Bebek İkinci El 3-4-5 yaş kız çocuk elbisesi arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mabel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mabel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
954
1.498
158
Muğla
merhaba bayanlar
yaşadıgım yerde durumu oldukca kotu bır aıle var..3 yasında bır kızları var,tabıı bılırsınız kız cocukları ıcın ozellıkle cıvıl cıvıl şeyler var annesı de alamıyor hıcbırını..ben de bu anneyı sevındırmek ıstıyorum bayramda...eger elınızde uygun fıyata verebılecegınız esyalar varsa alabılırım.toplu olması onemlı cunku bırcok kez kargo ucretı veremem otobuse verebılecek varsa onu da gider alırım.modeller cok onemlı degıl cok eskı olmasın yeter...
fiyatı da uygun verırsenız kızınızın eskiyenleri,giymedikleri başka bir cocuga mutluluk olabılır...teşekkurler

Benim ilanlarima bi bakin. Hosunuza giden cikabilir.

ilanınızda cok guzel seyler var ama oldukca karısık sadece 3 4 5 kız cocuga gor yaptıgınız bır konu varmım acaba onu bulamadım daha kucuk olanı ve karısık olanına rastaladım sadece link atabılırmısınız ya da başlık?

Benim ilanlarıma bakın bir .. Toplu alırsanız fiyatlarda indirim yaparim

merhaba sızınde urunlerınız cok guzel ama 3 yas ıcın olanlar az ve genelde yazlık...malum onumuz kıs o yuzden 3 yas ıcın olanlarda kıslık olması tercıhım teşekkurler yıne de

yaş gruplarına göre ayrılmış ilanlarım var görmediniz sanırım. Sizin için buraya ekliyorum o halde. hepsi kışlıktır. Aşağıdakiler 3 yaş için.

aşağıdakiler de 4 yaş içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…