29 Yaşında Meme Kanseriyle Zorlu Mücadele

MeG s

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
1.396
558
Merhaba arkadaşlar

29 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var 3 senedir oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyordum ama polistikover hastası olduğumdan bir türlü olmadı çatlatma iğneleri, aşılamalar denemediğimiz şey kalmadı en sonunda olursa olur olmazsa çok şükür bir oğlum var modundaydım.
bir gece sol göğsümün altının tamamen çukurlaştığını farkettim hemen internetten araştırdım ve pek iç açıcı şeylerle karşılaşmadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah hemen dr a gittim ve muayenede dr kesinlikle değil ama yine de ultrason yaptıralım dedi ultrasonun sonucuda pek iç açıcı değildi hemen ertesi gün mr çektirdim ve 25 Ocakda 3.evre meme kanseri olduğumu öğrendim oğlumun doğumgününde.
dünya başıma yıkıldı hep 40 yaş üstü hastalığı diye bildiğimden kendime konduramıyordum oğlumu düşündükçe kendime hiç gelemiyordum.
Dr.lar süreci anlattılar kemoterapi ameliyat radyoterapi vs ama öncesinde genç yaşımdan dolayı çocuk için tüp bebek yaptırdılar o anda çok istemesemde şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Çünkü biliyorum iyi olacağımı bu süreci atlatacağımı oğlum için daha çabuk kendime geleceğimi biliyorum inanıyorum
6 seans kemoterapim geçen hafta bitti tabi ne saç kaldı ne kaş. İlk aldığım kemoterapiden 2 hafta sonra 1 günde tüm saçım döküldü hayatımın en kötü günüydü diyebilirim. Hem kendim alışamadım hem oğlum. Hatta oğlum için daha zordu bakamadı yüzüme bi kaç hafta.. şimdiyse eski fotoğrafları görünce ne zaman böyle olucaksın anne şimdide güzelsin ama burda daha güzelsin dedikçe içim acıyor.
sırada ameliyat var sol göğüs ve sol koltuk altı kesin kazınacak ama dr lar diğer memenin de hem yaş olarak hem de nüksedebilme ihtimalinden alınma taraftarı..
Başlarda ameliyatı pek umursamasam da şimdi korkuyorum sağ göğsümü aldırmalımıyım bilmiyorum. Karar bana kaldı artık sizlerden tek istediğim dua etmeniz..

Allahım kimseye yaşatmasın..

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım. Bir akrabamiz eside ameliyat oldu. İki meme de alınmış. Boşaltılan göğüslere silikon takmışlar. Onunda yaşı genç. Benim teyzem de oldu koltuk altı ve meme kazındı. Su an son tedavileri goruyor Allah yardımcın olsun

Canım benim geçmiş olsun öncelikle, doktor ne diyorsa ona göre adım atın önemli olan sağlık sonrası gelir, bebek istiyorsun göğsü olmayan niceleri anne oluyor sende olabilirsin, kötü mü görünüyor slikon yaptırırsın herseyin çözümü var artık sen öncelikle sağlığını düşün gerisi hallolur merak etme, tekrar geçmiş olsun

gecmis olsun. meme aldirmaya karar vermek cok zor ve iyi ki bir oglunuz var. nuksetme ihtimali varsa biraz ciddi dusunun derim.
yakinimiz meme kanseri oldu uzun yillar tedavi gordu. kizi, annede varsa kendinde de olabilecegi hatta kendi kizinda bile olabilecegini dusundu ve bir takim testler yaptirdi hem kendinde hem de kizinda risk cikti. kendisi memelerini bosalttirdi. ileride kizi icin de ayni islem yapilacak. dilerim tez vakitte atlatir biran once sagliginiza kavusursunuz.

Çok, çok geçmiş olsun.

Her zaman böyle dim dik ayakta dur.

Allah şifa versin... Kanser denilen illet grip gibi oldu artık o derece yaygın... İnşallah kısa sürede tedavi ile sağlığınıza kavuşursunuz...

Iste bu gercek bir dert :KK43: sagliktan önemlisi yok
Size acil sifalar dilerim
Oglunuz varmis zaten size en büyük yasam kaynagi
Bence diğer memeyi de aldirin
Angelina jolie de oyle yapmadı mi?
Silikon yaptirirsiniz
Sekline buyuklugune de siz karar verirsiniz :KK66: hic içinizi bunla sıkmayin
Memeleriniz işlevini yapip bebeğinizi beslemis zaten
Onemli olan saglik
Cok gecmis olsun
Kotu gunler hemen geride kalsin

Çok çok geçmiş olsun, benim annem geçirdi aynı hastalığı, 4 yıl oluyor. Onun tek memesini aldılar, diğerini almadılar, yaştan dolayı teklif etmediler belki.
Zor bir karar ama yaşınız daha genç olduğu için düşünebilirsiniz. Annemin alınan memesini doldurdular, silikon yaptırmadı ama o karnndaki yağları alıp meme yaptılar. En kısa zamanda sağlığınıza kavurşunuz hiç merak etmeyin.

