29 yaşındayım ve sanki hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor

İşte benim olayım tam olarak bu, o kadar güzel izah etmişsiniz ki size çok ama çok teşekkür ederim. Hayatım boyunca hep neyi çok istersem olmadı, istemeyi bıraktığım anda karşıma çıktı. Hani hep derler ya bir şeyi çok istersen olurmuş diye ben de tam tersi durum mevcut. Hatta hep düşünürdüm ters enerji mi var ben de diye o da neyse artık Aslında safımdır da biraz ama ne kadar yürekten ve temiz duygularla istersen iste olmayacaksa olmuyor gerçekten

Aslında kendimde dua çok okuyorum. Her gün muhakkak bir kaç defa ayetel kürsi okurum duanın gücüne çok inanırım çünkü. Bana genelde hep üzerinde nazar var denir ama nazar için hocaya gitmeyi hiç düşünmedim. Çünkü artık bu işi gerçekten bilen samimi insanlar bulmak çok zor. Sen kime gitmiştin acaba canım mümkünse mesaj atman mümkün mü bana? Nazardan ve bet gözden korkarım çünkü insanı ölüme bile götürür allah korusun

Nazar için değil de her konuda şansım var da evlilik konusunda neden karşıma çıkanlar neden olmuyor hep terslik oluyor diye sormaya gittim annemle ve benim mesleğimi bile söyledi ben bişey demeden çok garip ya yazayım özelden

Kız eşimle gitmiyorum, kardeşimle gidiyorum. Evli olunca zor olan kısmı da bu zaten. İyi tarafları tabi var toplumun temeli ama ah vah etmeye de gerek yok, evli arkadaşlarımın çoğu bezmiş. Herkes için hayırlısı olsun, kardeşim istemiyor mesela ama Türk dizisi izleyince düzenli olarak hemen etkileniyor. Hani bana koca yok mu abla diyor

Canım bol dua et. Ben de 31 yaşındayım bekarım. Çevremde mutsuz evlilikleri gördükçe bazen iyiki de evli değilim diyorum. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Evlenip mutsuz olacaksak hiç evlenmeyelim

İnşallah hayırlı biriyle karşılaşırsınız en kısa zamanda...
Merak ettim,çok sert bir görünümünüz mü var yada fazla ciddi?İnsanlar açılamıyor olabilir mi size?
Hiç sert bi duruşum yok aslında. Hatta çok naif durduğumu söylerler. Ama çok mesafeliyimdir yani çok flörtöz bi tip değilim. Aslında olmak isterdim biraz ancak utangaç bir yapım olduğu için beceremiyorum pek malesef

Çevre baskısı seni vok iyi anlıyorum 27 yaşındayım inan artık kimi görsem eee yok mu birsey diyorlar geç kalma bak sonra kısmetin kapanır falan filan halbuki ben böyle gercwkten çok mutluyum milletle konuşunca karamsarlıga kapiliyorum.

Evet sorun bu olabilir,mizacınızı biraz değiştirmeye çalışın,daha sevecen,şen şakrak,sohbetli biri olursanız çevrenizdeki insanların da size yaklaşımı değişecektir,insanlar fazla mesafeli birine yaklaşımıyorlar,açılamıyorlar samimiyet kuramıyorlar,burası gerçek...Ama bunu da dozunda tutmanız lazım...

Ah hiç sorma, sürekli sen ne zaman evleniyorsun soruları, yaş ilerledikçe alternatifin azalıyor bu gidişle evde kalıcaksın yorumları ister istemez demoralize ediyor insanı. Bu da insanın haline tavrına hatta dış görünüşüne bile yansıyor. Bu sefer özgüven eksikliği ve ürkeklikle gelen adayları da kaçırıyoruz, sersemce hareket ediyoruz. Eee bir de öte yandan sevilmek, sevmek güdüsü var tabi biz kadınlar duygusal varlıklarız. Bir de tabii anne olma arzusu var ki bence her kadın anne olmalı. ( tabi çocuğunu doğurup çöpe, tuvalete, sokağa atan hastalıklı kadınlardan bahsetmiyorum) Allah karşımıza gönlümüze dileğimize göre birini çıkarsın inşallah tatlım

