29 yaşındayım ve sanki hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor

Hanımlar ne papazı ne büyüsü, sitede böyle yorumlar yasak, dini içeriğe giriyor, papazı bilmem ama kurallara uymayanlara benim üfürüğüm uyarıyla sonuçlanıyor bilginiz olsun.

21 yaşındayım, ben de öyle hissediyorum. Hayır şaka yapmıyorum, ciddiyim. Bu tamamen toplum baskısıyla alakalı... Bana her girdiğim ortamda birisi yok mu diyorlar hey Allahım:KK14:

Nazar için değil de her konuda şansım var da evlilik konusunda neden karşıma çıkanlar neden olmuyor hep terslik oluyor diye sormaya gittim annemle ve benim mesleğimi bile söyledi ben bişey demeden çok garip ya :eek:yazayım özelden
Özelden bana da yazar mısınız?

Eş dost tanıdıklara evlenme isteğinizi duyurdunuz mu? Bir tanıdıkları olur size tavsiye ederler Ya da birileri konu açınca sizi tavsiye ederler yani her daim akıllarında olursunuz evlenmeyi isteyen birisi olarak
Evet biliyorlar, kaldı ki ben istemediğim zamanlarda da sürekli birilerini benimle tanıştırmaya çalışıyorlardı, ama inanır mısınız hiçbiriyle tanışmadım olmadı. Yani anneler teyzeler beni oğullarına, kardeşlerine, yeğenlerine uygun görüp tanıştırmak istiyorlar ama adamlar beni görmeden, kapıma gelmeden vazgeçiyorlar. İşler böyle olunca ben de herhalde bende bir uğursuzluk bir kısmetsizlik var diye düşünmeye başlayıp karaMsarlığa düştüm. Kısmetimin kapalı olduğunu hatta büyümü yapıldı acaba bana diye bile düşünür oldum biliyor musunuz.. o yüzden de bu tedirginlik sosyal yaşantımı etkilemeye başladı artık. İşe 4 gün gidiyorsam 1 gün gitmiyorum.

Evet biliyorlar, kaldı ki ben istemediğim zamanlarda da sürekli birilerini benimle tanıştırmaya çalışıyorlardı, ama inanır mısınız hiçbiriyle tanışmadım olmadı. Yani anneler teyzeler beni oğullarına, kardeşlerine, yeğenlerine uygun görüp tanıştırmak istiyorlar ama adamlar beni görmeden, kapıma gelmeden vazgeçiyorlar. İşler böyle olunca ben de herhalde bende bir uğursuzluk bir kısmetsizlik var diye düşünmeye başlayıp karaMsarlığa düştüm. Kısmetimin kapalı olduğunu hatta büyümü yapıldı acaba bana diye bile düşünür oldum biliyor musunuz.. o yüzden de bu tedirginlik sosyal yaşantımı etkilemeye başladı artık. İşe 4 gün gidiyorsam 1 gün gitmiyorum.

Anlıyorum çünkü kuzenim de aynı durumu yaşıyor ne oluyorsa bir türlü olmuyor ya kapıdan dönüyorlar ya da birden vazgeçiyorlar dediğiniz gibi. Dini yönünüz varsa namaz ve dua ile belki üzerinizde bir olumsuzluk veya kısmetsizlik vs var ise atmaya çalışabilirsiniz?

guzel seyler beklemekten vazgecince oluyor buna inanin.. olumlu pozitif dusunun negatif enerji olmasin.. cevre edinin yeni insanlarla tanisin ama sirf o birisiyle iliski kurmak icin degil guzel zaman gecirmek icin.. inaniyorum ki her sey kendiliginden gerceklesir:KK51:
Evet açıkçası bana da öyle olmuştur hep. bir şeyi çok istersem olmaz, istemem olur karşıma çıkar bir anda.. çok kafama takmamam lazım biliyorum ama o ah mahalle baskısı yok mu...

Hanımlar hoca diyerek büyücüye gidiyorsunuz, karşınızdaki de dua diye büyü veriyor farkında mısınız? Özelden adres istiyorsunuz bu ne cesaret? Kaş yaparken göz çıkartırsınız, musallat olurlar. Benden söylemesi.

Anlıyorum çünkü kuzenim de aynı durumu yaşıyor ne oluyorsa bir türlü olmuyor ya kapıdan dönüyorlar ya da birden vazgeçiyorlar dediğiniz gibi. Dini yönünüz varsa namaz ve dua ile belki üzerinizde bir olumsuzluk var ise atmaya çalışabilirsiniz?
Zaten hergün duamı ediyorum sadece evlilik için de değil, içimi ferahlattığı için. Hatta daha dün selimiye camisine gidip hem camiyi ziyaret edip hem de duamı ettim. dualarda olmasa içsel huzurum hiç kalmaz belki de. Ama acaba diyorum bazen bir şeyleri eksik mi ya da usulune uygun olmayarak mı yapıyorum. Her işin her mesleğin erbabı, ehli olduğu gibi bu ilminde usulunu bilen ehilleri hocaları var. İnanır mısınız kuşku ve huzursuzluk öyle bir şey ki her yolu denemek istiyor insan. Hocaya bile gitmeyi düşünüyorum ancak tabii asıl sorun bu işi gerçekten ticaret olarak görmeyen, samimi birini bulmak.

