• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

Ekledim canım bakıyorum hemen :) Ben normalde burda oturmuyorum ablamdayım ailevi problemlerden dolayı.

Metro'nun hatay son durağı var ya canım hemen ordayım cadde üzerinde sen ne taraftasın :)

yavrucukum senin olduğun yeri anladım ben Vakıfın oralardasın da bu civarı bilmiyosan zor çözersin bende hastaneye yakınım diyeyim sana

Ekledim canım bakıyorum hemen :) Ben normalde burda oturmuyorum ablamdayım ailevi problemlerden dolayı.

Metro'nun hatay son durağı var ya canım hemen ordayım cadde üzerinde sen ne taraftasın :)

vayy beleş metro durağı orası :27::27::27:

yasaklım yemez daha benimki çok öyle fuzuli şey aldırdım yasııkkk :27::27::27:

evettt sonunda annemle konusup kapattim ve bi tahmin yazicam hmmm ama bi dusuniyimm :27::27:

yavrucukum senin olduğun yeri anladım ben Vakıfın oralardasın da bu civarı bilmiyosan zor çözersin bende hastaneye yakınım diyeyim sana

Meydan var ya canımm pizzacı :1: falan var onun karşı tarafı işte hatta ben Yeşilyurt'a giderken ordan 79'a biniyorum :1: Kuaförüm orda ve sende kesin biliyosundur :)

İsim vermek reklama girmez herhalde Kuaför Halil'e gidiyorum :1:

Son düzenleme:
Meydan var ya canımm Pizzacı falan var onun karşı tarafı işte hatta ben Yeşilyurt'a giderken ordan 79'a biniyorum :1: Kuaförüm orda ve sende kesin biliyosundur :)

kuaför halilden önce kırmızıyla işaretlediğim şeye bak sen :60: :60: sil canım onu belli olmaz yasaktır belki :34:

Son düzenleme:
bende gece kuşuyum genelde bir derdim varda takılırım ama bu yarışma çıktı çıkalı geyiğin dibine vuruyoruz canım hem banlanmıyokda :27::27::27::27:
hee ya doğru diyosun muhabbetin dibine vuruyoruz :1: ama ban belli olmaz banlayabilir Kazen bizi her an

Meydan var ya canımm PizzaPizza falan var onun karşı tarafı işte hatta ben Yeşilyurt'a giderken ordan 79'a biniyorum :1: Kuaförüm orda ve sende kesin biliyosundur :)

he şimdi anladım ee yakınmışız bayağı bu arada halille benim ev 5 dk :1::1:

Back