Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

efsane_

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
234
0
316
İstanbul
28+5 haftalık kızım mücadele ediyor iyiye gidiyordu bayramda tekrar solunum dsteği almaya başladı dün kaybetmek üzereydik.lütfen dua edin.kızım ve diğer bebekler için.:çok üzgünüm:

ahh canım ALLAH yardımcın olsun..bebeğin sağlığına kavuşsun inş..bende 16 haftalık hamileyim inş hayırlısı olur

haklsın canım en iyisi dua etmek başka yapcak bişi yok..

BENDE 28 HAFTADA İKİZLERİMİ DOĞURDUM biri 49 gün kaldı şimdi evde
diğeri hala oksijen destekli küvezde yaşıyor 2 ayı geçti bir iyi oldu bir solunuma girdi hayati riskini daha yeni atlattı sabırlı ol bekle bol dua et Allah ona yaşamayı nasip edrse her şekilde er geç kurtulur benim hastanedeki bebeğim ümitsiz bebeklerin yanında izole odada 1 ay yattı seni çok iyi anlıyorum
canım kuzun hemen toparlanır sana kavuşur inşallah Allah tüm küvezdeki bebeklere şifa versin

Allah razı olsun.seninde yavruna Allah şifa versin birce.benim kızım iiye gidiyordu birden kötüye gitmeye başladı.inşlh yavruma kavuştuğumuda yazarım.Allah sabır versin hepimize inşlh

canım benim merak etme inşallah iy olur bebğin nekadar kilosu neden dolayı oldu kaç gündür küvezde benim oğluşumda ilk 10 gün kötüydü 1110 gr doğmuştu sonra kilo almaya başladı 1500 gr oldu 20. gününde çok sevindik sonra daha iy başka bi hastaneye sevk ettiler orda iy olucak diye beklerken 10 günden fazla süre habire kilo kaybetmeye başladı çünkü bu ikinci hastaneye geldiğinde aniden oksiijene bağladılar yine yaklaşık burdada 10 gün kadar oksijen aldı ve ogs ile beslendi ve sonra yavaş yavaş kilo aldı 15 gün daha kaldık ve 1920gr olarak çıktık eve geldiğimizde daha iy oldu ama ne yazıkki üzüntü sütümü yok etti bebğim düzeltilmiş 3 aylık hala daha çok az da olsa emiyo tavsiyem sağlıklı sıhhatli çıkacağına ianan hayal kur yapacaklarını kızınla zaman çok çabuk geçiyo yaşananlar unutulmuyo ama inasan daha çok şükretmeyi öğreniyo sabret sütünü 3 saatte bir sağ gerisi gelicek solunumu hiç kafaya takma zaman gerekiyo 32-34 haftaya varıncaya kadar düzelir tekrar bozulur iniş çıkışlar olur ama sonuçta iyileşir annensi Allahın izniyle senin sevginle bol dua

Canım Allah senin kuzuna ve diğer bebeklere şifa versin...
Sn güzel hayaller kur...
kötü düşünceleri kov kafandan...
Kızınla oyanaycağın günleri hayal et...
Zatem çıktığında sende burda bize yaramazlıklarını yazacaksın canım...
Bu arada sütünü her 3 saatte bir sağ .. (içmesede buzluğa at canım sonradan çok lazım olacak)

kanımdaki yüksek miktardaki mikroptan dolayı 28+5 de dünyaya geldi.960 gr doğdu.gelişememiş.şimdide kansızlık çıktı tekrar solunum desteği almaya başladı.mamayıda kestiler.dün çok kötü olmuş.yavrumu az kalsın kaybediyodum.dayanmak çok zor.
hepinize teşekkür ederim.böyle zamanda dostlar bile doğru düzgün aramıyor.asıl dostlar burda. Allah razı olsun...

Canım korkma Allah yardımcın olsun cok zor ama geciyor Allah a emanet et onu kuvezde gormek cok kotu ama emin ol cok direncli bol dua et dualarım kızınla guzel haberlerini bekliyorum

canım ALLAH yardımcın olsun..idrar yolu enf dolayı mı erken doğ yaptın

hayır canım zaten 26 haftalıkken aşırı kanamadan az kalsın doğum olacaktı.daha sonra azda olsa kanaman hiç durmadı bundan dolayı mikrop kapmışım.bendende bebeğe geçti tabi.zaten riskli bir hamileliğimde vardı.sonuç olarak bebeğim erken doğdu.

ınş hersey guzel olucak zor bu gunler ama toparlıcak melegın ınşş canım ......bzımde toparlamamaız uzun surmustu ınş her gecen gun daha ıyı olur sen sutun gıtmesın ona bak cok onemlı canım

Canım hiç merak etme, öyle güçlüki onlar, herseyin üstesinden gelecwektir. Burda küvezde kalma ekoru bebnim kızımda snırım, 1 hafta daha olsaydı 5 ay kalmıs olacaktı. Bizde cok badireler atlattık. 28+1 de doğdu benim kızımda. De-falarca oksijen desteğinden cıkarmayı denediler, birkaç kez kaybetme noktasına geldik. Hatta eve de oksijen desteğiyle cıktık ve yajklasık 3 ayda evde oksijen verdik. Ama Allaha binlerce kez şükürler olsun ki minişim artık evimizde. Önce sen inanacaksın onun iyileşip cıkacagına annesi, sen inanki bu bebeişimize güç versin.. Acil şifalar diliyorum canım, tez zamanda miniğine kavusman dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…