29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

Ekledim canım bakıyorum hemen :) Ben normalde burda oturmuyorum ablamdayım ailevi problemlerden dolayı.

Metro'nun hatay son durağı var ya canım hemen ordayım cadde üzerinde sen ne taraftasın :)

yavrucukum senin olduğun yeri anladım ben Vakıfın oralardasın da bu civarı bilmiyosan zor çözersin bende hastaneye yakınım diyeyim sana

Ekledim canım bakıyorum hemen :) Ben normalde burda oturmuyorum ablamdayım ailevi problemlerden dolayı.

Metro'nun hatay son durağı var ya canım hemen ordayım cadde üzerinde sen ne taraftasın :)

vayy beleş metro durağı orası

yasaklım yemez daha benimki çok öyle fuzuli şey aldırdım yasııkkk

evettt sonunda annemle konusup kapattim ve bi tahmin yazicam hmmm ama bi dusuniyimm

Sizin belli bi yyerini yurdunuz varmi serbestmi takiliyorsunuz sohpet pek guEl ben de gece kusuyum

bende gece kuşuyum genelde bir derdim varda takılırım ama bu yarışma çıktı çıkalı geyiğin dibine vuruyoruz canım hem banlanmıyokda

yavrucukum senin olduğun yeri anladım ben Vakıfın oralardasın da bu civarı bilmiyosan zor çözersin bende hastaneye yakınım diyeyim sana

Meydan var ya canımm pizzacı falan var onun karşı tarafı işte hatta ben Yeşilyurt'a giderken ordan 79'a biniyorum Kuaförüm orda ve sende kesin biliyosundur :)

İsim vermek reklama girmez herhalde Kuaför Halil'e gidiyorum

Son düzenleme:

kuaför halilden önce kırmızıyla işaretlediğim şeye bak sen sil canım onu belli olmaz yasaktır belki

Son düzenleme:
bende gece kuşuyum genelde bir derdim varda takılırım ama bu yarışma çıktı çıkalı geyiğin dibine vuruyoruz canım hem banlanmıyokda
hee ya doğru diyosun muhabbetin dibine vuruyoruz ama ban belli olmaz banlayabilir Kazen bizi her an

he şimdi anladım ee yakınmışız bayağı bu arada halille benim ev 5 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…