Ya yeni dikkatimi çekti siz agızdan demiṣnizin, ben direk burnu anlatim oksijen için. Hep oksijeni anlattim bende agızdan yazmiṣip hep. Kusura bakma benim kafamda allak bullak ,bide biz hep ciğere ondaklandik hep ,ondan hersey kafamda oksijen oksijen oksijen, gozlerimi kapatinca bile gozumun onune ekran geliyo oksijen seviyesi geliyo, makinalarin dıd dıd ötmesini duyuyorum
. Agizdan olan besin gidiyo midesine direk, ondada bizde ṣu sekil oldu , süt once 1ml sonra 4ml sonra 7ml olarak yavas yavas cikardilar aradada ṣiṣkinlik ṣupesi olunca dusurdukleride oldu. Ṣuan entubeden cikinca yani burnunda boru olmayinca , agizdakinide tutup assıliyo diye onu burnundan midesine gonderdiler yani agizda bisey yok ṣuan ve 27ml süt veriyolar her 4 saatte , 32.gün bugun. 950 gram. Bide 1ml olarak her 4 saatte agizdan ṣiringa ileydi , bugun biberonu agzina verdiler hemsire biberonun ucuna yavas yavas siringayla süt verdi ilk defa biberonla emmiṣ oldu. Benim anladigim artik yavas yavas agizdan verdiklerini çogaltacaklar ,tamamen agiz alisinca o besin borusundanda kurtulacak inşallah. Bide dün göz muayenesi oldu bugun doktoru ile konustuk haftaya bi daha bakacaklar olumlu yada olumsuz bisey goremzmisler, merak etmeyin lazer tedavisi var teknoloji gelisti bisey olsa bile çare bulunabilir dedi.biz hep bugune kadar cigerine ve kanama olmamasina ugrastik , hiç kilosuna fln bakmadik cunku oncelik cigerdi ama bugünden itibarek kilosu çok az kilo almasina agirlik verecez, tuzu artiracaz fln dedi. Inşallah bi kilo alirda iyice bizde rahatlariz. 32 günde 300 gram anca aldi