- 19 Kasım 2015
- 231
- 68
- 32
-
- Konu Sahibi gonulturqut
Canim simdiden hayırlı olsun diyim resmini at istersen bakalim. Büyük ihtimal hamissin canım yarın kanda gebelik yaptir % 100 sonuç alırsın. . .Arkadaşlar merhaba. adetime 2gün kaldı 3gün gündür test yapıyorum nerdeyse 15tane falan hepsinde 2çizgi çıktı bazıları silik bazıları belirgin şekilde. neden böyle oluyor.kan testi yaptıracak şansım yok bu testlere göre hamilemiyim ben? nolur bi akıl verin
canım buralarda hastane yok o yüzden yaptıramiyorumCanim simdiden hayırlı olsun diyim resmini at istersen bakalim. Büyük ihtimal hamissin canım yarın kanda gebelik yaptir % 100 sonuç alırsın. . .
Hamile olabilirsin canım
yok canım geçmedi tarihison kullanma tarıhınde sorun yoksa
hamılesınız :=)
adet gününü de gectı mı kesin emın olunur
iki resimede bak canım 1 belirgin bir silik çıkıyo neden oluyor böyleHamile olabilirsin canım
öyleyse eger yanılma payı pek olmuyoryok canım geçmedi tarihi
Tamm canim hcg.yukselmiski idrarda çıkıyor canim sen hamilesin ama kese varmı yokmu diye mutlaka doktora gitmen gerek ihmal etme git birsekilde canim...buyuk ihtimal 3haftalik falan....
Bunda silik çıkmış sanki ama çok yeni olabilir
evet o yüzden söylüyorum bir belirgin bir silik neden böyle oluyorBunda silik çıkmış sanki
Doktora gitsen kesin sonuç alırsınevet o yüzden söylüyorum bir belirgin bir silik neden böyle oluyor
gidemiyorum gitsem anlıycamda. ama adet sancısı gibi ağrılar var bular normalmi?Doktora gitsen kesin sonuç alırsın
Evet Hamilelik belirtisi canımgidemiyorum gitsem anlıycamda. ama adet sancısı gibi ağrılar var bular normalmi?
günün farklı saatlerinde yaptığım için ola bilirmi bu belirsizlik?Evet Hamilelik belirtisi canım
Olabilirgünün farklı saatlerinde yaptığım için ola bilirmi bu belirsizlik?
ya şimdi hamilemiyim? ağrılar yüzünden korkuyorum ya adet olursam diyeOlabilir