3 4 haftalik hamileyim kasık agrisiyla birlikte kanamam oldu

Ah canım sorma bana da 2 hafta dediler salı günü Aralık 15 inde son buluyor 2 hafta . Ama gel birde bana sor o 2 haftayı geçmek bilmedi hala da bilmiyor . Içine ferah tut allahın izni ile duyarsın bebeğinin kalp atışlarini

Çok az kalmış artık seninki ama biliyorum o bile uzun geliyor değil mi ; Allah'ım önce sana sonra da bana kalp atışları ile sevinmeyi nasip etsin inşallah

Ben doktorun söylediğinden 3-4 gün önce kaçamak yapıp gitsem mi diyorum

Olsun bekle canım erken gidip duyamazsan falan. Doktorların bir bildiği vardır bence bekle canım

Arkadaşlar bebişin olduğu tarafta hafif hafif ağrılar var. Bunlar normal mi? Sizde de var mı?
Normal canım ağrılar rahim büyüyor çünkü. Inan benim de adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu ama kanama olmadığı sürece endişe etme . Doktorlar bu tür ağrıları normal katılıyor bugün tam 7. Haftama girdim şükür 1-1 buçuk haftadır agrım yok . Geçiyor ara ara ağrı oluyor ama öyle adet ağrısı şekilinde değil. Canım benim kendine endişe yapma mümkünse rahat kalmaya çalış inşallah herşey yolundadır

İnşallah canım, çok çok teşekkürler.. ben de bir iki gündür Allah a emanet diyerek stres yapmayı bıraktım zaten. İnşallah haftaya mutlu haberle döneriz. Sen gittin mi bugün müydü kontrolün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…