Ecel varsa kim ne yaparsa yapsin 1000 doktor 1000 hemṣire ayni anda ugraṣsa hic bisey yapamaz , ama ayni ṣekil ömrü varsada çöpe atilan yeni dogmus bebek 1 hafta yasiyo mucize gibi,canini birakmiyo Maşşallah. Hayr olanida ṣer olanida Allah bilir,biz bilemeyiz. Ama sizinki elhamdülillah çok iyi gidiyo ,bizimkide elhamdülillah, daha iyi olurmuydu elbet daha iyi olabilirdi hic entubeye girmeden devam eden bebek var yan kuvezde, 1 ayda kilosu iki kati oldu , Maşşallah bir kez alarmi ötmeyen bebekde var.diger kuvezdede ameliyat ihtiyaci olan bebeklerde var, süt hazmedemeyen,kanamasi olan var. İnşallah çok büyük bi sıkınti yok bizimkilerde. İnşallah mevlam nasip edecek , ikimizde ṣöyle HAYİRLISI ile iki ay sonra evde kucagimizda saglikli ,sıhatli,neṣeli olacagiz. Bu gunleri unutacagiz bi anı olarak kalacak, sadece çocugumuzun güçlu olmasiyla övünebildigimiz bir anı olacak. Allah kimseye yaṣatmasin kolay deil,Allah her bebegin ,anne ve babasinin yardimcisi olsun inşallah, ben size söylerken kendimede telkinde bulunuyorum, iyi geliyo Allah sizdende
Maşşallah maşşallah inşallah tolere edecek, normal sizede maska ve bone taktilar deilmi, o cok sıkıyo ,benim canim gidiyo eriyodu,ayniydi hiç sevmiyo oksijen maskesini ,bide dedigim gibi extube olunca uyusturmuyolar yada veremiyolar morfin vs ,oda daha huzursun yapiyo. Ama aliṣiyo zamanla , sizinki buyuk bizimki bide küçücüktu en kucuk boy maske bile gozune geliyodu, hava kaçiriyo kenarlardan mecburen ,iyice sıkıyolardi ,içim gidiyodu. Ama ṣuan baya iyi ,yeni geldim yanindan agzindan 15ml süt verdik beraber, gözü acildi artik sanki anlamlida bakmaya basladi, son bir kaç gündür huzurlu görüyorum maşşallah, inşallah sizinkide rahatliyacak. Yarin vaktim olursa size bide Yasin okuyacam devamli aklimda,dua edecem inşallah, dualasalim birbirimize gönülden ,kurtulucaklar inşallah. Galiba siz halen hastanedesiniz,size Allah sizede hemen saglik,güç,kuvvet versin
Çok saolun teşekkür ederim bende lohusaligim bitse okuyacağım inşallah Allah sizede yardımcı olsun bana da hala entubeye dönmedi yavrum ama evet çok huzursuz ağlıyor ayakları falan sürekli hareketli sadece ben gelince susuyor küçük kuzum kilo almayada başladi inşallah hep bole devam eder ondan başka birşey düşünemiyorum çok da üzülüyorum görünce evet hastanede kalıyorum bırakıp gidemiyorum asla içim el vermiyor benimki şu an günde 3 CC falan heralde veriyokar ginde 8 defa az ama olsun zamanla yükselticek demekki tek iyi olsunda herşey yoluna girer