Biṣey tavsiye edebilirmiyim,nacizane? Bizede burdakinler ogretti, sanmiyorum sorun yapsinlar. Bize kucuk bebek battaniyesi gibi bez aldirdilar, siz beğenin diye çünkü onlarinki beyaz. Neyse biz gittik renkli renkli desenli guzel 3-4 tane aldik. Guzelce yikadik , her gun yada iki günde bir onu koynumuza koyup uyuyoruz gece anne ,gunduz baba tasiyo gogsunde yani elimizden geldigi kadar kokumusuz sinsin diye tasiyoruz gogsumuzde, sonra onu goturuyoruz veriyoruz ,kullandigini aliyoruz. Yani onunla örtüyolar üstünü , örtmese bile o kuvezin içinde duruyo kenarda. Onlar kesinlikle inaniyor çok faydali olduguna. Kokuyu aldigini soyluyolar bebeklerin ,ben bilmiyorum ama bize iyi geldi hani guya destek veriyoruz ,çünkü elden bisey gelmeyince caresizlik daha kotu hissediyorum, böylece sanki bi faydam olmuş gibi oluyo.Bi sormanizi öneririm , ayrica bide kuvezin içine ufak pelus koyma imkanlari varsa , simdiden alin guzelce yikayin ,tuylu olmasin,kaliteli ve yumusak olsun simdiden bi peluṣu olsun beraber uyudugu DEMİṢLERDI bize,bizde gittik cok ufak pembe tavṣan almistik o devamli yani basinda ,onu kullagini tutuyo hep
,gogsume koyunca bile onuda yanina koyuyolar,hiç ayirmiyolar o peluṣu.bi kez yere düṣürmüs hemsire yanlislikla nevresimini degistirken, hemen aradi bizi gittik aldik yikadik hemen geri götürdük ,bilmiyorum artik orasi nasil