Premature Bebekler 29 haftasında gelen kızım...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

saol cnm inş benim bebiş şükür iyi şuan 22cc anne sütü alıyor sadece serumları çıktığı için kilo zor alıyor şükür şimdilik bi sorunu olmadı oksijen veriyorlar çok az 16. gün bugün hergün gidiyorum yanına 1080 gr hala hastanede biraz kiloları azalıyor ama sonradan alıyorlar merak etme sabır cnm benim diğer ikizi vefat etti o yüzden çok üzüldüm sütüm azalacak diye sabrediyorum dua ediyorum

Hiram Allah sabır verisn basınız sagolsun âma olsun benim bı arkadaismin sneij gibi suyu aickkisti 26 haftda dogdu ikizleri yasamadı malesef
Rabbim birini yanına almış inşallah kızın en kısa sürede yanına gelecem sen anneisn artık biri için üzülürmem kızınıza düşünmelisin cnai. Kızının sana ihtiyacı var

kıyamam ya allah bebişine uzun uzun ömürler versin. ne güsel gayet iyi miktar 22 cc bizimki daha deneme turlarında. olsun kiloyu yavaş da alsa, arada bi azalsada sorun olmadan devam ediyor ya maça önemli olan o... sağol canım sana da allah sabır versin, iyi haber bekleyen herkese insallah... hergün görebiliyor musun merak ettim, biz sadece haftada iki gün görebiliyoruz isyanlardayım

Nerede dogum yaptınız acaba , inşallah bebeğiniz sag salim kucaginizada en kısa zamanda gelir
benimse erken dogum riskim var siz neden erken dogum yaptınız

ben ege üniveristesinde yaptım dğumu, kendi doktorum oraya yönlendirdi. benim erken doğum nedenim suyumun azalaması ve kan gidişlerinin çok düşmesi. senin neden erken doğum riskin var peki?

Benimde hiç sorunum yokken dün aksam usut birden dogum sancılarım başladı ciğer igneis oldum aksam 20.30 sabah 8.30 da iki ser tane yani dört tane oluyomus siz kaç tane vuruldunuz
ben istnabukdayin Ege'de kuveze para veriyomusunuz

hayır üniversite hastanelerinde küveze para vermiyoruz. ama zaten benim doğum egede oldu, orada boş küvez bulunamadı ve başka bi araştırma hastanesine gitti. orayada ücret ödemiyoruz, sadece özel hastaneler burada ücret istedi. bu arada bana da ciğerleri için iğne yaptılar, saat 19.00 gibi iğneyi yaptılar 00:30da acilen doğuma aldılar. ve 2 taneydi sadece. ama kuveze gittiği hastanede iğnenin 5-6 saat önce yapılmış olsa bile işe yaradığını söylemiş eşime. bu arada sen kaçıncı haftadasın?

kornelya gözün aydın canım bu arada burdaki anneler bebklerinizin kilo alışverişleri çok normal benim kızım 1200 doğmuştu bi hafta geçmeden 1000grma düşmüştü sonra bi aldı bi verdi beslenebilmesi bağırsaklarının çalışması ve nefes alıp verebilmesi önemli benim kzım yatınca doktor en az 2 ay yatacak demişti ama 25 günde çıktı kuvözden inş en yakın zamanda evlatlarınızı alıp evinize getirirsiniz

33.Haftayim suanda bende bazen bu iğnelerin 15 gün etki gisteridni okudum acaba dogrumu yoksa 15 gün sonra tekrar yaoarlarmi bilmem inşallah en asa 15 gunndhaa dursunda

teşekkür ederim canım. geçmiş olsun sizede çok sevindim böyle hızlı atlatmanıza. bi inatçı daha demek... bizimkinden haber geldi 10 gr almış, bakalım bugun yarın süte ne tepki verecek onu beklioruz merakla...

