- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.741
Senin ne güzel bir tane var maşallah bir tane olsa o kadar dert etmemBenim bir kurtajim birde sağlıklı gebeliğim oldu ve kendiliğinden oldu bunlar ama şimdi 1 yılı aşkın kalamiyorum bende bekliyorum sabırla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ne güzel bir tane var maşallah bir tane olsa o kadar dert etmemBenim bir kurtajim birde sağlıklı gebeliğim oldu ve kendiliğinden oldu bunlar ama şimdi 1 yılı aşkın kalamiyorum bende bekliyorum sabırla..
Aynen belirti aramaktan kafayı yedik Takmasak belki çoktan olurduBende senin gibiyim her adet oldugumda artık psikolojim bozulmuştu valla çok takıyoruz çok kendimizi dinliyoruz maalesef ins bu ay kavuşuruz
Benimki dert etme değil de canım ben 36 yaşındayım yani yaş geçiyor yavaştan gitgide zorlaşıyor bu işler ondan dolayı acele ediyorumSenin ne güzel bir tane var maşallah bir tane olsa o kadar dert etmem
Canım test yaptın mı sonucun ne oldu merak ettimMerhaba kızlar, tam 6 yıllık evliyim ancak çocuğum yok.Başta yıllarca önemsemedim ama yaş kemale eriyor sanırım, 33 yaşındayım panik olmaya başladım ilk defa günde 1 doz, 5 gün boyunca klomen kullandım, reglin 17. Günü 28 şubatta çatlatma iğnemi oldum ve bat tarihine kadar estrofem kullanacağım.
Uğraşlarımız artık son bulsun, sağlıklı gebelik haberleri alalım inşallah
Yeni çatlama iğnesi olanlar haydi süreci birlikte takip edelim
Su an universte hastanesine gidiyorum afyonda asilamayi burda yaptiririz sonra tup bebek gerek olursa onu ozelde yaptiricaz ama ilaclara rapor cikartiliyor ole aliyoruz 1 asilama yapilmisti 4 sene once yine universte hastanesiydi ilaclar raporluydu fiyatlari bilmiyorum o yuzdenAsilamayi hangi ilde olacaksiniz devletmi ozelmi.. ozelde ise fiyati hakkinda bilginjz varmi..
Insallah canimcimİns gerek kalmaz kuzum ya hamiş kalırsın
Sperm yikama icin ayri bi ucret alinir diye bisey gordum internetten de o yuzden tup bebege yakin bi fiyat mi acaba diye merak ettim..Su an universte hastanesine gidiyorum afyonda asilamayi burda yaptiririz sonra tup bebek gerek olursa onu ozelde yaptiricaz ama ilaclara rapor cikartiliyor ole aliyoruz 1 asilama yapilmisti 4 sene once yine universte hastanesiydi ilaclar raporluydu fiyatlari bilmiyorum o yuzden
Teşekkür ederim canımMerhaba tum yazilanlari okudum herkesin dilegi duasi kabul olsun insallahbende bu ay 12 martta igne vuruldum. Bugun 8. Gundeyim.. 5.gunden itibaren test yapiyorum hergun farkli biseyler cikiyorhatta sizinle testlerimide paylasmak istiyorum.. birde yazdiginiz testere disli aslan pencesi hormonlari dengeliyor.. birde hayit otu tohumu da yumurtalari gelistiriyor oda hormon degerlerinle oynuyor.. birde femara yada klomen kullanip uzerine birde igne vurulacaksiniz.. bence sadece ya bitkisel ot cay vs..kullanin yada femara ve igne kullan.. cunku diger turlu tum hormonlar birbirine girecek..yine de bi arastirin ters etki yapmasin..
Yaaaa neden ki valla bu ilaclar hormonlar mahfediyor bunyemizi ne zormu hamile kalmakKızlar selam, estrofem kullanıyordum ya doktor bırakınca ara kanama olabilir demişti, beta hcg 0.100 çıkınca iğnenin 18. Günü yani dünden önceki gün ilacı bıraktım, dün peçeteye sildikçe kan geldi, sonrada ip gibi çektikçe gelen kahverengi akıntı oldu bugün bişey yok, hamile değilim reglimde sökülmedi ne oldu bu ay bana böyle ya
18. Gün kanda gebelik yoktu, dün 19. Gündü peçeteye sildikçe kan geldi regl oldum dedim, sonra kahverengi akıntıya döndü ve bitti, hiç kan akmadı yaniCanım test yaptın mı sonucun ne oldu merak ettim
Sorma ya gerçekten üstüne düştükçe başımıza gelmeyen kalmıyorYaaaa neden ki valla bu ilaclar hormonlar mahfediyor bunyemizi ne zormu hamile kalmak
Bende 5 inde iğne vuruldum canım seninle aynıyız bende sabah erken gebelik testi yaptım tertemiz negatif kanamamda gelmedi henüz beklemedeyim şu anAyın 5 inde iğnemi vuruldum bugün 15. Gün test yaptım negatif regl da olmadım ben elendim galiba kızlar
Hayırlısı kuzum inşallah yeni ay yeni umut olsun ben hem elendim hem hala regl olmadımAyın 5 inde iğnemi vuruldum bugün 15. Gün test yaptım negatif regl da olmadım ben elendim galiba kızlar
Kuru incir kaynatıp içmeyi denediniz mi hiçHayırlısı kuzum inşallah yeni ay yeni umut olsun ben hem elendim hem hala regl olmadım
Bekle 2 gün daha canım ben 20. Günümde regl oldum biliyorsun suan 3. Günüm reglimin18. Gün kanda gebelik yoktu, dün 19. Gündü peçeteye sildikçe kan geldi regl oldum dedim, sonra kahverengi akıntıya döndü ve bitti, hiç kan akmadı yani
Bugün 20. Gün
Hayırlısı kuzum inşallah yeni ay yeni umut olsun ben hem elendim hem hala regl olmadım
Hadi hayırlısı benim amh dusuklugum var bir kaç ay çatlatma deneyeceğiz doktor bu ay oldum bakalım hayırlısı umarım sonuçlar güzel olurCanım ben dün 17 Mart da oldum doktor 19.9 mm olmuş yumurtam dedi cok begendı iğneyi uyguladı bakalım gerisi bizde