Çok haklısınız gerçekten. Bilmiyorum başarabilir miyim ama tavsiyenizi denemeye çalışıcam. Çünkü çevremden gözlemlediğim kadarıyla bu tavır gerçekten işe yarıyor. Gerçi muhtemelen elime yüzüme bulaştırıp komik duruma düşücem ama bakalım artık hayırlısı

+++++ aynı şeyleri yazacaktım, elinize sağlık :)

Birde şunu eklemek istiyorum : "bir bende mi yok şu annelik iç güdüsü yahuuu?". Bebek ve çocuklar ile aram hiç iyi değil, anne olmak istemiyorum hem kişisel olarak hem toplumsal sorunlar yüzünden... vs

Çevremde 32, 36 yaşında evlenen bir çok kız var. Hepside gayet güzel evlilikler yaptılar. Geç olsun iyisi olsun. Olgun yaşta evlenen kızlar daha düzgün, mantıklı secimler yapıyorlar. Sizde her şeyi akışına bırakın, kısmetiniz sizi gelip bulacaktır. Allah her şeyin hayırlısını versin. Zaten karşınıza çıkan kişi sizin kısmetinizse her şey çorap söküğü gibi oluyor. Sizde şaşırıyorsunuz her şey ne çabuk oldu diye. Ağız dil bağlanıyor derler ya aynen öyle oluyor. Daha önceden kusur bulduğunuz bazı şeyleri o kişide önemsemiyorsunuz. Kısmet olunca her şey oluyor. Hiç kafanıza takmayın bekarlığın tadını çıkarın.

Canım ben de senin gibiydim, 32 yasına kadar herkese bir bahane buldum ama eşimle tanıştığımda ağzım dilim bağlandı :) apar topar bir yıl içinde evlendik. Allah nasibini yazmıştır elbet, karşına doğru zamanda çıkacaktır nasibin. Stres yapma 29 çok da geç bir yaş değil

Ne güzel söylediniz, gerçekten başlığa yazan pek çok arkadaşımında olduğu gibi pozitif düşünceleriniz, temennileriniz ve tavsiyeleriniz içimi ferahlattı. Ama işte hiçbir şey istendiği gibi gitmeyip olmayacak terslikler çıkınca insan ister istemez acaba ömür boyu böyle yalnız mı kalacağım, aşktan yana şansım hiç gülmeyecek mi diye sorguluyor kendini. Dilerim geçici bir ruh halidir ve çabucak geçer. Tabii bunun için ben de gayret göstermeye çalışacağım..

Çok teşekkür ederim, burdaki güzel insanların güzel tavsiyeleri ve yorumları sayesinde şimdi daha umutlu hissediyorum kendimi. Bakalım yarın için eski halime dönmeye niyetlendim ama hayırlısı artık

Çok teşekkür ederim, burdaki güzel insanların güzel tavsiyeleri ve yorumları sayesinde şimdi daha umutlu hissediyorum kendimi. Bakalım yarın için eski halime dönmeye niyetlendim ama hayırlısı artık

Rica ederim ve önemlisi 29 yasının tadını çıkar bekarlık güzeldir

Eş dost tanıdıklara evlenme isteğinizi duyurdunuz mu? Bir tanıdıkları olur size tavsiye ederler Ya da birileri konu açınca sizi tavsiye ederler yani her daim akıllarında olursunuz evlenmeyi isteyen birisi olarak

Emin olun ki olmayanlar, sizin için hayırlı olmadığı için olmamıştır. Siz zannediyorsunuz ki kısmetsizim, hep bir engel çıkıyor, ben de mi bir şey var diye kendinizi sorgulayabilirsiniz. Ama tecrübelerime dayanarak diyorum ki kısmet olunca hiç bir engel tanımıyor. Yeter ki Rabbim ol desin. Her şey takır takır olur. Sende hayret edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…