- 5 Ağustos 2020
- 1.139
- 1.968
Çok sevindim tarihine bakmadan yeni konu diye yazmıştım.Hep iyi olunBaktım 4 yıl olmuş bu konuyu açalı, sonraları yazanlar da olmuş çok teşekkür ederim. Dua eden herkesten Allah razı olsun..
İyiyim, kontrollerim de yumurtalıklarım alınması gerekti tüplerim bağlandı şimdiler de tüp bebek için çabalıyorum..
Kadınsal bir çok organımı kaybettim evet ama çok şükür iyiyim ve daha da iyi olacağım..
Maşallah diyorum size. Allah her daim yar, yardımcınız olsun.neleri aşmışsınız, Umarım kadın doğum tedavileri de başarılı geçer. Geçmese de hiç o güzel canınızı sıkmayın. Güzel bir çocuğunuz var. Anne olmanın gücünü ve güzelliğini biliyorsunuz.Baktım 4 yıl olmuş bu konuyu açalı, sonraları yazanlar da olmuş çok teşekkür ederim. Dua eden herkesten Allah razı olsun..
İyiyim, kontrollerim de yumurtalıklarım alınması gerekti tüplerim bağlandı şimdiler de tüp bebek için çabalıyorum..
Kadınsal bir çok organımı kaybettim evet ama çok şükür iyiyim ve daha da iyi olacağım..
Siz bir kadınsınız ve memelerinizin alınması, yumurtalıklarınızın alınması, saçlarınızın dökülmesi sizi daha az kadın yapmıyor. Kesinlikle böyle düşünmeyin. Her şeyden önemlisi önce kendiniz sonra aileniz için sağlıklı olmanız ve organlarınız size zarar veriyorsa aldırılmaları en iyisi. Rabbim size ve şifa bekleyen tüm hasta kullarına Şafi ismiyle şifa nasip eylesin inşallah.Baktım 4 yıl olmuş bu konuyu açalı, sonraları yazanlar da olmuş çok teşekkür ederim. Dua eden herkesten Allah razı olsun..
Sabah sabah içimi açtınız cok şükür. Allah sağlık versin inşallahBaktım 4 yıl olmuş bu konuyu açalı, sonraları yazanlar da olmuş çok teşekkür ederim. Dua eden herkesten Allah razı olsun..
Allahım sizi sevdiklerinize bağışlasın inşallah.Baktım 4 yıl olmuş bu konuyu açalı, sonraları yazanlar da olmuş çok teşekkür ederim. Dua eden herkesten Allah razı olsun..
Kesinlikle.. Bir kadını kadın yapan ne memeleri ne yumurtalıkları değil..Siz bir kadınsınız ve memelerinizin alınması, yumurtalıklarınızın alınması, saçlarınızın dökülmesi sizi daha az kadın yapmıyor. Kesinlikle böyle düşünmeyin. Her şeyden önemlisi önce kendiniz sonra aileniz için sağlıklı olmanız ve organlarınız size zarar veriyorsa aldırılmaları en iyisi. Rabbim size ve şifa bekleyen tüm hasta kullarına Şafi ismiyle şifa nasip eylesin inşallah.
İyi olmanıza çok sevindim, dualarım sizinle, sağlıkla upuzun bir ömür dilerim...Baktım 4 yıl olmuş bu konuyu açalı, sonraları yazanlar da olmuş çok teşekkür ederim. Dua eden herkesten Allah razı olsun..
Maşallah, azminize cesaretinize hayran kaldim. Pozitif enerjiniz taa buraya kadar geldi:) Allahim sevdiklerinizi size bağışlasın, sizide sevdiklerinize. Mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir hayat dilerim bundan sonrasi için. Allah herdaim yardimciniz olsun.Kesinlikle.. Bir kadını kadın yapan ne memeleri ne yumurtalıkları değil..
Yumurtalıklarım alındı evet ama Allahın izniyle hamile kalacağım bir çocuk dünyaya getireceğim.. Bir memem yok ama belki bir memeyle çocuk büyüteceğim olmazsa mamalarla büyüteceğim..
Bilmem belki de daha kadınım artık daha güçlü daha kendini bilen..
Bunların hiç birini yapamayacak da olabilirim (çünkü hayatta herşey bizler için) evet ama ne hayallerimden ne olduğum hayattan ne de yaşayacaklarımdan hiç birinden vazgeçmedim vazgeçmeyeceğim
Çok sevindim sizin adınıza. Daha da iyi olursunuz inşallah. Ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu nice mutlu yıllarınız olsun.Baktım 4 yıl olmuş bu konuyu açalı, sonraları yazanlar da olmuş çok teşekkür ederim. Dua eden herkesten Allah razı olsun..
Baktım 4 yıl olmuş bu konuyu açalı, sonraları yazanlar da olmuş çok teşekkür ederim. Dua eden herkesten Allah razı olsun..