- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.549
- 28
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.261
Yokk her zaman ki reglm gibiydi hiç supriz bir durum olmazbelki minik bir süpriz olur
Dosyada negatif görünsün diye işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokk her zaman ki reglm gibiydi hiç supriz bir durum olmazbelki minik bir süpriz olur
Doktorlar yok ama asistanlar bakıyormuşgrev var canım aile hekimleri dahil bakmıyo kimse burda cumaya kadın doğumdan randevu aldım direk oraya gidicem gereken tüm testleri yapsın tekrar tekrar kan vermekle uğraşmiyim diye
Benim de bel agrım cok var ama gebelik belirtisi de oluyor bel agrısıGünaydınn canım.Dun akşam bel ağrısından uykudan uyandım sanırım adet olucam beklentiye girmiyorum bu ay da gol atamadik
ne üniversite ne devlet bizim burda muayeneye almıyo canım perşembeden itibaren bakıcaklarmışDoktorlar yok ama asistanlar bakıyormuş
Haa anladm canm neyse sorun değil testlerden de belli olur inşallah sağlıklı güzel bir gebelik vardırne üniversite ne devlet bizim burda muayeneye almıyo canım perşembeden itibaren bakıcaklarmış
İğne etkisi için 8. ve 10.gün normal test yaptım negatifti sonra bekledim 13.gün erkem gebelik yaptım pozitifti ama iğne etkisidir belki diye emin olamadım o ara bende hiç olmayan göğüs halkalarımda genişleme başladı birde akıntım arttı sonra 15.gün bat günümdü normal test yaptım pozitifti bugün tekrar yaptım koyulaşmıştı fikir olsun die testlerimide ekliyorum ama kan veremedim grev yüzünden özel hastanede yok beklicem cuma vericem M mugglebiri
14. gün bugün değil mi var gibi duruyoBen de iğnenin 9. Günü test yaptım negatifti. Bugün de sabah 1 saat arayla iki test yaptım. Siz de bakar mısınız bi, ikinci çizgi silik de olsa ilk kez gözüktü
Her adet öncesi agridigi için ben artık iyiye yoramiyorumBenim de bel agrım cok var ama gebelik belirtisi de oluyor bel agrısı
14. gün bugün değil mi var gibi duruyo
yeni gibi düşük olabilir imkanın varsa ver kan testi en azından kesinleştirmiş olursunEvet 14. Gün. Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla vardır. Silik ya şuan kan testi versem değer çok mu düşük çıkar sizce
Bence hamilesin tatlımBen de iğnenin 9. Günü test yaptım negatifti. Bugün de sabah 1 saat arayla iki test yaptım. Siz de bakar mısınız bi, ikinci çizgi silik de olsa ilk kez gözüktü
Sus kız cadı, hem test yapmıyor hem kalkın diyor, test yapta az bayram yeri olsun şurasıKızlarrrrr günaydın kalkınnnn :) nasılsınız kaçıncı günleriniz regl olanlar olmayanlar bebiş haberi alanlar negatifi pozitifi görenler saglıgınız belirtileriniz nasıllarrrr
Yaa bende test yapmamaya karar verdin 17 sini bekleyeceğim regl olmazsam yaparım yoksa istemiyorum aslında cok merak ediyorum ama hayırlısı olsun nisan da olur inşallah allah ne zaman dilerse o zaman verecekBende de oldu ağrı hayırlısı bakalım ben negatifim
OlmadımııTest sonucu için haberleşelim inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Ahahahahah progestanı dün bıraktım ya yavru 2 gün daha bekleyeyim diyorum ztn cuma yada cmtsi doktor randevum var beklemelerrr sen nasılsın bugünSus kız cadı, hem test yapmıyor hem kalkın diyor, test yapta az bayram yeri olsun şurası
Bence 13. Günden sonra yap canımKızlar iğnenin 10.gününden selamlar kaset test yaptım negatif elimdeki testleri boşa harcamamak için ( eğer hamile kalırsam ihtiyacı olan birine göndericem malum test fiyatları uçmuş durumda ) o yüzden 12.gün erken gebelik testini yapıcam 18 Mart doğum günüm pozitifi erkenden yakalamak istiyorum