Canım kardeşim :))
biz kadınlar dünyanın en güçlü yaratıklarıyız, acıya bile katlanmamız diğerlerinden çok daha fazla
Eh bizim gibi güçlü varlıklara bahşedilecekti elbette anne olma mucizesi :)
Korkma ne olur korkma ve moralini hep yüksek tur, hep gül kardeşim :)
Doktorlar senin için en doğru kararı verecek olandır lütfen düşünme
Her aşamada evladının gülüşü gelsin aklına olur mu
Evladınla geçireceğin güzel günleri hayal et, üniversiteyi kazandığını mezun olduğunu, evleneceği kızı seninle tanıştırmaya getirdiğini :)
Güçlü olduğunu bil senle öyle bir potansiyel var ki sen bile şaşırırsın
Yukarıda da yazmış bir arkadaş, göğüslerinin güzelliğine sen karar verirsin :)
Mermer gibi muhteşem ikizlere sahip olabilirsin senin elinde :)))))))
Hep gülümse olur mu, moral okadar önemli ki....
Yolun bahtın şansın acık olsun Rabbim seni yavruna yavrunu da sana bağışlasın inşallahhhh
Kalbinden öperim

En içten dualarımı sizin için edeceğim.
Ama sakın umutsuzluğa kapılmayın, moralinizi yüksek tutun. Evladınız size en fazla gücü verendir, ondan güç alın hep.
Doktorlar bir şey diyorsa vardır bir hikmeti. Artık plastik cerrahi sayesinde de istediginiz boyutta tekrar yptırabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun tekrardan...

Profil fotoğrafındaki o kocaaaaa mucize sen misinnnn :)))))
Mucizesin biliyorsun değil mi
Hele o kucağındaki..
Kanatsız melek

Burda ne saçma sapan şeyler de okuyorum ve diyorum ki insanların derdi bu mu gerçekten; bazen. .ama şimdi inanın sizin için can-i gonulden dua ediyorum ve cok güçlü duran sizin gibi kadınlar olunca kadinligimla gurur duyuyorum. ..Bu illet hastalık artık çok yaygın çok emin olarak çevremde ve büyük ihtimalle kendimde de bu hastalık ile sinanacagimizi tahmin ediyorum. ..Allah evlatlarimizla sinamasin kardeşim. Ama inanin evladiniz sizi ayakta tutar. ..size sevgilerimi yolluyorum. ..dualarim a alıyorum ..kimin duası kime geçer belli olmaz ...Rabbim evladiniza bağışlasin. ..Saç kaş kilo bunlar önemsiz sıfatlar sadece ..keşke her kadın sizin kadar güçlü olabilse....sevgiler arkadaşım. ..

Çok çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Sizi evladınıza bağışlasın
Umarım ameliyatınız çok başarılı geçer
Dualarım sizinle

çok çok çok geçmiş olsun..herkes gibi ben de çok üzüldüm ve bu dik duruşunuzu takdir de ettim..Rabbim Şafi ismiyle şifa versin size inşallah bir önce sağlığınıza kavuşun..bu mübarek günlerde dualarımda olacaksınız..

ya geç kalsaydınız.. erkenden el atıp kurtulmuşsunuz. umarım yavrunuzla nice mutlu anlarınız olacak çok güçlü olun :)

Yazamadım bir türlü, ama ürkme çok insanın basında bu bela. Diğer memeyi de aldır bence olur mu. Çok ama çok geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar

29 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var 3 senedir oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyordum ama polistikover hastası olduğumdan bir türlü olmadı çatlatma iğneleri, aşılamalar denemediğimiz şey kalmadı en sonunda olursa olur olmazsa çok şükür bir oğlum var modundaydım.
bir gece sol göğsümün altının tamamen çukurlaştığını farkettim hemen internetten araştırdım ve pek iç açıcı şeylerle karşılaşmadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah hemen dr a gittim ve muayenede dr kesinlikle değil ama yine de ultrason yaptıralım dedi ultrasonun sonucuda pek iç açıcı değildi hemen ertesi gün mr çektirdim ve 25 Ocakda 3.evre meme kanseri olduğumu öğrendim oğlumun doğumgününde.
dünya başıma yıkıldı hep 40 yaş üstü hastalığı diye bildiğimden kendime konduramıyordum oğlumu düşündükçe kendime hiç gelemiyordum.
Dr.lar süreci anlattılar kemoterapi ameliyat radyoterapi vs ama öncesinde genç yaşımdan dolayı çocuk için tüp bebek yaptırdılar o anda çok istemesemde şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Çünkü biliyorum iyi olacağımı bu süreci atlatacağımı oğlum için daha çabuk kendime geleceğimi biliyorum inanıyorum
6 seans kemoterapim geçen hafta bitti tabi ne saç kaldı ne kaş. İlk aldığım kemoterapiden 2 hafta sonra 1 günde tüm saçım döküldü hayatımın en kötü günüydü diyebilirim. Hem kendim alışamadım hem oğlum. Hatta oğlum için daha zordu bakamadı yüzüme bi kaç hafta.. şimdiyse eski fotoğrafları görünce ne zaman böyle olucaksın anne şimdide güzelsin ama burda daha güzelsin dedikçe içim acıyor.
sırada ameliyat var sol göğüs ve sol koltuk altı kesin kazınacak ama dr lar diğer memenin de hem yaş olarak hem de nüksedebilme ihtimalinden alınma taraftarı..
Başlarda ameliyatı pek umursamasam da şimdi korkuyorum sağ göğsümü aldırmalımıyım bilmiyorum. Karar bana kaldı artık sizlerden tek istediğim dua etmeniz..

Allahım kimseye yaşatmasın..
çok geçmiş olsun kesinlikle iki memeyide aldırın imkanınız dahilinde silikon yaptırırsınız Allahın izniyle.

X