Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4-6 ocakta transfer olmuştum şükür sonuç aldım darısı sizlerğn başına rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar selam
28 ocak salı günü transfer olanlar var mı?
Belirtileriniz neler ?
Kaçıncı denemeniz?
Gelin sohbet edelim
Gözünüz aydın sağlıcakla da kucağınıza alın inşallah amiinBen 4-6 ocakta transfer olmuştum şükür sonuç aldım darısı sizlerğn başına rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende 28 ocak salı transfer oldum ilk transferim ara ara batma hafif bel ağrısı var sadece yarın evde test yapacağım belki silik çizgi çıkar çünkü zaman geçmiyor bekleyemeğimKızlar selam
28 ocak salı günü transfer olanlar var mı?
Belirtileriniz neler ?
Kaçıncı denemeniz?
Gelin sohbet edelim
Bende de hafif kasık ağrıları var..kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Gerçekten vakit geçmiyor benim de test günüm perşembe bu 5. Denemem o yüzden bu kez kan günümü beklemek istiyorumBende 28 ocak salı transfer oldum ilk transferim ara ara batma hafif bel ağrısı var sadece yarın evde test yapacağım belki silik çizgi çıkar çünkü zaman geçmiyor bekleyemeğim
Bence tuvalete gitme olayına hiç takılma içimiz rahat etsin diye yatırdıklarını düşünüyorum kanıtlanmış bi etkisi yok diye duymuştum amerikada arkdşım transferden sonra 5-10 dk sonra kalkmıştı ve tutmuştuBu arada ilk transferim.Transfer işleminden bir 10 dakika sonra çok sıkıştığında için tuvalete gittim.Neler olacak yaşayıp gorecegiz
Aynen öyle bende 15 dk uzandım yeterli diyor doktorum tutunması biraz şans ve nasip işiBence tuvalete gitme olayına hiç takılma içimiz rahat etsin diye yatırdıklarını düşünüyorum kanıtlanmış bi etkisi yok diye duymuştum amerikada arkdşım transferden sonra 5-10 dk sonra kalkmıştı ve tutmuştu
Rabbim nasip etsin inşallah bu sefer en güzeli kan test gününüzü bekleyin olumlu yada olumsuz doktorunuzdan öğrenin inşallah olumlu olur Allah’ın izniyleBende de hafif kasık ağrıları var..kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Gerçekten vakit geçmiyor benim de test günüm perşembe bu 5. Denemem o yüzden bu kez kan günümü beklemek istiyorum
İnşallah evet bu kez niyetim öyle benim de. 4. Denememde erken bakıp kan günüme kadar stress olmuştum tutmamıştı da zaten ama çok kötü bir 4 gün geçirmiştim stress içinde şimdi iyi yada kötü günümü beklemek istiyorum. İnşallah tutunmuştur da güzel haberler alırım. Siz ne durumdasınızRabbim nasip etsin inşallah bu sefer en güzeli kan test gününüzü bekleyin olumlu yada olumsuz doktorunuzdan öğrenin inşallah olumlu olur Allah’ın izniyle
Canım bende 27 sinde oldum dün bende aynı senin gibiydiö çok kötü regli olucak gibi ama bugün resmen belirtiler kayboldu korkuyorum umarım benimledir bebişMerhabalar ben de 28 ocak salı transfer oldum . Ağrılarım çok. Bu sabah da cok regl olacağım duygusu ile kalktım umarım öyle değildir.
Amin doktorlar onun için evde test yapmayı önermiyorlar çünkü bazen idrarda negatif oluyor sonra kanda pozitif çıkıyor o süreçte baya üzüntü yaşanıyor o olmaması için kan gününü bekleyin diyorlar idrara geç yansıyor çünkü bende iki transferimde kan gününü bekledim hiç test yapmadım kendimi de öyle motive ettim dedim pozitif desin doktor yine test alırım evde yaparım hatıra kalsın diye ben üç tüp bebek yaptım daha bir sonuca varamadım dondurulmuş embriyomda olmadığı için mecburen yeni baştan başlıyacam bilerek bir kaç ay ara verdim bu sefer acele etmek istemedim mart ayında randevum var 4. Tüp bebek için bakalım doktorum ne diyecek nasıl bir yol izliyecek dilerim Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahİnşallah evet bu kez niyetim öyle benim de. 4. Denememde erken bakıp kan günüme kadar stress olmuştum tutmamıştı da zaten ama çok kötü bir 4 gün geçirmiştim stress içinde şimdi iyi yada kötü günümü beklemek istiyorum. İnşallah tutunmuştur da güzel haberler alırım. Siz ne durumdasınız
Amin inşallah bebeğin tutunmuştur Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dilerim Allahın izniyle pozitif olur en zoru beklemek ne yazık ki tüp bebekte çok sabırlı olmak gerekiyorBen de çok dua ediyorum umarım benimledir diye . Bu sabaha kadar böyle hissetmiyordum açıkçası. Benim ilk denemem ve bu bekleyiş çok zormuş açıkçası