- 26 Ocak 2013
- 1.234
- 3.508
-
- Konu Sahibi redsonja87
Güzel dileğin için teşekkür ederim canım. allah isteyen herkesin karşısına hayırlısıyla düzgün birini çıkarsın..hayırlısı her sartda her durumda hayırlısı canım dua et hayırsızları da hayırlıya cevırsın Rabbim
Güzel dileğin için teşekkür ederim canım. allah isteyen herkesin karşısına hayırlısıyla düzgün birini çıkarsın..
Çok doğru söylüyorsunuz, çevremde o kadar çok konuşan ve dolaylı olarak psikolojik baskı kuranlar var ki. Akrabalarımdan tutun da komşulara kadar herkes bir telaşe içinde. En son karşı komşumuz beni gördüğünde allah çirkin şansı versin dedi. Diğer komşumuz anneme camide benim için de dua ettiğini söylemiş :) saolsun ancak Hal böyle olunca insan ister istemez psikolojik olarak etkileniyor. Sanırım ben bir yerde bir şeyi yanlış yapıyorum diye. Bu da halime tavrıma ruh dünyama iş hayatıma yansıyor istemez. Güzel yorumunuz için tşkr ederimElbette kısmetin bir yerde seni bekliyordur ama 29 yaş için evliliği bu derece takıntı yapmak hiç mantıklı değil.
Hep çevre baskısı sonucu bunlar
Yukarda bir arkadaş demiş neden ülkece evlenmeye bu kadar meraklıyız diye. Çünkü her kadının doğasında annelik güdüsü var da o yüzden. Benim doğamda da sevilmek, sevmek ve anne olma güdüsü var. O yüzden dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah. bu arada canım, tanıdığım bir dostum 27 yaşında kansere yakalanıp kemoterapi gördü ve bu süreçte hamile kalması yasak olduğu için hamile kalmadı. Sonra da kullandığı ilaçlar yüzünden istese de hamile kalamıyordu ancak geçen yıl bir mucize oldu ve 36 yaşında iken anne oldu dünyalar tatlısı bir evladı oldu. Rabbim senin dualarını da duysun inşallahmesela bende evlat istiyorum
Kelle ayıklamak mı?Evlenme boşver, eşimin ailesi-akrabası olsa ben de evlenmezdim, gençliğini kurban bayramında kv de evinde kelle ayıklayarak mı değerlendireceksin, kardeşim 24 yaşında 33 yaşımda belki evlilik düşünmeye başlarım diyor, birlikte balkanlara gideceğiz haftaya, evli olup bunu yapan kişi sayısı 2,5. Her şey yasak her şey uygunsuz.
Güzel dileğin için teşekkür ederim, aminBöyle şeyler taktikle de olmaz ki o yüzden tavsiyem yok. Sadece şunu diyebilirim iç dünyan neyse dışarı yansıyan da o, elindeki imkanlarla hayatın tadını çıkarmaya çalış, her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Bu örnek şurdan, benim çok güzel bir teyzem var, çalışan havalı bir kadındı, hala da öyle ama eşi vefat edene kadar her bayram keçi kellesi ayıklattılar kadına, şikayet etmezdi ama ben unutamıyorum tırnak oje saç krape elde kelleKelle ayıklamak mı?Güzel örnekti.
İşin o boyutu da var tabiiEvlenme boşver, eşimin ailesi-akrabası olsa ben de evlenmezdim, gençliğini kurban bayramında kv de evinde kelle ayıklayarak mı değerlendireceksin, kardeşim 24 yaşında 33 yaşımda belki evlilik düşünmeye başlarım diyor, birlikte balkanlara gideceğiz haftaya, evli olup bunu yapan kişi sayısı 2,5. Her şey yasak her şey uygunsuz.
Beni anlayan birilerinin olduğunu görmek o kadar güzel ki. Çok teşekkür ederim inan insan böyle durumlarda kendini sanki dünya da sadece kendisi bu durumdaymış gibi hissediyor.Seni cok iyi anliyorum ama sabirli olmalisin kismetin de varsa ztn olacaktir
Boyle konusanlari da duymamazliktan gel
İsin de varmis ailen karismazsa sehir disina cik turlara katil farkli yerler gormek ic dunyani rahatlatacaktir