29 yaşındayım ve sanki hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor

30 A 1 kala sendromu olmuş sizinki bak emin ol evleneceksin seveceksin sevileceksin sadece aman evde kalıoryorum diye acele etmeden sakin sakin secici olarak kendin için daha iyi sonuçlar doğuracak ilişkiler kurmaya calış

30 A 1 kala sendromu olmuş sizinki bak emin ol evleneceksin seveceksin sevileceksin sadece aman evde kalıoryorum diye acele etmeden sakin sakin secici olarak kendin için daha iyi sonuçlar doğuracak ilişkiler kurmaya calış
Sanırım biraz öyle zaten çok seçiciyim sanırım bu kadar seçici olmamın da bu durumda payı var. Aralığın son demlerinde 30 yaşıma giryorum diye inanır mısınız aralık keşke hiç gelmese buhranlarındayım. Sanırım dediğiniz gibi olucak sakin sakin seçici ama bir anda...

bende 27 yaşındayım ama 37-47-57 olsam da evliliği düşünmem gibi geliyor :) esaret yeminle başka bişey değil ya burdaki konuları gördükçe daha da soğuyorum evlilikten dertsiz başıma dert neden açayım diye :)) tabi bu benim kendi hayatım kendi fikrim... sende dert etme kaderinde varsa olur illaki hele bu kadar istekliysen görücü usülü falan çevreden elbette çıkar birileri... hayırlısı hakkında herşeyin.

Hakkımızda hayırlısı olsun Burcunu öğrenebilir miyim merak ettim? Annem de aynı senin gibi düşünüyor ki kendisi özgürlüğüne aşırı düşkündür. çoğu kez evlenip ne yapıcaksın dediği bile oluyor bana.. bir de ben tek çocuğum ve bu yüzden de biraz yalnız kalmaktan korkuyorum açıkçası.

Yay burcuyum :) özgürlüğe düşkünlüğüm bu yüzden sanırım. 1 söz 1 nişan attım evlenseydm de kesin boşanırdım zaten o yüzden kafam rahat şuan istediğim herşeyi yapabiliyorum şükür hayat benim tasası varsa o da benim :)

Allah hayırlısını nasip etsin demek ki daha zamanı gelememiş benimde abim bekar ama fazla fedakar dua ediyorum en az onun kadar iyi biriyle evlensin diye hayırlısı olsun

Çok iyiydi yazmak istedim:)

bende senin yaşında aynı şeyleri hissediyordum. 31 yaşında evlendim. şimdi boşver önüne bak kısmetin seni bulur tarzında yorum yapmıcam ben kendi önüme bakıp kafamı eğseydim muhtemelen de evlenmeyecektim çünkü günümüz yaşam şartlarında evden işe işten eve olunca maalesef kimse ile tanışamıyorsun. tanıştıkların da bazıları ciddi düşünmüyor takılmalık istiyor, bazıları beğenmiyor bazılarını sen beğenmiyorsun vs.. ben arkadaşım aracılığı ile birisi ile tanıştırılarak eşimi tanıdım çok da iyi oldu. bu şekilde çevrenin sana yardımcı olması faydalı olur.
ayrıca aile, çevre baskısı değil bence. birçok çevre baskısı görüp evlenmek istemeyen var. Gerçekten evlenmek isteyenler , içinde evlilik ve annelik iç güdüsü olanlar ve yaş ilerledikçe anne olamıycam diye üzülenler. Bu yüzden iyi niyetle de olsa boşver evlenme demek , o isteği yaşayan bir insanı teselli etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…