görüncek kişileri arkadaşlarım diye işaretledinmi canım
evvet hatun sizi bırak ben kendim göemiyorum ki eklediğim fotoları :26: şimdi topicin içine atcam Kazen de beni atcak topik başlığına bak sen foto koyuyosun dicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüncek kişileri arkadaşlarım diye işaretledinmi canım
tamam da bacım bizden başka uğrayan yok ki en son Kazen hepimize birer kürk giydirip bizim bir şekilde yarışma sayfasına girmemizi engellicek
sohbet okadar koyu oluyoki yarisma topiginde oldugumuzu unutuyozzzzz
ben bu albüm işini beceremdim mi yoksa neden görünmyor enammmm çok sinir oldum ya ben şimdi
Ekledim canım bakıyorum hemen :) Ben normalde burda oturmuyorum ablamdayım ailevi problemlerden dolayı.
Metro'nun hatay son durağı var ya canım hemen ordayım cadde üzerinde sen ne taraftasın :)
tamam da bacım bizden başka uğrayan yok ki en son Kazen hepimize birer kürk giydirip bizim bir şekilde yarışma sayfasına girmemizi engellicek
Ekledim canım bakıyorum hemen :) Ben normalde burda oturmuyorum ablamdayım ailevi problemlerden dolayı.
Metro'nun hatay son durağı var ya canım hemen ordayım cadde üzerinde sen ne taraftasın :)
Sizin belli bi yyerini yurdunuz varmi serbestmi takiliyorsunuz sohpet pek guEl ben de gece kusuyum
vayy beleş metro durağı orası
yasaklım yemez daha benimki çok öyle fuzuli şey aldırdım yasııkkk
biz nerde akşam orda sabah yarenimSizin belli bi yyerini yurdunuz varmi serbestmi takiliyorsunuz sohpet pek guEl ben de gece kusuyum
kürk giydirse iyiydi hepimini banlıcak mahalle sohpetine cevirdiniz diye
Sizin belli bi yyerini yurdunuz varmi serbestmi takiliyorsunuz sohpet pek guEl ben de gece kusuyum
yavrucukum senin olduğun yeri anladım ben Vakıfın oralardasın da bu civarı bilmiyosan zor çözersin bende hastaneye yakınım diyeyim sana
Meydan var ya canımm Pizzacı falan var onun karşı tarafı işte hatta ben Yeşilyurt'a giderken ordan 79'a biniyorum Kuaförüm orda ve sende kesin biliyosundur :)
İsim vermek reklama girmez herhalde Kuaför Halil'e gidiyorum
bende gece kuşuyum genelde bir derdim varda takılırım ama bu yarışma çıktı çıkalı geyiğin dibine vuruyoruz canım hem banlanmıyokda
biz nerde akşam orda sabah yarenim
yok ki ortalarda görürse harbi banlanıcağız ban sebebi: topic başlığına uymamak, konuyu saptırmak
hee ya doğru diyosun muhabbetin dibine vuruyoruz ama ban belli olmaz banlayabilir Kazen bizi her anbende gece kuşuyum genelde bir derdim varda takılırım ama bu yarışma çıktı çıkalı geyiğin dibine vuruyoruz canım hem banlanmıyokda
Meydan var ya canımm PizzaPizza falan var onun karşı tarafı işte hatta ben Yeşilyurt'a giderken ordan 79'a biniyorum Kuaförüm orda ve sende kesin biliyosundur :)
İsim vermek reklama girmez herhalde Kuaför Halil'e gidiyorum
evettt sonunda annemle konusup kapattim ve bi tahmin yazicam hmmm ama bi dusuniyimm
Eee guzelmis
Ay banlanirmiyizki aksam icuz yirttik 3 fake konudan sonra
Eee guzelmis
Ay banlanirmiyizki aksam icuz yirttik 3 fake konudan sonra