29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

Eee guzelmis
Ay banlanirmiyizki aksam icuz yirttik 3 fake konudan sonra

he ya hiç sorma gırgıra çok vurduk diye ban yicektik valla ama sinir oldum ne yapayım . konulardan birinde aklıma şu türkü geldi

atem tutem ben seni şekere gatem beni seni akşama bubey gelince önüne gatem ben seni
ben bu yorumu yazana kadar hatun banlandı

bende gece kuşuyum genelde bir derdim varda takılırım ama bu yarışma çıktı çıkalı geyiğin dibine vuruyoruz canım hem banlanmıyokda

Bende kadim annelerindeyim annecikler yatinca fink atiyom bi derdim varda ama burayi sevdim.uzak tahmin yapinca gururum kiriliyo ama ne edelim

An olsin iconde kalmamis
Ay benim tos tos oglum bu ninnide uyuyo gamli gamli

yasaklım ne dicem ya o senin imzadaki kızana yazık yahu acıdım serseme döndü o kızan orda o kısçenin darbeleri ile

Evetttttttt tahminimi soyluyorummm bebegimin sansina bakalim 51.787

7 ugurlu sayim insallah olucak kazen bu kadar insanin yazdigini gorebilicekmi acaba

bakın bakayım kısçeler yükledim resim 1 tane . ama şuan sarışınıım o da ayrı sarışın halimde fotom yok

yasaklım ne dicem ya o senin imzadaki kızana yazık yahu acıdım serseme döndü o kızan orda o kısçenin darbeleri ile
oda bi karsilikta vermiyo centilmen oglann
melek gelmiş kürküyle salına salına

yasakın imzası yokki ben göremiyorum :26::26::26:
görmedinmi tutimmm
Evetttttttt tahminimi soyluyorummm bebegimin sansina bakalim 51.787

7 ugurlu sayim insallah olucak kazen bu kadar insanin yazdigini gorebilicekmi acaba

loorim begendim tahmininiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…