- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
niye canım benim nickime tıkla ordan profil ordan açtığım konular de bulursun
evet bende öyle bulup girdimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye canım benim nickime tıkla ordan profil ordan açtığım konular de bulursun
tatLım aramıza dalman için önce uçak yolculuğuna çıkman lazım...
Kız sadece bana değil hepimize çok yakıştı bu kürk....
....23 yaşımda kürk sahibi oldum kk sayesinde.
..
bilmem tanışıyormuyuz yoksa :26::26:
yemeğ yerken gene elim durmadı laf yetiştirdim size
tutim gel biz senle pilatese gidelim benim öküzcük izin vermiyo ama olsun ben alırım
yavrum ben gördüğüm yzü kolay unutmam otobüste bile karşılaşmış olabiliriz ama o kadar tanıdık geldin ki ? dökül bakem hangi civarda oturuyon sen
valla benimki yollamaz canım yaa eve bisiklet aldırdım binicem diye ona bile binmiyorum artık keser beni
şirinyer civarlarında canım sen nerdesin :26:
yavrum ben gördüğüm yzü kolay unutmam otobüste bile karşılaşmış olabiliriz ama o kadar tanıdık geldin ki ? dökül bakem hangi civarda oturuyon sen
ray ray kiscem cekinme hepimiz daha yeni burda tanistikkkk
biz sadece tahmin yapmiyoz bide sohbet ediyoruz burdaaa
bazi kislar yazip gidiyoo
hatay taraflarındayım bende ama yok neden bu kadar tanıdık geldin dur bacım ben bi fotoğraf ekliyim de tanışıyor muyuz sen de bana ? 1-2 defa denk gelmişizdir belki. yoksa otobüs dolmuş falan karşılaştıysak ordan aklımdasındır benim . ben kolay kolal yüz unutmam çünkü
YASAKım yettim gayri ,,
Daha melekİM gelemedi mi....:26::26:
Çok enteresan cevaplar var ama benim daha hiç bir fikrim yok bu konuda...Melekim ruyasına yatmış ama benimlen paylaşmadı.......
hatay taraflarındayım bende ama yok neden bu kadar tanıdık geldin dur bacım ben bi fotoğraf ekliyim de tanışıyor muyuz sen de bana ? 1-2 defa denk gelmişizdir belki. yoksa otobüs dolmuş falan karşılaştıysak ordan aklımdasındır benim . ben kolay kolal yüz unutmam çünkü
Bende öyle yapıcaktım aslında ama baktım muhabbet sohbet gayet keyifli kalıyım biraz dedim
İyi oldu vallahi iyiki kalmışımmm
he valla hiç sormaAy tanidik cikabilirsiniz
Ben isvece evlendigunden beri gorusemedigim kuzenim ile kk da karsilastim bide bi kackere yazistiktan sonra farkettim saka gibi
olabilir yavrucum tam hatay değil kız aslında yeşilyurtta oturuyorum da hataya çok gidiyorumbalçovaya çok gidiyoruz canım 970de görmüş olabilirsin bizi
Bende Hatay'dayım
valla benimki yollamaz canım yaa eve bisiklet aldırdım binicem diye ona bile binmiyorum artık keser beni
şirinyer civarlarında canım sen nerdesin :26:
iykide gitmemissinn
topik bos kalmiyo kalan kislarla sohbet edip yarisma stresin iatiyoz yoksa zamanda gecmiyoo
Ay evet ya sohbet etmekten yarışmayı unutmuştum ben
Bak stres oldum yine
Neyse kazanamasam da Rengina'cım kürkünü arada bana vericek takılıcam bende
sohbet okadar koyu oluyoki yarisma topiginde oldugumuzu unutuyozzzzz
ben bu albüm işini beceremdim mi yoksa neden görünmyor enammmm çok sinir oldum ya ben şimdi
he valla hiç sorma
olabilir yavrucum tam hatay değil kız aslında yeşilyurtta oturuyorum da hataya çok gidiyorum
de bakim annem sen nerdesin ?
tutim albüm oluşturdum bak bakim Ray_Ray ve yaren sizi eklim sizde bakın özel yaptım albümü