• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

yemeğ yerken gene elim durmadı laf yetiştirdim size :1::1:

tutim gel biz senle pilatese gidelim:1::1: benim öküzcük izin vermiyo ama olsun ben alırım

valla benimki yollamaz canım yaa eve bisiklet aldırdım binicem diye ona bile binmiyorum artık keser beni :60: :60:

yavrum ben gördüğüm yzü kolay unutmam otobüste bile karşılaşmış olabiliriz ama o kadar tanıdık geldin ki ? dökül bakem hangi civarda oturuyon sen :1::1:

şirinyer civarlarında canım sen nerdesin :26:

YASAKım yettim gayri ,, :10::10::10::10::10::10:

Daha melekİM gelemedi mi....:26::26:

Çok enteresan cevaplar var ama benim daha hiç bir fikrim yok bu konuda.:51::51::51::51:..Melekim ruyasına yatmış ama benimlen paylaşmadı......:59::59::59::59::59::59::59::59::59:.

valla benimki yollamaz canım yaa eve bisiklet aldırdım binicem diye ona bile binmiyorum artık keser beni :60: :60:

şirinyer civarlarında canım sen nerdesin :26:

hatay taraflarındayım bende ama yok neden bu kadar tanıdık geldin dur bacım ben bi fotoğraf ekliyim de tanışıyor muyuz sen de bana ? 1-2 defa denk gelmişizdir belki. yoksa otobüs dolmuş falan karşılaştıysak ordan aklımdasındır benim . ben kolay kolal yüz unutmam çünkü

yavrum ben gördüğüm yzü kolay unutmam otobüste bile karşılaşmış olabiliriz ama o kadar tanıdık geldin ki ? dökül bakem hangi civarda oturuyon sen :1::1:

Ay tanidik cikabilirsiniz
Ben isvece evlendigunden beri gorusemedigim kuzenim ile kk da karsilastim bide bi kackere yazistiktan sonra farkettim saka gibi

ray ray kiscem cekinme hepimiz daha yeni burda tanistikkkk:46:

biz sadece tahmin yapmiyoz bide sohbet ediyoruz burdaaa :27::27::27:

bazi kislar yazip gidiyoo:9:

Bende öyle yapıcaktım aslında ama baktım muhabbet sohbet gayet keyifli kalıyım biraz dedim :17::17:

İyi oldu vallahi iyiki kalmışımmm :16::16:

hatay taraflarındayım bende ama yok neden bu kadar tanıdık geldin dur bacım ben bi fotoğraf ekliyim de tanışıyor muyuz sen de bana ? 1-2 defa denk gelmişizdir belki. yoksa otobüs dolmuş falan karşılaştıysak ordan aklımdasındır benim . ben kolay kolal yüz unutmam çünkü

balçovaya çok gidiyoruz canım 970de görmüş olabilirsin bizi :27::27::27:

YASAKım yettim gayri ,, :10::10::10::10::10::10:

Daha melekİM gelemedi mi....:26::26:

Çok enteresan cevaplar var ama benim daha hiç bir fikrim yok bu konuda.:51::51::51::51:..Melekim ruyasına yatmış ama benimlen paylaşmadı......:59::59::59::59::59::59::59::59::59:.

osgeldin ruyamm:46:

benimde daha kesinlesmis bi fikrim yok ama elli bine yakin olurmus gibime geliyo ama kesin karar vermedim dahaaaa:51:

ana melekim sanadami demedii:53:

melekim 181 im bekliyoz seni burayaaa:27::27::27::27::27:

Bende Hatay'dayım :52:

Bende öyle yapıcaktım aslında ama baktım muhabbet sohbet gayet keyifli kalıyım biraz dedim :17::17:

İyi oldu vallahi iyiki kalmışımmm :16::16:

iykide gitmemissinn:17::17::17::17:

topik bos kalmiyo kalan kislarla sohbet edip yarisma stresin iatiyoz yoksa zamanda gecmiyoo:52::52::52:

Ay tanidik cikabilirsiniz
Ben isvece evlendigunden beri gorusemedigim kuzenim ile kk da karsilastim bide bi kackere yazistiktan sonra farkettim saka gibi
he valla hiç sorma
balçovaya çok gidiyoruz canım 970de görmüş olabilirsin bizi :27::27::27:
olabilir yavrucum tam hatay değil kız aslında yeşilyurtta oturuyorum da hataya çok gidiyorum
Bende Hatay'dayım :52:

de bakim annem sen nerdesin ?

tutim albüm oluşturdum bak bakim Ray_Ray ve yaren sizi eklim sizde bakın özel yaptım albümü

iykide gitmemissinn:17::17::17::17:

topik bos kalmiyo kalan kislarla sohbet edip yarisma stresin iatiyoz yoksa zamanda gecmiyoo:52::52::52:

Ay evet ya sohbet etmekten yarışmayı unutmuştum ben :52::52:

Bak stres oldum yine :52:

Neyse kazanamasam da Rengina'cım kürkünü arada bana vericek takılıcam bende :16::16:

Ay evet ya sohbet etmekten yarışmayı unutmuştum ben :52::52:

Bak stres oldum yine :52:

Neyse kazanamasam da Rengina'cım kürkünü arada bana vericek takılıcam bende :16::16:

sohbet okadar koyu oluyoki yarisma topiginde oldugumuzu unutuyozzzzz:9::9::9::9:

he valla hiç sorma

olabilir yavrucum tam hatay değil kız aslında yeşilyurtta oturuyorum da hataya çok gidiyorum

de bakim annem sen nerdesin ?

tutim albüm oluşturdum bak bakim Ray_Ray ve yaren sizi eklim sizde bakın özel yaptım albümü

Ekledim canım bakıyorum hemen :) Ben normalde burda oturmuyorum ablamdayım ailevi problemlerden dolayı.

Metro'nun hatay son durağı var ya canım hemen ordayım cadde üzerinde sen ne taraftasın :)

Back