amin canım, insallah senin melekde bir an önce sağlıkla kendini toparlar ve aranıza katılır. ilk gün makineye bağlı kaldı ama şimdi bağlı değil. dün mama verilmiş bugun de anne sütüne başlyorlar. senin bebiş ne durumda şuan herhangi bi komplikasyon yok değil mi?
saol cnm inş benim bebiş şükür iyi şuan 22cc anne sütü alıyor sadece serumları çıktığı için kilo zor alıyor şükür şimdilik bi sorunu olmadı oksijen veriyorlar çok az 16. gün bugün hergün gidiyorum yanına 1080 gr hala hastanede biraz kiloları azalıyor ama sonradan alıyorlar merak etme sabır cnm benim diğer ikizi vefat etti o yüzden çok üzüldüm sütüm azalacak diye sabrediyorum dua ediyorum
Nerede dogum yaptınız acaba , inşallah bebeğiniz sag salim kucaginizada en kısa zamanda gelir
benimse erken dogum riskim var siz neden erken dogum yaptınız
Benimde hiç sorunum yokken dün aksam usut birden dogum sancılarım başladı ciğer igneis oldum aksam 20.30 sabah 8.30 da iki ser tane yani dört tane oluyomus siz kaç tane vuruldunuz
ben istnabukdayin Ege'de kuveze para veriyomusunuz
kornelya gözün aydın canım bu arada burdaki anneler bebklerinizin kilo alışverişleri çok normal benim kızım 1200 doğmuştu bi hafta geçmeden 1000grma düşmüştü sonra bi aldı bi verdi beslenebilmesi bağırsaklarının çalışması ve nefes alıp verebilmesi önemli benim kzım yatınca doktor en az 2 ay yatacak demişti ama 25 günde çıktı kuvözden inş en yakın zamanda evlatlarınızı alıp evinize getirirsiniz
ben doktorla konuştum 24-48 saat içinde tam anlamıyla etkisini gösteriomuş. ne kadar beklese tabi kar da korkma içini ferah tut. bana egedeki hoca 32. haftaya gelmiş olsaydın hiçkorkmadan alırdık dedi. ondan sonasında korkacak bişi kalmıo dedi... insallah seninki seni korkutmadan bekler biraz daha, aceleci olmaz.33.Haftayim suanda bende bazen bu iğnelerin 15 gün etki gisteridni okudum acaba dogrumu yoksa 15 gün sonra tekrar yaoarlarmi bilmem inşallah en asa 15 gunndhaa dursunda
İnsallah cnaim seninki kuvezde dimi süt sağmaz makinesi banada laizmmi
Maddi durumumuz pek iç açıcı eğil en azından Manuel'inden alayım diyorum hastanede elektrikli verirler herhalde
Doktorum hodri meydan diyor doğarsan dog De diyo. Ama insan öyle dusunemiyor ki onu kaybetmektende korkuyorum allah kousun etrafımda hiç erken doğuran yok tabi seninde yoktur ne bilim neler diyorum dımı sende 3 gün olmuş dogum yapalı hastaneden cikmissindir muhakak
ne kadar korkmussundur Allahım sana hep dua edicem kızına inşallah iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?