- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 31
- Konu Sahibi MaviMujdem
Test siparişi mi verdin?yok daha yapmadım. dün sipariş verdim daha gelmedi. inşallah yarın da gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test siparişi mi verdin?yok daha yapmadım. dün sipariş verdim daha gelmedi. inşallah yarın da gelmez
Bende ilk aşılamadan beri progestan fitil kullanıyorum canımGöğsüm beni çok rahatsız ediyor ya bugün kontrole gittim sağda 25 mm yumurta vardı kist olabilir demişti olmuş, solda 2 yumurta vardı onlar çatlamış progestan fitil verdi hergün kullan dedi bakalım
Bugün akşama doğru benim akıntı oldu Sanki çatladı bugün ben bundan dolayı bugunude değerlendirdirmeyi düşünüyorumSperm testi normal çıktı ama dikkat ettim her gün olunca sperm su gibi bı kaç gün ara verince daha koyu oluyor sanırım doktorlar sperm dinlensin diye gün aşırı öneriyor.Ben 6 ay önce bir kere daha çatlatma iğnesi olmuştum kist yapınca bırakmıştık o zaman her gün yapmıştık ama faydası olmadı bu sefer gün aşırı denicem
Ya bana hiç öyle bir şey vermedi neden acabaBende ilk aşılamadan beri progestan fitil kullanıyorum canım
Bazı Dr tedavisi çok farklı süreçte oluyor aslında bence verilmesi gerekli ama Dr tercih etmiyor.Ya bana hiç öyle bir şey vermedi neden acaba
evet trendyoldan 10 tane laboquick 5 tane de surelabTest siparişi mi verdin?
Alıp kendim kullansam mi acabaBazı Dr tedavisi çok farklı süreçte oluyor aslında bence verilmesi gerekli ama Dr tercih etmiyor.
Merhaba, bilemiyorum Cuma gününe kadar olurda hasta olmazsam gidicem.Me
Merhaba kan tahlili ne ne zaman gidiyorsunuz :)
Tebrik ederim canım, inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi bu ay baya pozitifle karşılaştım.Canım 3 değerde bile nasıl belirgin şu testin güzelliğine bakar mısın? Bebetime 5 TLalttaki laboquick aynı idrarla yapıldı ama tertemiz
Hayır hayır öyle bir şey yapma olurda herhangi bir ani bir reaksiyon gelişir hem kendini hem bebek olacaksa onu riske atarsn Dr'a gittiğin zaman sorarsn kullanman gerekliyse kullan der zatenAlıp kendim kullansam mi acaba
Tebrik ederim canım, inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi bu ay baya pozitifle karşılaştım.
Tebrik ederim canım benim çok sevindim herşey gönlünce olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı bizim başımızaCanım 3 değerde bile nasıl belirgin şu testin güzelliğine bakar mısın? Bebetime 5 TLalttaki laboquick aynı idrarla yapıldı ama tertemiz
Direk bir tane predictor alsaydn 6 gün öncesi net sonuç alırdın maşallah her güne bir siftahevet trendyoldan 10 tane laboquick 5 tane de surelab
Tebrik ederim canım benim çok sevindim herşey gönlünce olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza
Benimki çok silikti yarı pozitif diyelim senin bat ne zamandı canım.Kızlar şimdi kaç kişi pozitif çıktı?
Bat ? açıkçası şimdi tam olarak açılımı nedir pek anlamadım? lütfen kusura bakmaBenimki çok silikti yarı pozitif diyelim senin bat ne zamandı canım.
Bende burada öğrendim beklenen adet tarihinmişBat ? açıkçası şimdi tam olarak açılımı nedir pek anlamadım? lütfen kusura bakma