28 haftalık hamileyim şeker hastalığı :(:(:(:(

kızlar selam, bende bugün sonucumu aldım ve 1 saat sonraki değerim 142 çıkmış neler yapmalıyım, doktor 2 hafta yokmuş görüşemedik malesef sizce çokmu yüksek? moralim çok bozuldu ya

kızlar selam, bende bugün sonucumu aldım ve 1 saat sonraki değerim 142 çıkmış neler yapmalıyım, doktor 2 hafta yokmuş görüşemedik malesef sizce çokmu yüksek? moralim çok bozuldu ya

selam cnm 50 gr mı 100 gr mı yükleme yapıldı sana 142 bence çok iyi bir değer moralini bozma sakın korkma da
benim 50 gr yükleme yapıldıktan 1 saat sonraki 184
100 gr yükleme yapıldıktan 1 saat sonraki 199 çıkmıştı doktor diyet verdi tatlı şeyler hamurişi vs herşey yasak

canım cevap için teşekkürler, bana 50 gr yükleme yapıldı, doktor görmediği için 100'ü yaparmı bilmiyorum..ben normalde çok tatlı yiyen biri değildim ama gebelikte çok yemeye başlamıştım hele son 1 aydır resmen abartmıştım, günde 3 çikolata falan yiyordum, her akşam mutlaka pişmaniye yiyordum Artık yememeye çalışacağım, ama sabah yine 2 kaşık yine nutella yedim dayanamadım neyse dediğin gibi tamamen keseyim..

Rica ederim cnm ne demek birbirimize yardimci olmak icin burdayiz
100 gr yukleme yapcagini sanmiyorum buyuk ihtimalle yediklerine dikkat et dicektir ben 5 gundur duzenli sekilde diyetime dikkat ediyorum arada kacamaklarim oluyor ama bu 5 gunde sekeri tamamen kestim nutellanin kavanozu gozumun onunde ama yemiyorum senin gibi bende gunde 5 defa cikolata yiyordum hamurisini abartmistim ama cok sukur su bes gunde sekerim normale dondu hemde arada kacamaklarim oldugu halde sende yediklerine dikkat et sekeri kes doguma kadar sabret eminim guzel sonuclar alicaksin bu arada son iki gundur pismaniye yememe ragmen sekerim normal cikiyo cok sukur

canım çok saol, valla sen yazınca rahatladım, peki muz falan yiyebilirmiyim bir kaç gün de bir? yani tamamen tatlıyı kesmekde mantıklı olmaz galiba :) ben çikolatayı, nutellayı, pişmaniyeyi falan çıkarırsam hayatımdan şu 3 ay düzelir heralde, ekmek falan ne kadar yeyim peki? kepek ekmeği aldırdım, ondan yicem, zaten pilav makarna vs fazla yemiyordum..senin diyetin nasıl? neyi ne kadar yemelisin? bende pazartesi sonucu diğer doktora göstermeyi düşünüyorum umarım güzel şeyler söyler..

ne demek aşkolsun cnm

sana tavsiyem aşağıda yazılanları kes faydasını görceksin inanki ben kestim hepsini ekmek olarak sabah öğle ve akşam yemeğinde 3'er dilim çavdar ekmeği tüketebilirsin
1-) çaya atılan şeker
2-)bal,pekmez,reçel..
3-)hamur işleri
4-) makarna ve pirinç( bunların esmerlerini tüketebilirsin)
5-)aşırı kızartma
6-)salam,sosis.. şarküteriler
7-)3ü 1 arada kahveler
hazır çorba,bulyon,ketçap,mayonez

bide heröğünde bolca limonlu yeşillik ye

tamam canımcım hepsini not ettim..zaten ben 10 senedir çayı şekersiz içerim, diğerlerinide yaparım, mesela bugün hiç tatlı bişey yemedim :)

Tekrar ilgin ve alakan için çok teşekkür ediyorum, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim bize nasip eder inşAllah..

benimde 5 gündür şekerim iyiydi günde 3 defa ölçüyorum bu sabah kahvaltıda normal ekmek yedim öğlen tok karnına ölçtüğüm 192 çıktı yaww

rica ederim bende burası sayesinde bayağı bilgi edindim birşeye ihtiyacın olursa her zaman burdayım
inşallah sağlıkla sıhhatle Allah nasip etsin tüm anne adaylarına

kepek ekmekten bişi olmaz umarım off çok sinir bozucu bişi ya, normal değer 140 dan düşük olmalı değilmi? bu tokluk şekeri mi oluyor? benim ilk yapılan açken 88, 50 gr içince 142 çıktı..bir dahada ölçmedim, cihazım falanda yok, sence alayım mı? ya diyet listelerine bakıyorum ama ben o listeyle hayatta doymam sadece tüm tatlı olan şeyleri kessem yeter mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…