• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3-4-5 yaş kız için elimde kalanlar!!!!

tamam canım 40 lira diyelim o zaman.adresini gönderirsen yarın ptt ye gitmişken göndeirim senin ürünleride.

Merhaba posta girişiniz dolu:40:
ürünleri kargoya verebildinizmi takip numarası yazarsanız sevinirim dışarı çıkıyorumda hergün kızımla kargonun durumunu takip edebilmem için takip numarası olursa iyi olur teşekkürler.

tamam canım eşim göndermişti onu arayıp öğreneyim birazdan yazarım görevde şuan. mesajlarımda dolmuşmu haberim yoktu teşekkür ederim sileyim ben

canım aradım ama arabadaymış sabah veririm dedi sabah eşim geldiğinde yazarım olurmu sana. bugün arabayla gitmişti işe fakat arabayla kendisi farklı yerdeler.

Ürünler elime bugün geçti hepsi çok temizler ayrıca hediye ürünler içinde teşekkür ederim.Kızım henüz bunları giymek için çok küçük ama beğendiğim için aldım.Pişman olmadım saklamaya değicek ürünler.

Son düzenleme:
canım beğenmene çok sevindim iyi günlerde güle güle kullansın inşallah:))

canım ürünler elime ulaştı çok çok teşekkür ederim hepsi tertemiz mis gibi kokuyorlar dediğin kadar varmış valla çocuklardan daha çok ben mutlu oldum herşey için teşekkürler sevgiler...

buse67zeynep çookkk sevindim ayy ne mutlu bana valla inşallah tekrar göriürüz canım güle güle kullanın:))) sevgiler..........

canım topuktan parmak ucuna 17 buçuk cm 17 den azıcık fazla

tamam canım yanlız bende benim kızın ayağını ölçtüm tam 16 cm fakat giydirdiğimde ağlıyor acıyo diye yani büyük olasılıklar senin kıza olur kaçırma bence olmadı bahar ayında giyer ama yüksek olasılıkta olur ona sevgiler canım:)) bu arada benim kızında aralık sonu doğumgünü bizde hazırlıklara başladık.şimdiden kutluyorum canım nice senelere inşallah:))

tamam canım yanlız bende benim kızın ayağını ölçtüm tam 16 cm fakat giydirdiğimde ağlıyor acıyo diye yani büyük olasılıklar senin kıza olur kaçırma bence olmadı bahar ayında giyer ama yüksek olasılıkta olur ona sevgiler canım:)) bu arada benim kızında aralık sonu doğumgünü bizde hazırlıklara başladık.şimdiden kutluyorum canım nice senelere inşallah:))

ben de senin sevgili kızının d.gününü kutluyorum.nice yaşlara hep mutlu olsunlar

ayakkabıda canım ş,mdilik dogumgunene bakıyorum önce onu bir bulayımda :)

tamam canım hadi bakalım inşallah en kısa zamanda bulursun olmazda bambi çocuk var internette fiyatları uygun istersen oradanda bak öpüyorum çok:)

Back