29 Yaşında Meme Kanseriyle Zorlu Mücadele

Öncelikle cok cok gecmis olsun canim

1,5 yil evvel benimde sag gögsümde süt kanalinda kireclenme saptandi. Doktorlar buna kanserin ön evresi dediler. Radikal bir kararla sag gögsümü bosalttirdim. Ayni ameliyatta silikonda yapildi.

Tamoksifenden bahsediyorsun sanirim. Ben tam olarak kanser olmama ragmen doktorlar banada bu ilaci kullanmami söylediler. Yan etkilerini okuyunca cok tedirgin oldum. Eger Rabbim bunu bana yazdiysa yine olacak, o ilac engel olamaz dedim ve kullanmayi biraktim. Tabi kimseye kullanmayin diyemem. Bu herkesin sahsi verecegi karar.

Diger gögsüne gelince aldir derim. Inan orjinalden hic bir farki yok. Hatta ben diger gögsümüde bosalttiracaktim fakat gerek yok dediler, yapmadilar.

Rabbim tez zamanda sagligina kavustursun insallah. Allah yar ve yardimcin olsun. Dualarim seninle

ilk kürü aldım haftaya da 2.kür ... ve bugün saçlarım tutam tutam elime geliyor ... Çok acı ....

Kesinlikle aldır diğerini de canım. Annem 38 yasında öğrendi meme kanseri olduğunu. O meme alındı yerine yenisi yapıldı. İyi şimdi çok şükür 10 yıl oldu ama her yıl ki rutin kontrollere korkarak gidiyor diğerinde bir şey var mı diye .Anjelina jolie bile aldırdı memelerini risk var diye.
merak etme iyileşeceksin önce kendin sonra çocuğun ve ailenin için. Acil şifalar canım

Benim de sağ gogsum de 4 mm çapında kitle var. Koltuk altına yakın. 4 ay önce muayene oldum. Ağustos da tekrar kontrolum var. Ilk muayene de iyi huylu ama 6 ay içinde değişir mi bilemeyiz dediler.

Çok çok geçmiş olsun size. Acil şifalar diliyorum

Tşkler .size de geçmiş olsun aman ihmal etmeyin kontrollerinizi... sıkıntı yaramaz umarım size ...

Allahım ogluna bagıslasın insallah saglıklı uzun yasam versin ins hıc bisey olmaz sagsalım cıkarsın sonrada silikon taktırın valla tas gıbı olur

Çok çok geçmiş olsun.Allah en kısa sürede sagliginiza kavuştursun inşallah.
Ben eminim herşey güzel olacak iyileşecek aileniz ve sevdiklerinizle birlikte up uzun sağlıklı bir hayatıniz olacak Allahın izniyle.
Doktorları dinleyin lütfen. Eğer diğer göğüste de nuksetme durumu varsa hiç riske girmeyin aldırın onuda.Estetik yaptırırsiniz ne olacak.
Dualarım sizinle olacak.Bizleri durumunuz hakkında bilgilendirin lütfen. Hatta moraliniz bozulursa canınız sıkılırsa ne olursa olsun hep yazın biz burdayız..

Merhaba tüm sayfaları okudum ve Yüce Rabbimin şafii ismiyle size şifa vermesini diledim.... Şimdi nasılsın yakışıklı oğlunla güzel günler yıllar dilerim Can'ım..

ilk kürü aldım haftaya da 2.kür ... ve bugün saçlarım tutam tutam elime geliyor ... Çok acı ....
Çok geçmiş olsun Allahım çok büyük inşallah şifanı verecektir.. Saçlar uzar ömründe uzar Can'ım... Şimdilerde inşallah tedavin çok daha olumlu yönde gidiyordur..

O saçlar çok daha öisliyle çıkacaktır Hiç endişe etmeyin Acil şifalar diliyorum Rabbim şafii sıfatıyla şifanıxı verir.. Zor olacaktır acı verecektir ama bu süreçlerde bizde hayatımızın ve gerçek srvdiklerimizin ailemizin.. Yaşantımızın ve daha nelerin muhasebe sini yapıyorız .. İnşallah güzel mesajlar ınızı da burdan alırız Can'ım..

Çok gecmis olsun. Atlatacaksin inşaAllah canım. O kadar çok atlatan var ki biri de sen olacaksın insaAllah.

Rabbim hasta olan herkese şifa versin. Dert verip derman aratmasin. Bende geçenlerde sol kolumun altında bi kitle fark ettim hala da duruyor. 2 ayrı hastaneye gittim, el muayenesi ve ultrason çekildi. Buda ultrason sonucu, hala endişe duyuyorum. Zamanla sonuç değişir mi diye... doktora sordum değişmez dedi. Seneye kkontrole gelebilirsin dedi

Aksillada yani koltuk altındaki lenf nodları meme kanseriyle yakın ilişkilidir. Meme kanseri ilerlediğinde hemen her zaman oraya metastaz yapar. Ancak bu demek değildir ki koltuk altındaki her lenf nodu büyümesi metastazdır; yakın zamanda herhangi bir enfeksiyon geçirdiyseniz de bunlar oluşabilir. Yine de kendi meme ve koltuk altı muayenenizi düzenli olarak yapın, ne olur ne olmaz. Erken teşhis çooook önemli; hayat kurtarıyor. ( internette nasıl yapacağınız yazar, güzelce muayene edin)

Teşekkür ederim cevabınız için. Roll-on kullaninca kaşıntı yapıyordu. Acaba o etkilemiş olabilirmi ?

Çok çok geçmiş olsun canım tez zamanda şifa bulursun inşllah. Bence doktorlar aldırma taraftarıysa aldır diğerini de. Nüksedince psikolojin çok kötü olur çünkü Allah korusun çok zorlanırsın tekrar mı aynı şeyleri yaşayacağım diye. Aldırmalısın bence

Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah.Yaşın bünyen genç,altından kalkacaksın hiç merak etme.Sen moralini iyi tut yeter.Allah evladına bağışlasın inşallah.

Çok geçmiş olsun.Benim annem de 6 yıldır meme ca. Dedemde vardı kanser.Annem normalde hiç hastalanmazdı genelde hiç hastalık geçirmeyen doktora gitmeyen kişilerde çıkarmış.İlk duyduğumda dünyam başıma yıkılmıştı.İnsan konduramıyor.Başkalarında duyuyorsun ama benim, bizim başımıza gelmez sanıyoruz.Moralinizi yüksek tutun.Bu hastalığın en güzel ilacı moral.Rabbim şifanızı versin sizi çocuğunuza sevdiklerinize bağışlasın.Merak etmeyin o kaş, saçlar hepsi geliyor daha gür geliyor.Allah kimseye vermesin bu hastalığı.

Geçmiş gitmiş olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…