21 yaşındayım, ben de öyle hissediyorum. Hayır şaka yapmıyorum, ciddiyim. Bu tamamen toplum baskısıyla alakalı... Bana her girdiğim ortamda birisi yok mu diyorlar hey Allahım:KK14:
Evet o toplum baskısı bir noktadan sonra beyni de bloke ediyor. Resmen hipnotize olmuş gibi evde kalıyorum triplerine grip karamsar negatif kendini değersiz hisseden biri olup çıkıyorsun. Bakınız ben..

Ben enerji meselesine çok inanırım. Eğer sen gergin hissediyorsan karşındakilere de bu negatif enerji geçiyordur. O yüzden istediğin olmuyordur. Pozitif ol. Yani şöyle; evleneceğinden emin ol. Yazdığın başlık bile negatif. Bol bol dua et. Pozitif düşün. İstediğin olacaktır. Yeter ki İnan ve çok iste.

Ben enerji meselesine çok inanırım. Eğer sen gergin hissediyorsan karşındakilere de bu negatif enerji geçiyordur. O yüzden istediğin olmuyordur. Pozitif ol. Yani şöyle; evleneceğinden emin ol. Yazdığın başlık bile negatif. Bol bol dua et. Pozitif düşün. İstediğin olacaktır. Yeter ki İnan ve çok iste.
Evet ben de buna çok inanıyorum

Ben bu büyü olayını hiç anlamam. Biri birine düşman olunca niye evlenemesin diye büyü yapar ki? Hani bi kadın için en büyük felaket evlenememesi gibi görüldüğü için mi? Ne bileyim hasta olsun,işsiz kalsın vs değil de genelde evlenemeyince akla bu geliyor. Erkeklerde bu pek düşünülmüyor. Demek ki toplum olarak bi kadının başına gelen en büyük kötülüğü koca bulamaması olarak görüyoruz. İlginç.

Ben bu büyü olayını hiç anlamam. Biri birine düşman olunca niye evlenemesin diye büyü yapar ki? Hani bi kadın için en büyük felaket evlenememesi gibi görüldüğü için mi? Ne bileyim hasta olsun,işsiz kalsın vs değil de genelde evlenemeyince akla bu geliyor. Erkeklerde bu pek düşünülmüyor. Demek ki toplum olarak bi kadının başına gelen en büyük kötülüğü koca bulamaması olarak görüyoruz. İlginç.
Hakikaten. Ben hiç bu açıdan bakmamıştım ya!

Garip değil mi ben birinden nefret etsem en son aklıma gelecek şey evlenemesin olur herhalde. Toplumsal kodlar çok acayip insanın içine işliyor.
Evet garip. Bunu farketmiş olmanız da çok güzel ama. Kaç tane buna benzer konu açıldı ama böyle tespit yapan tek sizsiniz. Acaba sosyalbilimci misiniz?

Garip değil mi ben birinden nefret etsem en son aklıma gelecek şey evlenemesin olur herhalde. Toplumsal kodlar çok acayip insanın içine işliyor.
Çok yerinde bir tespit ama inanın o kadar kötü insan var ki, ben üniversiteyi bitirine kadar hayatı hep toz pembe görürdüm, ta ki iş hayatına atılana kadar.. biraz da işim gereği pek çok insanın sorunlarını dinliyorum bir nevi psikolog gibi görüyorlar ve dinledikçe diyorum ki insanlar bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyor... neler neler var.. ancak şu da var biz kadınlar daha duygusal ve hassas varlıklar olduğumuz için bu tarafımız kötü niyetli kendine hoca diyen insanlar tarafından suistimal ediliyor ve sonra toplumdaki evlenemeyen kadınların ekseriyeti ben de büyü varmış biliyor musunuz diye dolanıyor. Erkeklere gelince, toplumdaki algıya göre erkek evlenmeyince tercih meselesi oluyor kadın evlenmezse kimse almamıştır ya da kesin büyü vardır denilerek bir takım kötü niyetli insanlarca yolunmuş kaza dönüştürülüyor. :/

Hala büyü ve musallat diyorsunuz, sitedeki tek musallat benim, lütfen hanımlar yineliyorum dini içerik yasaktır.

Evlenmemiş olmayı böyle şeylere bağlamayın, erkenden evlenenlere de çabuk gitsin diye mi birşeyler yapıyorlar ?
Bu işler kısmet işidir, doğru zaman ve doğru insan karşınıza çıkınca yaşınız 70'te olsa evlenirsiniz, kaldı ki 29 yaş günümüz için öyle geç bir yaşta değil, arkadaşım 32 yaşında evlendi, bir dişçi tanıdığım yine keza öyle.
Yanlış insanla evlenip mutsuz olmaktansa evlenmemek nimettir, neden hemen olumsuz yönünden bakıyor ve evlenmemiş olmayı kötü birşey gibi görüyorsunuz, evlenip yaka silkerek boşanmalara sorun bakalım kaçı bir daha evlenmek istiyor, vallahi benim bir arkadaşım 5-6 önce ayrıldı, oh dünya varmış diyor bırakın evlenmeyi, erkek sinek görmek istemiyor.

X