- 17 Ağustos 2019
- 7.482
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
3 kez verdim canım kanamam oldu hastaneye gittim 88 çıktı ertesi gün 153 çıktı 2 gün sonra 370 çıktı doktor daha vermene gerek yok haftaya çarşamba kese için gel dediAh canım inşallah. Sen kaç kere kkan verdin
Acile gitmek istemiyorum burdaki hastanelerden hic memnun değilim kendime semtimden farklı bir yerde buldum. Korkuyorum burdakiler alttan bakabiliyor. Zarar gelir diye korkuyorum . Ağrım zaten hamile olduğumu öğrenmeden bile vardı sürekli var canım yarın randevum var korksam da mecburen bekliyorumAğrıyla beraber kanama tehlikeli olabilir acile gitmelisin bence
Anladım canım iyi bence artışların seninde maşallah. Inşallah keseyi görürsün3 kez verdim canım kanamam oldu hastaneye gittim 88 çıktı ertesi gün 153 çıktı 2 gün sonra 370 çıktı doktor daha vermene gerek yok haftaya çarşamba kese için gel dedi
İnşAllah canım yarın doktor çıkınca yazarsın bakalım keseyi görüyor muAnladım canım iyi bence artışların seninde maşallah. Inşallah keseyi görürsün
Ay canım inşallah. Görebiliriz. Yazarım buraya canım akşamüstüİnşAllah canım yarın doktor çıkınca yazarsın bakalım keseyi görüyor mu
Alttan muayane zarar vermez vercek olsa doktorlar bakmaz zaten. Yarinsa randevun sıkıntı yok ins güzel haberler alırsınAcile gitmek istemiyorum burdaki hastanelerden hic memnun değilim kendime semtimden farklı bir yerde buldum. Korkuyorum burdakiler alttan bakabiliyor. Zarar gelir diye korkuyorum . Ağrım zaten hamile olduğumu öğrenmeden bile vardı sürekli var canım yarın randevum var korksam da mecburen bekliyorum
Insallah Canım bakalım doktor ne diyecekİlk haftalarda oluyor canım yerleşme kanaması olabilir. Zaten henüz çok yenisin
Benim de olmuştu ilk haftalarda doktor progestan fitil vermişti sana da verebilirInsallah Canım bakalım doktor ne diyecek
Ama şu an şiddetlendi agrım baya bi korkum ağrıya birlikte kanama o yüzden. Senin ağrıyla mi oldu kanamanBenim de olmuştu ilk haftalarda doktor progestan fitil vermişti sana da verebilir
Evet adet sancısı gibi oluyordu.. Pıhtılı kanama değilse korkmana gerek yok. Kahverengi çamurumsuydu benim. İnşallah düşük değildir canımAma şu an şiddetlendi agrım baya bi korkum ağrıya birlikte kanama o yüzden. Senin ağrıyla mi oldu kanaman
Benimde öyle çamurumsu şekilde pıhtı yok canım. Yarın için ilk randevumu almıştım o yüzden gitmek istemedimEvet adet sancısı gibi oluyordu.. Pıhtılı kanama değilse korkmana gerek yok. Kahverengi çamurumsuydu benim. İnşallah düşük değildir canımdoktora gitseydin keşke
Kanama devam etmiyor hem o yüzdenEvet adet sancısı gibi oluyordu.. Pıhtılı kanama değilse korkmana gerek yok. Kahverengi çamurumsuydu benim. İnşallah düşük değildir canımdoktora gitseydin keşke
Normal canım o zaman ama doktora git yinedeKanama devam etmiyor hem o yüzden
Tabiki canım yarın randevum var gidecegimNormal canım o zaman ama doktora git yinede
Bu iki kanı da saat kaçta vermiştin3 kez verdim canım kanamam oldu hastaneye gittim 88 çıktı ertesi gün 153 çıktı 2 gün sonra 370 çıktı doktor daha vermene gerek yok haftaya çarşamba kese için gel dedi
Keseyi gördük canım tam 1 aylık. Doktor kesen çok güzel yerleşmiş dedi yukarıdaymış kese etrafında kanama da yokmuş sevindikİnşAllah canım yarın doktor çıkınca yazarsın bakalım keseyi görüyor mu
Keseyi gördük canım tam 1 aylık. Doktor kesen çok güzel yerleşmiş dedi yukarıdaymış kese etrafında kanama da yokmuş sevindikİnşAllah canım yarın doktor çıkınca yazarsın bakalım keseyi görüyor mu
Kalp atışını da duymuşsundur canımKeseyi gördük canım tam 1 aylık. Doktor kesen çok güzel yerleşmiş dedi yukarıdaymış kese etrafında kanama da yokmuş sevindik2 hafta sonra kalp atışı inşallah