- 17 Kasım 2020
- 264
- 126
-
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
Ah canım sorma bana da 2 hafta dediler salı günü Aralık 15 inde son buluyor 2 hafta . Ama gel birde bana sor o 2 haftayı geçmek bilmedi hala da bilmiyorAllah'ım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza versin inşallahBiz de keseyi gördük. Kalp atışları için 2 hafta dediler. Bu iki hafta çok zor. Endişelenmemek elde değil ben mi çok evhamlıyım
Yok canım daha 2 hafta dolmadi salı günü Allahın izni ileKalp atışını da duymuşsundur canım
Az kalmış canım allahın izniyleYok canım daha 2 hafta dolmadi salı günü Allahın izni ile
Öyle canım sabırsızlaniyoruz siz duydunuzmu kalp atışınıAz kalmış canım allahın izniyle
Ah canım sorma bana da 2 hafta dediler salı günü Aralık 15 inde son buluyor 2 hafta . Ama gel birde bana sor o 2 haftayı geçmek bilmedi hala da bilmiyor. Içine ferah tut allahın izni ile duyarsın bebeğinin kalp atışlarini
Olsun bekle canım erken gidip duyamazsan falan. Doktorların bir bildiği vardır bence bekle canımÇok az kalmış artık seninki ama biliyorum o bile uzun geliyor değil mi ; Allah'ım önce sana sonra da bana kalp atışları ile sevinmeyi nasip etsin inşallah
Ben doktorun söylediğinden 3-4 gün önce kaçamak yapıp gitsem mi diyorum
Arkadaşlar bebişin olduğu tarafta hafif hafif ağrılar var. Bunlar normal mi? Sizde de var mı?Olsun bekle canım erken gidip duyamazsan falan. Doktorların bir bildiği vardır bence bekle canım
Normal canım ağrılar rahim büyüyor çünkü. Inan benim de adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu ama kanama olmadığı sürece endişe etme . Doktorlar bu tür ağrıları normal katılıyor bugün tam 7. Haftama girdim şükür 1-1 buçuk haftadır agrım yok . Geçiyor ara ara ağrı oluyor ama öyle adet ağrısı şekilinde değil. Canım benim kendine endişe yapma mümkünse rahat kalmaya çalış inşallah herşey yolundadırArkadaşlar bebişin olduğu tarafta hafif hafif ağrılar var. Bunlar normal mi? Sizde de var mı?
Benimde 5 haftalık bugün kanamam oldu bir defa. Şimdi pembe leke devam ediyor. Ne yaptınız acaba. Değerlerim 1414 tü 14 aralıktaAdet tarihlerimiz aynı benim de kanamam oldu iğne verdi hala oluyorm iğne yarın günüm mesela. Ağrım da hala oluyor ara ara. Kan değerin kaç çıkmıştı
İnşallah canım, çok çok teşekkürler.. ben de bir iki gündür Allah a emanet diyerek stres yapmayı bıraktım zaten. İnşallah haftaya mutlu haberle döneriz. Sen gittin mi bugün müydü kontrolün?Normal canım ağrılar rahim büyüyor çünkü. Inan benim de adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu ama kanama olmadığı sürece endişe etme . Doktorlar bu tür ağrıları normal katılıyor bugün tam 7. Haftama girdim şükür 1-1 buçuk haftadır agrım yok . Geçiyor ara ara ağrı oluyor ama öyle adet ağrısı şekilinde değil. Canım benim kendine endişe yapma mümkünse rahat kalmaya çalış inşallah herşey yolundadır
Fitille iğne kullanıyorm kalçadan. Ama seninki yerleşme kanaması olablir doktoruna haber verBenimde 5 haftalık bugün kanamam oldu bir defa. Şimdi pembe leke devam ediyor. Ne yaptınız acaba. Değerlerim 1414 tü 14 aralıkta
Hayır canım salı günü yani gündu gittim kalp atışlarını duydukİnşallah canım, çok çok teşekkürler.. ben de bir iki gündür Allah a emanet diyerek stres yapmayı bıraktım zaten. İnşallah haftaya mutlu haberle döneriz. Sen gittin mi bugün müydü kontrolün?
İnşallah öyledir. Çok geçmiş olsun sizedeFitille iğne kullanıyorm kalçadan. Ama seninki yerleşme kanaması olablir doktoruna haber ver
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıcakla kucağımıza alabilirizİnşallah öyledir. Çok geçmiş olsun sizede
Hayır canım salı günü yani gündu gittim kalp atışlarını duyduk
Inşallah canımAyy maial
Ayyy maşallahçok çok sevindim inşallah haftaya darısı başımıza