şuan hamileyim :) allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

Cevap için çok teşkkür ederim canım:) Hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Ben de 3 gündür test yapıyorum 3-4 saat sonra silik çizgi çıkıyor. Bugün yapmadım. Adetim 2 gün geçti. Yarın gidip kan testi mi versem yoksa Pazartesiye kadar çizginin 5 dk. içinde belirginleşmesini mi beklesem? Şayet karnımda bir bebek varsa bunun erkek olduğunu düşünüyorum, zira hala net çıkmıyor çizgi ya da geç döllenme olduğu için net çizgi çıkmıyor...Gerçi adetimin geçmesinin ikinci günü bugün...Ne zaman kan testi versem acaba, cuma mı pazartesi mi?

bakin kizlar eyer siklusunuz kisaysa test erken gosterir,ama 28-30 gunse test adetden 1 hafta 10 gun sonra gosterir...

bakin kizlar eyer siklusunuz kisaysa test erken gosterir,ama 28-30 gunse test adetden 1 hafta 10 gun sonra gosterir...
Ben yumurtamın çatladığı günü biliyorum arkadaşlar, çünkü o gün doktora gitmiştim ve şans eseri öğrendim. Adetim son 2 aydır düzensizleştiği için yumurtamın ne zaman çatladığını bilmiyordum, doktora gittiğimde doktor çatlamak üzere dedi ve ilişki önermişti, işte o günün üzerinde tam 14 gün geçti...

Hımm haklısın galiba, zaten yarın kan testi vermeye gideceğim, zaten adetimin üzerinden de 3 gün geçmiş olacak, artık gebelik var mı yok mu kanda belli olur zaten...Hafta sonunu merakla geçirmek istemiyorum...

Hımm haklısın galiba, zaten yarın kan testi vermeye gideceğim, zaten adetimin üzerinden de 3 gün geçmiş olacak, artık gebelik var mı yok mu kanda belli olur zaten...Hafta sonunu merakla geçirmek istemiyorum...

Kırmızı kartı gördüm, şoktayım...Demek ki 5 dk. içinde sonuç çıkmayınca çöpe atmak gerekiyormuş, 3 saat sonra çıkan çizgiye itibar etmemek gerekiyormuş :KK43:(

Kırmızı kartı gördüm, şoktayım...Demek ki 5 dk. içinde sonuç çıkmayınca çöpe atmak gerekiyormuş, 3 saat sonra çıkan çizgiye itibar etmemek gerekiyormuş :KK43:(

evet canım öyle malesef dedim ya sana bende hep görüyorum o çizgileri ama kan testim negatif bende bekliyorum adeti

ya kızlar deneyimlerinize ihtiyacım var. birkaç aydır bebek istiyoruzz. adetime 4 gün var daha ama ben dayanamayıp test yaptım bugün. yarım saat sonra çok silik bi çizgi çıktı. geçen aylarda kaç saat geçerse geçsin hiçbişey göremezdim. umutlanmalı mıyım sizce:KK43:

bence hemen umutlanma bende aynısını yaşamıştım ama yoktu daha öncede yazdığım gibi ama inşallah vardır hamilesindir hayırlısıyla yani sadece sonra hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum üzücü oluyo

kızlar gebelik testi yaptım ancak üç saat sonra silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim nolurr cvp

Merhaba kızlar gebelik testini sabah 10.30 da yaptım hic bisey yoktu 16 da baktığımda ikinci cizgi silik filan degil baya belirgin ama pembe bi halde cıktı sizce varmıdır yaa nolur bi yardim edin kafayı yiyecem

Merhaba kızlar gebelik testini sabah 10.30 da yaptım hic bisey yoktu 16 da baktığımda ikinci cizgi silik filan degil baya belirgin ama pembe bi halde cıktı sizce varmıdır yaa nolur bi yardim edin kafayı yiyecem
kızlar gebelik testi yaptım ancak üç saat sonra silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim nolurr cvp

10 dk sonrasi gecersiz ama icinizde suphe varsa kan testi verin . Kesin sonucu öğrenirsiniz

X