nınımcım bugun 1770 gram olmuşuz:) damar yolundan beslenme tamamen kesilmiş, sadece anne sütüyle besliolarmış. 1800 olunca beşiğe alıcas, bi problem gözlenmessede verices dediler.kornelya bugün senden güzel haber bekliyoruz canım....
ınş kızın evıne gelır canım sıra sende
aynen öleee sorayacım:) ohh keyif yapacaktım bol bol, herkesin de burnundan getirirdim artık hep hayalimdi hamileliğin başından beri yalnız yaşıodum, şimdi ailemin eşimin yanına geldiğimden bol bol naz yapacaktım:)) şaka bi yana valla keşke bekleseydi ama napalım artık aceleci miniğim iyi olsunda bu sıkıntılara razıyız....ayyy ne guzel hala hamile olacaktin daha keyfini cikaracaktin ama kismet boyleymis 49 gunluk masallahi var annesi kocaman olmus prensesimiz:)
canım hadi gözünaydın..
Elvin'e maşallah....
bu hafta sonu evinde olur belki...
inşallah....
valla haklısın harekete geçmek lazım... son günlerde alışverişle kafayı yoruodum. listeyi yapıp size onaylatacaktım fikir alıcaktım ama ben demiştim ya kaybedebilirim kendimi die oldu((
şimdi bikaç sorum olacak benim... ilki biberon konusu...bi tane dr.brown un şu gaz önleyici 1 nıumarasını aldım. o iyi midir? ya da ne önerirsiniz, neler kullandınız ona göre devamını alayım. emin olamadığımdan bi tane aldım geldim. diğer konuda bebeğin bakımı için neler almak lazım? krem filan yani ne gibi şeyler gerekirki? her kafadan bir ses çıkıo resmen beynim allak bullak oldu ya... ateş ölçer konusunda da kulak ve alından ölçen weewellin chazını aldım ama koltukaltıda gerekir mi? öyle birşeyler duymuştum güvenilirlik açısından.. bu konularda fikir verebilirseniz çok çok sevinirim arkadaşlar:)
çok sağolun teyzelerimiz.:) inşallah bi sorun olmazda gelir kuzucum artık...
bugun son bi dolandık mustelanın pişik önleyicisi, şampuanı, bebe yağını aldık. dr brown un işte yedek uçlarını aldık. eve bol miktarda protex sıvı sabun heralde herkes illallah edecek benden:)) bebek bezi, bakım bezi aklıma böyle gelenleri topladım geldim. off çamaşırlar yıkanıo, ev ayakta.. yatak, kıyafet, battaniyeler vs derken öğlenden beri çamaşır makinesi mesai yapıo:) başka ilk etapta insallah lazım olacak önemli bişeyler unutmamışımdır...
bebeklik çok sağol canım tavsiyeler için hemen bunların eksik kısımlarını not almam lazım:) cidden heyecan en üst seviyede nolcak ne zaman verecekler napıcam şimdi ya yalnış bişi yaparsam bölee uzayıp gidio liste... dediğinde de çok haklısın insanlar çok farklı düşünüo, göremezsiniz diosun görmediğin çocuğu muamelesi başlıo. ya da şöle yap böle yap dediğin gibi herşeye kulaklar tıkalı... kim alınırsa alınsın, kırılmalarını istemem ama bu durumları anlamıyorlarsa da hiç sorun değil isteyen kırılabilir...allah bizede böyle yaşlarını devirdiği günleri görmeyi nasip etsin, maşallah kızına yaşını bitirmiş ne güzel... allah hepimizin bebeğine uzun mutlu ömürler nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?