• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

Lilaa91

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
121
141
23
33
Kızlar selam🌸
28 ocak salı günü transfer olanlar var mı?
Belirtileriniz neler ?
Kaçıncı denemeniz?
Gelin sohbet edelim 🥰🌸🍀

Kızlar selam🌸
28 ocak salı günü transfer olanlar var mı?
Belirtileriniz neler ?
Kaçıncı denemeniz?
Gelin sohbet edelim 🥰🌸🍀
Bende 28 ocak salı transfer oldum ilk transferim ara ara batma hafif bel ağrısı var sadece yarın evde test yapacağım belki silik çizgi çıkar çünkü zaman geçmiyor bekleyemeğim

Ben de 29 ocak ta transfer oldum.Igne yerlerim ağrıyor sadece.Vallahi çok takılmamaya çalışıyorum ama aldığım ilaçlardan olacak heralde duygularım altüst oldu.

Bu arada ilk transferim.Transfer işleminden bir 10 dakika sonra çok sıkıştığında için tuvalete gittim.Neler olacak yaşayıp gorecegiz

Bende 28 ocak salı transfer oldum ilk transferim ara ara batma hafif bel ağrısı var sadece yarın evde test yapacağım belki silik çizgi çıkar çünkü zaman geçmiyor bekleyemeğim
Bende de hafif kasık ağrıları var..kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Gerçekten vakit geçmiyor benim de test günüm perşembe bu 5. Denemem o yüzden bu kez kan günümü beklemek istiyorum

Bu arada ilk transferim.Transfer işleminden bir 10 dakika sonra çok sıkıştığında için tuvalete gittim.Neler olacak yaşayıp gorecegiz
Bence tuvalete gitme olayına hiç takılma içimiz rahat etsin diye yatırdıklarını düşünüyorum kanıtlanmış bi etkisi yok diye duymuştum amerikada arkdşım transferden sonra 5-10 dk sonra kalkmıştı ve tutmuştu

Bence tuvalete gitme olayına hiç takılma içimiz rahat etsin diye yatırdıklarını düşünüyorum kanıtlanmış bi etkisi yok diye duymuştum amerikada arkdşım transferden sonra 5-10 dk sonra kalkmıştı ve tutmuştu
Aynen öyle bende 15 dk uzandım yeterli diyor doktorum tutunması biraz şans ve nasip işi 🤲❤️

Bende de hafif kasık ağrıları var..kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Gerçekten vakit geçmiyor benim de test günüm perşembe bu 5. Denemem o yüzden bu kez kan günümü beklemek istiyorum
Rabbim nasip etsin inşallah bu sefer 🤲 en güzeli kan test gününüzü bekleyin olumlu yada olumsuz doktorunuzdan öğrenin inşallah olumlu olur Allah’ın izniyle 🥰

Rabbim nasip etsin inşallah bu sefer 🤲 en güzeli kan test gününüzü bekleyin olumlu yada olumsuz doktorunuzdan öğrenin inşallah olumlu olur Allah’ın izniyle 🥰
İnşallah evet bu kez niyetim öyle benim de. 4. Denememde erken bakıp kan günüme kadar stress olmuştum tutmamıştı da zaten ama çok kötü bir 4 gün geçirmiştim stress içinde şimdi iyi yada kötü günümü beklemek istiyorum. İnşallah tutunmuştur da güzel haberler alırım. Siz ne durumdasınız 🌸

Merhabalar ben de 28 ocak salı transfer oldum . Ağrılarım çok. Bu sabah da cok regl olacağım duygusu ile kalktım umarım öyle değildir.

Merhabalar ben de 28 ocak salı transfer oldum . Ağrılarım çok. Bu sabah da cok regl olacağım duygusu ile kalktım umarım öyle değildir.
Canım bende 27 sinde oldum dün bende aynı senin gibiydiö çok kötü regli olucak gibi ama bugün resmen belirtiler kayboldu korkuyorum umarım benimledir bebiş

Ben de çok dua ediyorum umarım benimledir diye . Bu sabaha kadar böyle hissetmiyordum açıkçası. Benim ilk denemem ve bu bekleyiş çok zormuş açıkçası

İnşallah evet bu kez niyetim öyle benim de. 4. Denememde erken bakıp kan günüme kadar stress olmuştum tutmamıştı da zaten ama çok kötü bir 4 gün geçirmiştim stress içinde şimdi iyi yada kötü günümü beklemek istiyorum. İnşallah tutunmuştur da güzel haberler alırım. Siz ne durumdasınız 🌸
Amin doktorlar onun için evde test yapmayı önermiyorlar çünkü bazen idrarda negatif oluyor sonra kanda pozitif çıkıyor o süreçte baya üzüntü yaşanıyor o olmaması için kan gününü bekleyin diyorlar idrara geç yansıyor çünkü ☺️ bende iki transferimde kan gününü bekledim hiç test yapmadım kendimi de öyle motive ettim dedim pozitif desin doktor yine test alırım evde yaparım hatıra kalsın diye ben üç tüp bebek yaptım daha bir sonuca varamadım dondurulmuş embriyomda olmadığı için mecburen yeni baştan başlıyacam bilerek bir kaç ay ara verdim bu sefer acele etmek istemedim mart ayında randevum var 4. Tüp bebek için bakalım doktorum ne diyecek nasıl bir yol izliyecek dilerim Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 🤲💕

Ben de çok dua ediyorum umarım benimledir diye . Bu sabaha kadar böyle hissetmiyordum açıkçası. Benim ilk denemem ve bu bekleyiş çok zormuş açıkçası
Amin inşallah bebeğin tutunmuştur Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dilerim Allahın izniyle pozitif olur en zoru beklemek ne yazık ki tüp bebekte çok sabırlı olmak gerekiyor 😍🤲

Back