- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
oda bi karsilikta vermiyo centilmen oglann
görmedinmi tutimmm
loorim begendim tahmininiii
kislar bana müsadeee
aksam yemeginden sonra burda olurummmm tabi tahminimleee
simcilikk hoscakalinn
aayyy yeter bacım yap bir tahmin artıkınkislar bana müsadeee
simcilikk hoscakalinn
benmi körüm sadece 3 tane ard arda giden ördek var canım aşağıdada bişey görmüyorum kaldırdınmı :26::26:
canım güneşim çok güzelsin maşşallah ama mağlesef ben seni tanıyamadım buarada siz bayağı küçüksünüz heral
benmi körüm sadece 3 tane ard arda giden ördek var canım aşağıdada bişey görmüyorum kaldırdınmı :26::26:
canım güneşim çok güzelsin maşşallah ama mağlesef ben seni tanıyamadım buarada siz bayağı küçüksünüz heral
Bizde ufaktan ufaktan dağılsak iyi olucak gibi
Yemekten sonra görüşürüzz
aayyy yeter bacım yap bir tahmin artıkın
olabilir güzelim ben gördüğümü unutmam belki sadece görmüşümdür. 21 yaşındayım anacım yaşlandım be
Canım pofil ayarlarından imzaları göster seçeneğin işaretli değilse göremessin
Senin işaretli değil sanırım :)
aayyy yeter bacım yap bir tahmin artıkın
olabilir güzelim ben gördüğümü unutmam belki sadece görmüşümdür. 21 yaşındayım anacım yaşlandım be
bugünde melek kazanırsa artık ben meleğin arkasından tahmin yapmayı düşünüyorumondan sürekli takipteyim
napacan be çoccuummm üşüyom be meleği takip etmeyip de napacam biliyor kızzz :122::122::122:
melekim 181 im nirde uykuya yatti galibarakam belirliycek kendine rüyasindaaa
geldim yaaaa amma çene var keşke gitmeseydim tam 30 sayfa okudumYASAKım yettim gayri ,,
Daha melekİM gelemedi mi....:26::26:
Çok enteresan cevaplar var ama benim daha hiç bir fikrim yok bu konuda...Melekim ruyasına yatmış ama benimlen paylaşmadı...... .
bende gece kuşuyum genelde bir derdim varda takılırım ama bu yarışma çıktı çıkalı geyiğin dibine vuruyoruz canım hem banlanmıyokda
melek gelmiş kürküyle salına salına
ben görmedim amabakın bakayım kısçeler yükledim resim 1 tane . ama şuan sarışınıım o da ayrısarışın halimde fotom yok
gitme yesakım kıscemkislar bana müsadeee
simcilikk hoscakalinn
kesin kazen sizin bu çenenizdenkorkusuna vericek hepinize kürkleri
Bizde öyle ümit ediyoruz bakalım
melekim ekledim seni kabul et görürsün
geldim yaaaa amma çene var keşke gitmeseydim tam 30 sayfa okudum
almıyım ben bir derdim varı onun yüzünden geçen tertemiz sicilim kirlendi kk da
ben görmedim ama
gitme yesakım kıscemyeni geldim ben az sonra müthiş tahminimi yapmaya hazırlanıyorum da
meleğim kazen ya kürk verip hepimize sayfaya grişimizi engellicek yada kürksüz banlıcak hepimizikesin kazen sizin bu çenenizdenkorkusuna vericek hepinize kürkleri
he he donuna kadar alıyovayy gördüm imzanın uşağın donuna kadar alıyo
gördüm canımmelekim ekledim seni kabul et görürsün
meleğim kazen ya kürk verip hepimize sayfaya grişimizi engellicek yada kürksüz banlıcak hepimizi
he he donuna kadar alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?