33.Haftayim suanda bende bazen bu iğnelerin 15 gün etki gisteridni okudum acaba dogrumu yoksa 15 gün sonra tekrar yaoarlarmi bilmem inşallah en asa 15 gunndhaa dursunda
ben doktorla konuştum 24-48 saat içinde tam anlamıyla etkisini gösteriomuş. ne kadar beklese tabi kar da korkma içini ferah tut. bana egedeki hoca 32. haftaya gelmiş olsaydın hiçkorkmadan alırdık dedi. ondan sonasında korkacak bişi kalmıo dedi... insallah seninki seni korkutmadan bekler biraz daha, aceleci olmaz.

ınsallah cnaim seninki kuvezde dimi süt sağmaz makinesi banada laizmmi

İnsallah cnaim seninki kuvezde dimi süt sağmaz makinesi banada laizmmi

evet canım benimki küvezde. ama içni daraltma bak benimki bak 29 haftalık doğdu bi gün solunum için makineye bağlı kaldı. süt sağma makinesi ben elektrikli hastanede gördüğüm bi modeli kiraladım. sen bence onun için acele etme, bakalım ne zaman doğacak ve ne kadar küvezde kalacak ona göre düşünürsün. ama benim çevremdeki arkadaşlar çocuklar küvezde olmasa bile birer pompa aldılar, bende aldım lansinohun pompasını evin dışında filan lazım olur belki die baya ii geldi o da.

Maddi durumumuz pek iç açıcı eğil en azından Manuel'inden alayım diyorum hastanede elektrikli verirler herhalde

Maddi durumumuz pek iç açıcı eğil en azından Manuel'inden alayım diyorum hastanede elektrikli verirler herhalde

hastanede olduğun sürece elektrikliyi kullanırsın tabi, manuelde de benimkinden tavsiye ederim, kullanımı rahat ve baya da işe yarıo

Adi neydi ecAneden falanmi aldın?
Kızına hiç dokunabildinmi ellettiriyolarmi

lansinoh markası eczanelerde var sanırım, ama eşim medikal malzemeler satan bi yerden almış. kızımı maalesef elletmiyorlar, çünkü bizimki gülencim seninki kadar büyük deil, daha 1000 gr... sağlığı yerinde olsun, dirensin de dokunamasam da razıyım zaten... ama inan erken bile olsa sende bu kadar problem riski olmucaktır içini ferah tutmaya çalış, minik delikanlı da rahat olabilsin...

Doktorum hodri meydan diyor doğarsan dog De diyo. Ama insan öyle dusunemiyor ki onu kaybetmektende korkuyorum allah kousun etrafımda hiç erken doğuran yok tabi seninde yoktur ne bilim neler diyorum dımı sende 3 gün olmuş dogum yapalı hastaneden cikmissindir muhakak
ne kadar korkmussundur Allahım sana hep dua edicem kızına inşallah iyi olucak

sağol gülencim benimde dularım sizinle. bu arada diyeceksin tabi şuan tedirginsin... bencede doğru bak gerçekten, egede hocalarla konuştuk herkes 32yi tamamlasaydın korkcak bişi yoktu diolardı, hatta yatışım olmuştu 32ye kadar beni hastanede yatırcaklardı. onu bi bulalım sonrasından korkma diolardı hep... inan araştırdığında da 32. haftadan sonasına tehlike göstermiolar pek. tamam erken doğum istemezsin tedirginsin ama yine de bi şekilde doktorunu dinle. anladığım kadarıyla oda rahat biraz. o kaybetme korkusu çok zor bi durum bilmez miyim... benimde yok erken doğum çevremde ama keşke ege üniversitesinde bana dediklerini duyabilseydin, o zaman bu korkuların kalmazdı içinde. küvezden de korkma zaten sağlık güvencen karşılıcaktır onu. insallah aceleci davranıp seni tedirgin etmez ama aceleci davransa da seni fazla yalnız bırakmıcana inanıyorum yürekten ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…